|
|
- her zamanki gibi internet ile zaman geçirmekte, yeri geldiğinde öğrenmekte, yeri geldiğinde unutmakta, yeri geldiğinde gülmek ve ağlamaktaydım. bilenler bilir bu rapidshare illeti biz adsl kullanıcılarına az çektirmemiştir. koyduğu envai çeşit indirme sınırlamasıyla ne canlar bezdirmiştir ah bir bilseniz!
velhasıl rapidshare den dosya özellikle ard arda dosya çekmek zor iştir. belli bir yetkinlik gerekir. (yetkinlikden kasıt modemin bilgisayara bağlanan kablosunu hunharca çıkartıp takmaktır). neyse. bu yetkinliği kazanmış olan ben modemin kablosunu bilgisayarımdan ayırdım ve internet bağlantımın kopmasını bekliyordum ki her şey o zaman cereyan etti. uzun bekleyişler ardından bağlantının hala kopmaması bendenizi fena halde kıllandırıp internet ayarlarına girmeme vesile olmuştur. sonradan öğrendim ki benim canavar, civarda bulduğu kablosuz internet ağına bir solukta atmış kendini. çok sevindim.
sonra ne mi oldu? rapidshare e kaldığım yerden devam ettim. ne de olsa ip değişti artık. ama ikide bir kopuyor. sanırım bayram vesilesiyle gezmeye gittiler şu an. göremiyorum pek. en büyük dileiğim tekrardan modemlerinin sihirli düğmelerine basıp mahalledaşlarını mutlu etmeleri. burdan selam ediyorum kendilerine.
- eğer evinizde kablolu bir hat kullanıyorsanız ve bunda bir problem çıkıp da bağlanamadığınız sırada acaba etrafı bir yoklasam,bir şansımı denesem deyip başvurulan arama eylemi sonucunda bulduğunuz internet bağlantısıdır.
(ceyus, 14.10.2007 18:02)
- evde aniden wireless oluverir, çok sevinirsiniz, sevindirik olursunuz hatta. sevgi kelebecikleri falan, ayy...
(bkz: türkçenin ebesini sikmek)(yakarus, 14.10.2007 18:18 ~ 18:30)
- (bkz: evde kablosuz bağlantı olduğunu aniden fark etmek)
- kıçınıza wireless usb adaptör sokarak hasıl olabileceğiniz yetenek.
|