gündem
  1. · ezel
  2. · aşk ı memnu
  3. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  4. · boylumlama
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · yetenek sizsiniz türkiye
  7. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  8. · fatality çekmek
  9. · soda ayran

ev kazaları  

1. gazete eklerindeki çok ciddi sonuçlar yaratabileceklerine ilişkin yazıları saçma bulan biri olarak, an itibariyle bir tanesini geçirmiş ve ucuz atlatmış olduğum, medya tanrısının gazabına uğradığımı düşündürten , evde kendimizin de yapabileceği mini kazalarmış efendim..

sözlüğü ayrı makina'yı ayrı takip etmeye çalışırken bilgisayarın başında, oturduğum ahşap sandalyenin çattadanak ortadan ikiye ayrılmasıyla eşzamanlı olarak, hiç kendi sesimden duymaya alışık olmadığım "ananıı..." nidasıyla birlikte , mause , içinde yanmakta olan sigaramın bulunduğu küllük, masa üzerindeki tüm ıvır-zıvır, kıçım en dipte olmak üzere bütün uzuvlarım dört bir tarafa dağılıvermiştir...

kaza esnasında refleks olarak biyerlere tutunma çabalarım, elimin- kolumun çizilmesine sebep olmuş, sandalyenin kıymıkları ve yerinden çıkan çivileri kıçıma ve bacaklarıma batmıştır...olsundur.. bu kadarla atlatılmış olması sevindiricidir kendi açımdan...( ters bir düşüş gerçekleşseydi, muhtemelen kırılan kolum ya da bacağım için yardım çağırıyor olacaktım şu anda muhtemelen..)

neymiş efendim? ev kazaları hafife alınmamalıymış..gazete eklerindeki uyarıcı yazılarda önerilen önlemler dikkate alınmalıymış...( gazetelerdeki "erkekleri baştan çıkarma yolları" başlıklı yazılarda önerilen siyah dantelli donlardan alıp-giymeyen ne olsun..)
    (karlar kraliçesi, 15.07.2007 02:18 ~ 02:24)
  2. pencerinin önünde duran kediyi pencereyi açıp kapatarak dışarı atmaya çalışırken çift camlı pimapenin camlarını aşağı indirmek.
    (i am a man who walks alone, 15.07.2007 02:20)
  3. sandalyenin bacağına ayak küçük parmağını çarpmak
    (golgi aygıtı, 15.07.2007 04:15)
  4. uyku sersemi gardropa işemek
    (tazmanya canavarı, 15.07.2007 04:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil