|
|
- süperstarımız ajdar muhteşem şarkısı "çikita muz" ile 2007'deki eurovision yarışmasında finlandiya'yı ayağa kaldıracaktır eminim... lordi bile düet teklifiyle gelecektir bu yeteneğe kayıtsız kalamayıp...
- (bkz: ikinci opera vakası)
(sükun, 13.11.2006 15:14)
- kampanya başarıya ulaştığı takdirde; hard rock hallelujah'dan sonra ikinci şoku da kaldıramayan avrupalılar muhtemelen bu yarışmayı ebediyen kaldıracaklardır.
- (bkz: eurovision o kadar takılmasın kampanyası)
sanki kazanana gıremi veriyolar anasını satiim.
- sonuna dek katıldığım kampanyadır. zira eurovision format olarak amatör ruhu desteklemektedir ve ajdar ülkemizde amatör ruhun bir numaralı simgesidir.
türk yunan barışına atıfta bulunup kendi ve etrafındaki dansçıları yunan vazosu kıyafeti ile sahneye çıkan ajdar büyük sükse yaratacaktır.
lakin sertab erener'in yakaladığı başarının yanında son iki senedir türkçe şarkılarla bir yere varamadığımız çok açık olduğu kanaatindeyim. o nedenle neredeyse klasikleşen çikita muz şarkısını ingilizce söylemesinin faydasını görmemiz kaçınılmazdır. ve evveeeeet... aynen tahmin ettiğiniz gibi. bu hizmeti ajdar'dan esirgemedim ve bu yolda kendisine büyük kolaylık sağlayacak çeviriyi aşağıda hizmete açtım.. soru ve görüşleriniz için lütfen bana ulaşın ve bu büyük eseri beraberce şekillendirelim, ajdarla nice birinciliklere uçalım.
syrup like syrup
radish im like radish radish
ı am fire and you are gunpowder (hmm hmm kısmını buradan kaldırdım,zira çok uzun olur)
kissed you shap shoop
shap shoop shap shoop shoop shoop
wha shap wha shooop
not a joke thats syrup
forgettin me, may it not get you mad
let’s group
let’s group
ı am the borders, and the bandit you are
do not sneak, remedy of all disasters,
cure you are,
oh baby i suffered too much
pool of vitamin
me, a fertilizer you, a banana
ooohh banana am i like banana banana
ooohh banana am i like banana banana
chiquita, chiquita¸ chiquita (burada tekrar banana demeye gerek görmedim muz oldugu aşikar)
chiq, chiqu, chiqui, chiquita (burası en sevdiğim bölüm)
chiq chiq chiq chiquita
chiquita, chiquita, chiquita
flew into my heart
where i belong in your heart
unless a heart you have, then what?
ı came, you weren’t there, now what?
agitate me more uuughhhh!
your love nor you
whoever you come with
whatever you dois useless
not my love,
you even can’t have my fingernail.
ohhh chiquita, chiquita (burası biraz anlamsız oldu galiba ama sanırsam ingilizceden dolayı)
chiq, chiqu, chiqui, chiquita
chiq chiq chiq chiquita
chiquita, chiquita, chiquita
syrup like syrup
radish im like radish radish
ı am fire and you are gunpowder
kissed you shap shoop
ı am the borders, and the bandit you are
do not sneak, remedy of all disasters,
cure you are,
oh baby i suffered too much
pool of vitamin
me, a fertilizer you, a banana
- ajdarın euroviziona katılması bu yarışmayı ciddiye almadığımızı gösteren ironik bir yaklaşım olacaktır.hiç bir heyecanı ve esprisi kalmayan bu yarışmaya gecen sene lordi adlı bir metal grubu damgasını vurmuştur.bizim doğuştan ucube hareketleri ve tipiyle hiç bir masraf yapmadan destekliyeceğimiz sayın ajdar anıkın bu yarışmadan alnının akıyla cıkacağından hiç şüphem yoktur.oyum evettir.
- (bkz: allah akıl fikir versin)
|