pek tatsız olan bişey. nasreddin hocanın karda pekmezi gibi ben yaptım bende begenmedim
(8844455, 08.03.2004 20:59 ~ 14.06.2004 18:22)
eti formu illaki rejim yapanlar yiycek gibi bi kural olmadığı için ekmek yokken yapılan kahvaltı türü
reçelin diğer tatlı türleriyle karşılaştırıldığında nispeten daha az kalorili olduğu ve normal şartlar altındaki
* bir insanın oturup bir kavanoz reçel yemesi pek imkanlı olmadığından canı glikoz çeken rejimsel bünyenin gerçekleştirebileceği hadise
c2d*in yakın tarihte yapması muhtemel olay.
(pastaci, 26.02.2005 23:18 ~ 23:18)
açlığımın bastırması ve stokta kalan 2 şey olmaları durumunda yapabileceğim şey...
bir taraftan kar ederken,diğer taraftan zarar etmek.
kan şekeri düşen diyet insanının yapabileceği,yadırganmaması gereken masum eylem.
eti formu üzerine mayonez sürerek yemekten daha az kalorili eylem; rejim yapılmazken tüketilmesi daha hayırlıdır gene de; büyük boy hamburger mönünün yanında diyet kola isteyenlere yöneltilen bakışların benzeriyle karşılaşılması her halukarda kaçınılmazdır
(nepenthe, 25.09.2005 06:27 ~ 21.08.2006 23:52)
kepekli ekmeğin üstüne bir kavanoz şokella koyup yemenın bir alt versiyonudur.
üzeri çikolatalı form kadar abuk bi yiyecek hatta yiyecekler kombini. hayır o mukavva gibi şey tek başına yenilir yutulur bişi çekilebilir olsun diye reçeli ziyan etmeye gerek yok. neyse yahu o da zevk.
ağaç kabuğunu bala batırmaya benzer. fazla bişe beklememek lazım, zira ağaç kabuğu yine ağaç kabuğudur.
günlerde,davetlerde "diyetteyim cicim" diyerek kek pasta yemeyip tuzlu çubuk kemiren teyzelerin çaylarına iki tepeleme kaşık toz şeker koymasıyla aynı etkiye sahip durum.
nutella'lı
eti form'a göre daha az etkili olan hede. neye etkili? kendini kandırmaya tabi
eti form 'u elmayla birlikte yediğiniz zaman verdiği aşure tadını bilmeyen insan kişisi için geçici bi çözüm olabilen durum.
(bkz:
tanım yaptım yer misiniz)
(bkz:
kasmak)
(styks, 04.05.2007 01:46 ~ 01:50)
ıslanmadan yüzmeye çalışmakla aynı mantıktır.
bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu demek lazım sanırım. en az benim, tam buğday ekmeği alıp, üzerine çikolata sürüp, gecenin bir yarısı yemem kadar absürd bir durum.
zayıflamak istediğimi kim söyledi ben eti formun tadını seviyorum, özellikle reçelle demek isteyen ama bunu görsel olarak ifade eden şahsın eylemi.
bir buçuk iskender'in yanında diyet kola içen kişinin ara öğünüdür.yadırgamayınız.