desperate housewives dizisinin gabriel'ı. çok tatlı, ufak tefek bir bayan. bunun yanısıra çok da seksi bir hatun. bir bölümde kocası carlos * kendisini kaldırıp bir yerden bir yere taşımıştı. o sırada sarfettiği "put me down" sözü, az önce saydığım özelliklerin hepsini birden göstermesini sağlamıştı.
biraz daha objektif olursak:
15 mart 1975 texas doğumlu
üniversite mezunu
dört kızkardeşin de en küçüğüymüş ki biz bu konuda büyük merak içindeydik.
zaman zaman eva longoria christopher olarak da anılırmış
hanımablanın ilginç bir güzelliği var. aşırı güzel değil ama çoğu aktrist gibi güzel olmayan bir kadının estetikle güzelleşmesi hissini uyandırmıyo. sıfır iticilik var ama mükemmel değil.
desperate housewivesın erkekler tarafından da izlenmesine büyük katkısı olduğunu düşünüyorum.kısa boylu, güzel popolu kadınlar kategorisinde yer alıyor kendisi. ten rengi de jennifer lopeze benzese de, güzellik ve seksilik açısından bence j lo kendisine yanaşamaz bile. aslında bu kadar seksi bir kadının desperate olarak adlandırılması da dönem dönem tartışma yaratmaktadır. ama kim ne derse desin, rolünün hakkını vermektedir ablamız.
(bkz: gabrielle solis)
daş gibi hatun.son zamanlarda loreal ruj reklamlarında görmekteyiz kendisini,adına özel ve onu temsil eden bir ruju var.tabi ki bu reklamlarda süper çıktığını söylememe gerek yok herhalde.
kısa boylu olmasının dışında istesem de kusur bulamadığım kadın.* aynı anda hem güzel hem çekici hem de sevimli biraz çocuksu olabilen kadınlardan biri.
tony parker'la hasta çocukları ziyaret etmişler geçen gün gazetede okuduğuma göre. bu kısmı takdire şayan tabii ama asıl söylemek istediğim kadının yüzünde zerre makyaj yoktu ve de hala çok güzeldi. hatta doğal hali daha mı güzel nedir
nişanlısı tony parker'ın kendi adını taşıyan hip-hop albümünün çıkış single'ı balance-toi'nin videosunun sonunda görünen ve güzelliğiyle bir kez daha büyüleyen hatun kişisi.
uzun ve yorucu geçen bir gecenin ardından , sabahleyin yatağından kalksa ve o haliyle görüntülense , kendisini beğenen sözlük yazarlarının suratına bile bakmayacakları kadındır.
hatırlıyorum bir ara mankenler arasında ebru şallı o boyuyla neden mankenlik yapıyor tartışması vardı..boyu uzun ancak aklı kısa ve iş yapamayan mankenler neye bok atacaklarını şaşırıken atmışlardı bunu ortaya..bende her seferinde kate moss ne kadar birde yaptığı işlere bakın diyordum(1.69 buarada),(neden ebruyu savunuyorum o da meçhul)
bu hatunda yine bir markaya mankenlik yapmış..çok merak ettim boyunu ve imdb ye baktım(itiraf ediyorum genelde hatunların boyu için bakıyorum siteye) -1.57- sadece bu kadar,kimse çıkıp diyor mu poz veremez diye demiyor neden?çünkü harbiden güzel poz vermiş hatun..ebru şallı nın da ondan aşağı kalır yanı yok hatta daha güzel ve hoş