"rise so high, yet so far to fall
a plan of dignity and balance for all
political breakthrough, euphoria's high
more borrowed money, more borrowed time"
2006 yapımı orijinal adı eyforya olan ıvan vyrypaev filmi. sadece soundtrack'inden ve afişinden bile izlenmeye değer bir film olduğu anlaşılıyor. yamulmuyorsam 2006 istanbul film festivali kapsamında türk sinemaseverlerin de beğenisine sunuldu.
hani bir anda çok mutlu olursunuz, yüzünüzde kocaman bir gülümseme belirir, kalp atışlarınız hızlanır ama hemen o anda sona erer yaşanan tüm duygular. bir anlık mutluluk. işte budur euphoria.
dünyanın en güzel parfümünü koklayın nidalarıyla çarşı, pazar tarzı yerlerde koklatılan, muhteşem şişe tasarımıyla hayran bırakan, içeriğinde nar, trabzon hurması, lotus ve champaca çiçekleri ayrıca siyah orkide (ki ilk kez bir parfümde kullanılmaktaymış), amber, siyah menekşe ve maun ağacı bulunduran muhteşem koku. tek kelime ile büyüleyici. ayrıca seksi ve modern.
2 sene önce free shopta denetmişti adam bu parfümü bana. sonra uçak bekliyoruz, ben bi elimi burnuma götürdüm. götürüş o götürüş. 3 saat boyunca çekemedim o eli ordan. diyorum allahim bu neydi ya, bu nasıl bir koku. bu parfüm hangi parfümdü. bir sürü koku denemişim o gün, hiçbiri aklımda değil. neyse uzun çabalarım sonucu buldum. o gün bugündür tapıyorum kendisine. dünyanın en güzel parfümü falan olabilir, o derece.