belki ilginizi çeker
  1. · i m fine without you
  2. · eternal sunshine of the itü sözlük
  3. · man on the moon
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  2. · yeşim salkım
  3. · zongul ducks
  4. · kurban bayramı vahşeti
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · dersim katliamı
  7. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  8. · waffleımın çikolatası bol olsun zirvesi
  9. · 3g

eternal sunshine of the itü sözlük  

1. sözlüğümüzün filme * yakışır temasıdır..joel ve clementine'ın "i'm fine without you" lafının hemen altında karda uzanıyor olması pek güzel bir görüntüyü ortaya çıkarmış..
    (zeus, 07.02.2006 02:48)
  2. uzun süredir kullandığım stil. turuncu dan nefret etmeme rağmen butonların üstüne geldiğimde turunculaşmasını seviyorum. bi de köşede ki yazıyı seviyorum
    i m fine without you
    (mara despina, 13.09.2007 02:06 ~ 02:07)
  3. itü sözlük stilleriden olan "eternal sunshine of the itü sözlük" man on the moon tarafından hazırlanmış olup yaratılan stilleri yeniden eskiye doğru sıraladığımda 32. sırada iken, sözlükte bu stili kullanan yazarların (ben dahil) 87 kişi olmasıyla 11. popülarite sırasındadır. esin kaynağı olan film kadar hoş bir sözlük stilidir.
    (burcumsu, 22.09.2007 17:00)
  4. o kadar zaman kullanıp ilk defa bugün arka plandaki resmi gördüğüm stil. ya adamlarımız karda uzanıyormuş da haberimiz yokmuş. mozilla da görünmüyor arka plan, olay explorer da.
    (mara despina, 13.10.2007 22:00)
  5. sayfayı aşağı yukarı hareket ettirirken yazıların joel ve clementine ın üstünden kayması sanki onlar buzda kayıyorlar hissi uyandırmakta lakin google reklamları manzarayı bozuyor adana çık aradan
    ayrıca sağ köşedeki i'm fine without you yazısını her gördüğümde nedense me too derim içimden nasıl bir yozlaşmaysa utandım kendimdem ayrıca klasik görünümdeki "ara tara" yerinde lacuna inc yazar her ne kadar butonu hatırlamak bulmak için kullansak da filmden esintiler güzel olmuş
    (tersdönenşemsiye, 20.05.2008 21:33 ~ 22:02)
  6. bana göre sözlüğün en güzel stili.yazar olduğum ilk günden beri kullanırım.nedense eskiden i'm fine without you yazısı çok daha sempatik gelirdi bana.şimdiyse her gördüğümdeeternal sunshine of the spotless mind'dan sahneler geliyor gözümün önüne ve ağlama isteği uyandırıyor bende.daha önceden de söylendiği gibi keşke sağ taraftaki google reklamları olmasa.
    (poison, 20.05.2008 21:43)
  7. (bkz: eternal moonshine of the simpson mind)
    (haşmet asilkan, 13.09.2008 03:33)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil