etkinlik 

adana çık aradan

1. toplaşgaç'ın yeni tıklatgaçı.
    ütülü sözlükteki atraksiyonları fellowshipleri gösterir hede.
    (azureel, 26.03.2004 00:22)

2. şu an üstünde gece-gündüz çalışılan,gerek tasarımıyla,gerek kurgusuyla herkes tarafından beğenileceğini umduğum,çoğu yazarın "vay be helal olsun nasıl yapmışlar" tepkisiyle karşılaşacağımız,ortamlara akmak,tanışmak,kaynaşmak isteyen yazarlara ilaç olacak itü sözlük butonu
    (man on the moon, 26.03.2004 00:27)
  3. kod yazımının yaklaşık 2-3 hafta süreceğini planladığım tasarıma dokunmadığım için çok daha iyi bir tasarıma sahip olacak* deli dehşet sistem. itü sözlük'ün bir alt kolu olacak olmasına rağmen tüm itü öğrencilerinin yararlanabileceğini, okulun sosyallik katsayısının yükselmesine katkıda bulunacağını bir devrim olacağını düşünüyorum.*
    (wondrous, 26.03.2004 14:04)
  4. yakında açılacak olan;gerek tasarımı,gerek kurgusuyla çok konuşulacak;ortamlara akmak,zirveden zirveye koşmak isteyen itü sözlük yazarları için vazgeçilmez olacak olan site.*
    (man on the moon, 28.03.2004 23:30)
  5. taktım gözlüğümü bekliyorum. *
    (abandini, 28.03.2004 23:33)
  6. sonradan performans sorunları sebebiyle o kadar da janjanlı bir tasarım olmasından vazgeçilen, yeni hali hemen hemen tüm özellikleriyle şu an kullanıma açılmış site. gaza gelmiş moderatör man on the moon'un laflarına fazla kaptırıp "bu mu lan gece gündüz uğraştığınız şey" demeyiniz.

peki daha yeni özellikler gelmeyecek midir? tabii ki gelecektir. beni sizler yarattınız ben sizler için varım.
    (bkz. http://www.itusozluk.com/...)
    (wondrous, 29.03.2004 17:20 ~ 17:20)
  7. şu an için başka bir bahara atılmış site.

"şimdilik böyle idare edin"
    wondrous
    (man on the moon, 30.03.2004 23:47)
  8. ilgili istekler listesi şu şekilde olan itüsözlük bölümü:

- fotoğraflarda kimlerin arz-ı endam ettiğini görebilelim.
    - etkinliklerde alınacak yoklamaların ardından kimlerin katılacam dediğini, kimlerin gerçekten katıldığını görelim.
    - video vb de eklenebilsin.
    (chete, 03.04.2004 18:14)
  9. bir can sıkıntısı eseri olarak bu akşamdan itibaren (17.05.2004) sıfırdan yeniden yazılmaya başlanacak eski gudikliklerinden kurtulacak şey. kolları sıvadık başlıyoruz. ama acele etmeyin, yavaş yavaş yazacaz... aha izin de veriyorum isteklerinizi yazın fütursuzca bu başlığa :
    (bkz. etkinlikle ilgili istekler)

ayrıca yorulmamanız için :
    olmayacak şeyler :
    * video desteği
    *...*

ayrıca
    ps 1 : aşk olsun bu kadar mühendis adamsınız biriniz de "abi server'ını ben açayım kodunu ben yazayım el birliğiyle yapalım birşeyler demedi"
    ps 2 : üstüme fazla gelmeyin kızarım.
    (wondrous, 17.05.2004 21:58 ~ 22:02)
  10. okul deneyimi 1 dersinde staja gidilen okulda yapılan haftalık raporun amacını belirler.
    (kerrigan, 17.05.2004 22:00)
  11. bir zamanların zirvetörü
    (man on the moon, 28.02.2005 23:37)
  12. yeni eğitim öğretim sisteminin "öğrencinin bilgiye kendisinin ulaşması" yaklaşımı nedeniyle (yapılandırmacı eğitim yaklaşımı), öğretmenin öğrenciye bilgiyi eğlenceli yolla sunması için kullanılması gerektiğini önerdiği faaliyetler.
    (saçmaladı yine bu, 03.02.2007 14:19)
  13. planlanmış faaliyetlerin gerçekleştirilmesi ve planlanan sonuçlara ulaşılma durumu.
    (cin aliye, 04.05.2007 10:52)