belki ilginizi çeker
  1. · akrep burcu erkeği
  2. · altıncı nesil yazar
  3. · geçen haftanın en beğenilen girileri
  4. · hem itü sözlük yazarı hem hürriyet yorumcusu olmak
  5. · devamlı şahsım butonuna basan yazar
gündem
  1. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  2. · tanrıya sorulacak tek soru
  3. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  4. · rasim ozan kütahyalı
  5. · boylumlama
  6. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  7. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  8. · dalgalandım da duruldum
  9. · wolf creek

eudaimonist  

1. sosyoloji okuduğunu düşündüğüm altıncı nesil hoşgelmiş yazar. türklerin meslek yorumlarına kurban gidenlerden. kolay gelsin diyelim...
    (nokturnal mania, 03.01.2009 01:51)

2. aristotelesin eudeaimoniasından esinlenerek bu nicki yarattığını tahmin ettiğim yazar.hoşgelmiş.
    (liselle, 03.01.2009 01:54)
  3. nokturnal mania'nın düşündüğünü ve liselle'nin tahmin ettiğini gerçeklemekle birlikte kendilerine teşekkür eden, aynı zamanda hoş bulan, hoş gören kişi; kendim...
    (eudaimonist, 03.01.2009 02:06)
  4. girilerinden anladığım kadarıyla erzurum'da okuyan ve erzurumlu olma ihtimali yüksek olan 6. nesil yazar.
    (drps, 16.01.2009 18:26)
  5. (bkz: @2990907)
    "resmî web sitesinin açılışına bugün "iyi ki varsın ezelî rakibimiz, ebedî dostumuz fenerbahçe!" yazarak çok şık bir işe imza atmış olan güzide spor kulübümüzdür.

resmî ağızdan söylenen bu söz, "fenerbahçe'siz galatasaray, galatasaray'sız da fenerbahçe olmaz." cümlesini bir kez daha doğrulamıştır.

yürekten fenerbahçeli bir türk vatandaşı olarak, böylesine şık bir işe imza atan galatasaray spor kulübü'nü kutluyorum."

(bkz: @3334706)
    "yeryüzünün en çirkef, en terbiyesiz, en hazımsız futbol takımıdır.

ulan bu kadar mı pislik, bu kadar mı adilik, bu kadar mı çekemezlik olur. yeter yahu! kadıköy'de bir tane böyle maç hatırlıyor musunuz? ali sami yen'deki 10 maçın 9 tanesinde kavgalar, kartlar, yumruklar, sular!.. bu ne lan? allah sizi bildiği gibi yapsın lan! şerefsizim var ya nefret ettim derbisinden, maçından, futbolundan! ulan bir kere de hazmedin be! bir kere de şu fenerbahçe maçlarını kazanamayınca kendinize yedirin be! az delikanlı olun be!

tüh!"

yazarımızın galatasaray için iki girisi. yorum yapmıyorum.
    (chawther, 12.04.2009 21:23 ~ 21:24)
  6. severek takip ettiğim altıncı nesil yazarlardan biri.
    (hplovecraft, 23.04.2009 12:55)
  7. iyi yazardır.rastgele okuduğum girilerinden beğenmediğim olmadı.
    (always alone, 01.05.2009 19:58)
  8. bir fenerli olarak gs hakkında yorum yapmayı pek bir seven yazar. önce galatasaray ın bedava oyuncu almasını gayet mesnetsiz bir şekilde eleştirip beleşçi demeye getirdi. (bkz: @3653199)

fenerli ya bonservis ödemeden adam almayı kötü sanıyor. kaleci ihtiyacı malum, e servet giderse diye milli takımın diğer stoperini almanın neresi kötü anlayabilmiş değilim. geniş bir kadroya sahip olmak neden garip gelir ki bir insana. hayır bir de mesela geçen sene baros ta alındı gayet de bonservis verildi. ihtiyacın olan işi en düşük maliyetle yapmaya çalışmak gayet önemli birşey oysa.

şimdi de keita transferine takılmış. daha düne kadar aldıklarımız bedava diye eleştiriyordu parayla alınca da aman o da adam mı tribine girmiş. gs nin ihtiyacı olan sağ kanat mevkisi için yararlı olabilecek bir adam neticesinde. iyi çıkar kötü çıkar ayrıdır, performanstır. ama potansiyeli olduğu da açık. videolardan da açık 2 sene önce 16 milyon dolar ödenmesinden de açık. (bkz:@3657060)

bir garip adam vesselam. fb transfer yapsa da onlar hakkındaki yorumlarını okusak. merakla bekliyorum.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 02.07.2009 14:42 ~ 14:43)
  9. kavgalı , dövüşlü ilk konuşmalarımızın ardından nihayet durulmuş durumdayız. vatana millete hayırlı olsun.
    (sandaletli seyyah, 02.07.2009 15:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil