gündem
  1. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  2. · demokratik sol halk partisi
  3. · colin kazım richards
  4. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  5. · babaların garip huyları
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  8. · dost
  9. · moğollar

eurovisiona odun yollasak 60 puan alır  

1. hiç müzikalite falan kasmadan, sol sol sol sol sol diye giden yürüyüş ritminde bile detone olabilen ben katılsam gelecek sene...

azerbaycan ... 12
    fransa ..... 8-10
    belçika ..... 8-10 (emirdağlıyız ezelden)
    almanya .... 8 - 10
    arnavutluk ... 7-10
    bosna .... 8-10
    makedonya ... 5-8
    bulgaristan .... 4-7
    gürcistan ... 4-7 puanı kafadan alırım demektir.

bu mininum 64 / maksimum 84 puan eder. hesap açık
    (jeriko, 26.05.2008 16:37)
  2. fransa :12
    almanya :12
    azarbeycan :12
    belçika :10
    hollanda :10
    makedonya :8
    şu bu ordan burdan derken gerçekten 60 ı geçiyor ve yıllardır fransa , almanya gibi ülkelerden gurbetçi gücüyle tam puanları aldık , bu yıl ne olduysa onlardan tam puan alamadık . havadan gelen böylesine bir puan desteği varken sertab ' tan beri bi kaliteli şarkı yapıpta kazanamadık şu lanet olasıca eurovision 'u .
    (legendhakan, 26.05.2008 23:48)
  3. rimi rimi ley isimli parçayla bile 92 puan aldığımız hesaba katılırsa hiç de yanlış olmayan önerme. yeter ki telefonla oy verme sistemi devam etsin.
    (cerceve, 26.05.2008 23:56)
  4. ajdar bile mor ve ötesinden daha iyi sonuç alırdı. müzakalite bahane, şaklabanlık şahane.
    (sex files, 27.05.2008 00:00)
  5. örö vizyona yollanan odunun kışın yapraklarını dökmüş olması aromatik açıdan son derece erotik olabilir. matematik bu katakullinin son perdesi olmalı bence. ama ne kadar etik olur onu bilemem.

- ulan hep politik mk!!

bunun gibi bir çentik atıyor sanırım bazılarının hissiyatlarına çıplak yargıları.

(bkz: hep biz kazanalım)

ve bu gibi arzulara dem vuruyor doymamış yağ oranları.

+ ruslar kazanınca bizde kazandık mı hüdavendigar?!
    - noolurr öl abi ya:(
    (alkolikikon, 27.05.2008 00:02)
  6. bu önermenin yaşanmışı için:
    (bkz: 2006 eurovision şarkı yarışması)
    (bvrak, 27.05.2008 00:07)
  7. (thedewil, 27.05.2008 00:29)
  8. o vakit sırbistan, rusya, yunanistan, ve ermenistan ot gönderse gönderse her türlü 200 puan alır diye karşılık verilebilecek önerme.
    (demiurge, 27.05.2008 00:36)
  9. yok ya olarak cevap verilebilecek söz bile diyemiyorum. eğer birinci olsak bu başlıklar aslanım kaplanım gibi olacaktı.
    mor ve ötesini çok hazetmem. açıp da dinlemem. bedava konseri olsun gitmem. doğruya doğru. bunun yanında sonucu ne olursa olsun bir şekilde hazırlanıp ülke adına, saçma bir sisteme sahip olan bir yarışmada olsa da performans gösteren insanların emeğine biraz da olsa saygı gerekmiyor mu?
    ha denir ki işte şunu şöyle bunu böyle yapsalardı belki daha başarılı olurdu işte o zaman derim adamakıllı eleştiri bu.

böyle zamazingolara atlamayayım yazmayayım diyorum ama tutamıyorum kendimi. bilgisayar başından albüm yapmak, aranje yapmak, enstruman çalmak, eurovisionda yarışmak hepsi çok kolay değil mi güzel kardeşlerim.

empati kuramıyorsanız yardım edeyim sevgili arkadaşlarım oduna klavye versek sözlüğe yazar dersem hoş olur mu?
    (jellyjam, 27.05.2008 00:40)
  10. (pinkpillsandblueshots, 27.05.2008 00:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil