ev telefonuna mesaj göndermek   

adana çık aradan

1. şahsen yanlışlıkla yaptığım sonradan tüh lan dediğim birşeydir.. fakat sonradan olan olay beni ve o an bunu duyan herkesi tamamen dumur etmiştir.

yaklaşık iki ay kadar önce bir arkadaşıma msj yollayıp dışarı çıkıp bir iki bira içelim şeklinde bir öneri sunacaktım. abi naber işin gücün yoksa gel çıkalım bilmemnerede iki bira içelim şeklinde bir mesaj yazdım. bunu yanlışlıkla ev telefonuna yollayıp mesajı da sildim. sonradan gelen iletildi raporunda ev telefonu görününce eyvah dedim yanlışlık oldu. herneyse tekrar mesaj yazmaya üşenip arkadaşı aradım. daha sonra buluştuk ve bir yerde oturup bira içiyorduk. eleman sonrasında abi sen bizim eve mesaj mı yolladın dedi muhabbetin arasında kel alaka olarak. o an hönk evet de sen nereden biliyorsun dedim. arkadaşım da abi bize telefon geldi annem açmış telefonu ve birisi mesajınız var abi işin yoksa iki bira içelim şurda burda hede hödö okumuş mesajı iyi günler deyip kapatmış evde dumur olduk dedi.. o an biz de dumur olduk. konuyu hiç araştırmadım daha sonra. fakat bir iki ev numarasına mesaj yolladık daha sonra hatta o arkadaşın da ev telefonuna yolladık bir daha böyle birşey olmadı.

ha sakın arkadaşın veya babası seni keklemiş demeyin ev telefonuna attığım mesajı bırakın kelimesi kelimesine bilmeyi mesaj attığımı bile bilen yoktu benden başka. aklıma geldikçe şaşırırım hala.

ya da böyle bir teknoloji varsa beni aydınlatın *

edit: gerçekten böyle bir özellik varmış. evi arayıp mesaj okuma. şaşırdım gerçekten.
    (jellyjam, 25.04.2007 01:55 ~ 02:43)
  2. bu hizmete sahip operatörler dahilinde ev telefonlarına sms gönderebilme olayı.aveanın aria olduğu yıllarda bi dünya bedava smsimiz olurdu her yöne biz de paso ev telefonlarına sms atardık arkadaşlarla, mesajları ev telefonuna ileten robotik telesekreter ablanın vurgularına ve konuşamayışına gülmek için.
    (kimkorkarvirginiawoolftan, 25.04.2007 11:00 ~ 27.04.2007 10:33)