etek ve baş örtüsüyle denize giren kadınlar 

adana çık aradan

1. deniz anası tabir edilen kadın modeli.
    (where is my mind, 26.05.2004 08:50)

2. (bkz. ağır vasıta)
    (pyrotechnician, 26.05.2004 09:17)
  3. müslüman ülkelerde görülebilecek tesettürlü denize girme modasına uymuş kadınlar
    (bkz. tesettür mayo)
    (atlantis, 26.05.2004 09:25 ~ 10:17)
  4. beyaz slip ve traktör lastiği ile yüzmeye çalışan erkeklerin yanında denize girmeye çalışan, ham petrole bulanmış deniz anası görünümlü kadınlar.
    (sensey, 26.05.2004 09:51)
  5. kendilerince "mahrem" yerlerini kapamaya çalışırken daha fazla gözler önüne seren insancık modelcikleri
    (pazer15, 26.05.2004 14:27)
  6. (bkz. haşema)
    (close2death, 31.07.2004 18:32)
  7. (bkz. has şeriat mayosu)
    (pyrotechnician, 31.07.2004 20:14)
  8. o elbiselerinin altında gayet kaslı bir vücuda sahip olduklarını düşündüğüm kadınlar.
    (giberling, 31.07.2004 20:20)
  9. bikiniyle denize giren kadınlardan daha fazla dikkat çeken, hele bir de beyaz t-shirt'le girdikleri zaman bütün plajın dönüp baktığı kadınlardır.
    (offfffbea, 31.07.2004 21:18)
  10. (bkz. deniz anası)
    (bkz. deniz ayısı)
    (bkz. su aygırı)
    (close2death, 31.07.2004 21:19 ~ 21:20)
  11. (bkz: önyargı)
    (atlantis, 12.11.2004 00:29)
  12. "noel baba şapkası ve eller havaya ile yeni yıla giren kadınlar"a ve daha birçoklarına;gerek sosyal statü açısından bende* daha değerli bir yere sahip olmaları;gerek erkek bedeninde en düşük ruhsal,zihinsel ve görsel tahribata sebep olmalarından dolayı;tercih ettiğim kadınlar.efem birçokları da şöyle olabilir:

*kolda sevgili ve leopar derisi çantayla reinaya giren kadınlar.
    *korseyle ve zorla dar elbisiye giren kadınlar.
    *makyaj seti ve ağızda sakızla derse giren kadınlar.
    *bigudi ve salatalık maskesiyle yatağa giren kadınlar.
    *bet ses ve mankenlik sıfatıyla stüdyoya giren kadınlar.
    *siyah makyaj ve doom metalle tribe giren kadınlar.
    *merak ve abazanlıkla msn'e giren kadınlar.
    *yetenek özrü ve arabayla,öndeki arabaya bodoslama giren kadınlar.
    *güzelliği ve sexapelliği ile işe giren kadınlar.
    *200 kiloluk yağlı bir vücut ve çirkin bir suratla rüyalarıma giren kadınlar.
    .
    .
    .

(bkz: kadınlar)
    (jugis nomen, 13.01.2006 06:38)
  13. (bkz: çarşafla denize giren kadınlar)
    (kunduz, 23.03.2007 19:05)
  14. türbanlılar böyle girmiyor,onlar haşama mı ne öle şeyle yapıyolar.

baş örtüsüyle giren bu kadınlara yazıkçık, kocaları izin vermiyor mayo giymelerine, denize girmelerine , onlar da ayaklarımı sokcam, bacaklarımı sokcam derken denizin cazibesine dayanamayıp hooop atıyorlar kendilerini suya.

kocaları da genelde yüzme bilir ve derinlere doğru giderken kadınlara da sürtünmeyi bilir, eğer varsa, fahişe dediğimiz arkadaşlarla da derinlere çekilebilirler. ben bunu gördüm.
    (jimela morrison, 23.03.2007 19:12 ~ 10.04.2007 20:12)
  15. yavrularımdır, yazıktır. etek daha çok yapışır ve havalanır ama ne yapsınlardır, onların da hakkıdır, insanın içi gitmez mi, tip tip bakarız gördüğümüzde, görüntü evet çok güzel değildir ama yazıktır, onların da hakkıdır, yapabildikleri en güzel şekilde girmeye çalışırlar.
    (madalyonun güzel yüzü, 23.03.2007 19:13)
  16. bikini veya mayo giymeyi dikkat çekmek adına reddeden ancak ıslandıktan sonra giysilerin vücuda yapışması nedeniyle daha bir dikkat çekici hale gelen kadınlardır.nasıl üstsüz denize giren kadınlar kabul edilebilir-toplumu rahatsız etmeyen- bir durumsa bu da öyledir.insanlar denize girme şekli itibariyle özgürdür.her ne kadar diğer insanlar tarafından yadırgansa da.
    (minel aşk, 23.03.2007 19:38)
  17. (bkz: isminiz deniz olsa gerek)
    (bkz: sana giren çıkan ne)
    (strident, 07.06.2007 14:22 ~ 05.08.2008 03:49)
  18. hala çağdaşlığın bir yerleri açmak sanılması ne üzücüdür ülkemde. malesef her şey değişiyor. bu bahsettiğimiz insan tipleri bundan 20-30 yıl öncesine kadar çoğunluktayken şimdi azınlık durumuna düşmüşlerdir. ve o zamanlar mayolu bikinili kişilere nasıl bakılıyorsa şimdi de bu insanlara öyle bakılıyor. acaba hangisi doğru diye kafayı yormaya gerek bile yok. biz gün geçtikçe laikleşiyoruz.
    (dengesek, 07.06.2007 15:13)
  19. annem ve teyzemdir. evet tanım özel oldu ve hiçkimse benim özelimi bilmek zorunda değil, bu hiçkimseye bir şey ifade etmez. annem ve teyzem bu kadınların içinde bulunduğu gruptan iki kadın sadece. yurdum insanı deyip geçmek istemedim nedense bu kez. bu kez kolaya kaçmak gibi geldi. yoruldum artık her insanı yargılayanlardan. nerede yaşıyorsunuz merak ediyorum bazen. farklı kentlerde büyümüş olabiliriz ama hepimiz bu topraklarda büyüdük. nedir bu insanları kategorize etme merakımız.

evet sakinleşip konuya dönüyorum ve bu kadınları anlatıyorum. annem ve teyzem gibi 50 yaş üstüdür genellikle( her genelleme yanlıştır evet ama benim çevrem böyle). deniz hayatlarının içine onlar belli bir yaşa geldikten sonra girmiştir. bikini mayo giymezler çünkü sevmezler ama giyenlere de karışmazlar. bikini mayo giymemelerinin nedenlerinden birisi de 13-14 yaşında iken gelenek göreneklere uyarak başlarını kapatmış olmalarıdır. annemi kısa kolluyla bile göremezsiniz sokakta. çünkü alışmamıştır. net yasak veya kurallarla büyütülmüşler ve o kurallara uymak alışkanlık haline gelmiştir onlar için.

birlikte tatile gittiğimizde deniz kenarına akşamüstü inmeyi tercih eder. bunun nedeni öğlen güneşi çıkmak istemesinin yanısıra meraklı bakışlardır. parmakla '' aaaa teyzeye bak şalvar(etek) ve başörtüsüyle denize giriyor, madem başını açmıyorsun denize niye geldin '' sözlerini yüksek sesle söylemeliridir. incinir her defasında annem, ben karşılık vermeye yeltendiğimde durdurur beni. '' kızım cahille cahil olunmaz otur oturduğun yere ne anlatsan at gözlüklerini çıkartamazsın '' der.

evet heryeri paylaştık. hepimiz laik veya dinciyiz. saygılı bir halk ne zaman olacağız peki? ne zaman at gözlüklerimizi çıkartacağız ?
    (jassmine, 07.06.2007 15:29 ~ 15:32)
  20. bu şekilde denize girdiklerinde mayodan daha fazla vücutlarını ortaya çıkarttıklarının,daha çok dikkat çektiklerinin farkında olamayan/olupta neden yaptıklarını idrak edememiş kadınlardır.hayır yani suya giripte o üzerindekiler ıslanıp vücuduna yapışınca daha mı az günaha girersin?tişörtünün içinde memelerin sallanınca kimse sana bakmaz ve böylelikle cennetteki yerini parsellemiş mi olursun?derdin dinine uygun yaşamaksa...
    (bkz: bu ne biçim hayat)
    (magnetic resonance, 29.07.2008 20:58 ~ 21:00)
  21. (bkz: wet t shirt)
    (badi, 29.07.2008 21:07)