gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · colin kazım richards
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · annelerin yakışıklı anlayışı
  5. · öğretmenler günü
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · yaran diyaloglar
  8. · türklerin telefon merakı
  9. · anizogami

eti sticks çikolata  

1. şimdi bu çikolata için hayatta halen incelikler vardır tadında bi reklam yaptılar hatırlarsınız. işte böyle yağmurlu bi havada bi taksiye aynı anda dalan bi hatun bi yakışıklı er gişi (yazın ne bok yiyecekler o reklamla merakla beklemekteyim); efendim er gişi kibarlık yapıp taksiyi kızımıza bırakıyor, kız da sonradan geri dönüp er gişiye bir sticks veriyor filan..

hani çikolatanın kendisi de ince ya? ona atfen..

ve fakat; iddia ediyorum; incelik filan hak getire. bilakis insanı kabalığa, hatta hayvaniliğe sevkediyo bu çikolata.

şöyle ki, bi tanesini alıyosunuz yemek için, böyle kibar kibar, hatta serçe parmağınız havada ısırıyosunuz o kadar kibarlaşıyosunuz filan... ama sonra o ne?! lan dişinin kovuğunu doldurmuyo bu meret; dana buduna saldıran erol taş misali (oha olm dana budu. hakkaten dana budu yerdi o rahmetli yaa), haldır huldur ikisini üçünü birden gömüyosunuz, yerim lan inceliğini diyip..

bi de içindekiler kısmını okuyanlar bilir. aynen şöyle yazar: eser miktarda fındık, susam, antep fıstığı, badem içerebilir.

nası yani?! içerir mi içermez mi? içeriyosa neden sizin haberiniz yok? nedir bu ihtimalci jargon? ne demek lan içerebilir?

"yaw bizim fabrikanın olduğu yerde şakacı çocuklar var da. arada gizli gizli üretim kısmına dalıp kazanlara eser miktarda fındık, susam, antep fıstığı ve badem atıp kaçıyolar.. eheh heh yaramazlar işte. çocuktur yahu yapar eheh heh heh"

ben bilemedim bu nedir ey sözlük ahalisi, varın siz düşünün gerisini.

(bkz: eser miktarda ayar içerebilir)
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 05.06.2009 00:44)
  2. nanelisi harika olan ve bağımlılık yapan çikolata. tavsiye edilir.
    not: sadece başlıkla ilgilenen insan = ben . evet
    (sleeping with ghosts, 05.06.2009 00:45)
  3. güzeldir, hoştur. bir kaç lokmalık lezzettir. özellikle çocuklar için idealdir. fıstıklısını tek geçerim.
    (raquela, 05.06.2009 00:53)
  4. şekli sebebiyle insanda "yumiyum yer gibi" yeme isteği uyandıran çikolata.
    (chericheri, 05.06.2009 04:27)
  5. "bitter olanı da çıksın" dediğimiz çikolata.
    (hypnotica girl, 05.06.2009 04:37)
  6. inceliği itibariyle, kalori aldırmadığını düşündüren, "çikolata yiyorum ama kilo almayacağım" psikolojisi yaratan oldukça lezzetli çikolata.

kalitesiyle bir eti klasiği..
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 05.06.2009 09:53)
  7. özellikle nanelisi iğrenç olan çikolata. o ne öyle öksürük şurubu gibi bööğk. nane dediğin limonataya konur, ben bilmem naneli çukulata.
    (ludovico, 10.08.2009 17:46)
  8. üzerinde 55 kalori yazısını görüp sevindiren ama hepsini bitirmeden kutusunu elimden bırakamadım, değişik şekilli güzel çikolata.
    edit:antepfıstıklısını sevdiğimden dolayı sadece onun kalorisini yazmıştım. fakat diğerlerini merak edenler içinde sıraladım.
    sütlüsü 54 kaloridir
    naneli 57 kaloridir.
    (boleynkızı, 10.08.2009 17:49 ~ 17:56)
  9. özellikle nanelisi muhteşem... evet, nanelisinin iğrenç olduğunu söyleyen bünyelere iğrençlik sıfatını iade ediyoruz... tam tersine dünyada yediğim en güzel çikolata. nane şekerli, kıtır kıtır. miden bulanana kadar yiyosun...
    hıh..
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 10.08.2009 17:51 ~ 17:53)
  10. özellikle nanelisinin iğrenç olduğunu zaten biliyoruz fakat bildiğimiz başka bir nokta da mide bulandırıcı olduğudur. sevenlerinin bile midesini bulandırır. bırakınız mideleri bulanana kadar yesinler efendim...
    (ludovico, 10.08.2009 17:53 ~ 17:55)
  11. nanelsini o kadar çok seversiniz ki ölçüyü kaçırıp bi pakedi 6 dakikada bitirirsiniz. eee her şeyin fazlası zarar hesabı; haliyle mideniz bulanabilir. ama o bulantının bu güzelim çikolatayla değil sizin ölçüsüzlüğünüzle alakası vardır..
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 10.08.2009 17:55)
  12. ölçüsüz fanları olan çikolata. sen zaten ölçünü bilmiyosun arkadaşım ne demeye çukulata uzmanı kesiliyosun başımıza, değil mi ama?
    (ludovico, 10.08.2009 17:56)
  13. ölçüsüz fanı olduğu için suçlanan dünyanın en süper çukulatası.. meyve veren ağaç taşlanır demişler...
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 10.08.2009 17:58)
  14. henüz yemediğim için tadı hakkında yorum yapamayacağım ve fakat adını söylemesi en zevkli çikolata. sitiks.
    (kakoolupuskuut, 10.08.2009 18:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil