belki ilginizi çeker
  1. · ne olsa ki zirvesi
  2. · iibf vs mmf
  3. · uzaya fırlatılması gereken insanlar
  4. · nisanda sevgi aşk girilerinin artması
gündem
  1. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  2. · zongul ducks
  3. · aşk
  4. · disko kralı
  5. · marjinal isim meraklısı aile
  6. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  7. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  8. · youtube akıllı olsun akıllı
  9. · dünyanın en güzel kızı

esuele  

1. beşinci nesil yazar. kibar birisi ayrıca. kolaylıklar dilerim.
    (kaldırımmühendisi, 31.08.2008 02:12)
  2. erkeklerle ilgili son dönemde yazdıklarını canı gönülden paylaştığım yazar.
    (una guitarra, 28.04.2009 22:23)
  3. kendisiyle aynı lise*'den mezunuz. ablam olur o bakıma.

itü sözlük grubunda çok fazla ablanım ablanım diyince benimsedik el mecbur. yok aslında mecburen değil. arada bir ablalık falan yapıyor hakkını yemeyelim. bi ara zirve açtık. ektim gibi oldu. kırıldıysa çok özür dilerim.

kendisini sever sayarım. arada bir ''sizi sevmiyorum'' falan diyorum. oluyor öyle arada. sizli bizli konuşmamı nasıl karşılıyor bilmiyorum. hani abla diyorum ama beni ne kadar sever savunur kollar bilmiyorum. nasıl abla açıkcası ben de bilmiyorum.

abla lan işte uzatma.
    (jimmy, 04.08.2009 21:25)
  4. adanalı, alllah'ın adamı. umarım bir gün bir yerlerde buluşup görüşme şansımız olur da sarıp sarmalarım. yoksa böyle esuuu esuuu diye çığır çığır nereye kadar.
    (lady viola, 25.08.2009 13:46)
  5. valla süper biriymiş, sıcakkanlılığıyla, sakinliğiyle, otobüs maceralarıyla iyi ki tanımışım. içinde ne cevherler yatıyomuş da kimsenin haberi yokmuş. neyse artık her görüştüğümüzde bi'kaç tane yeteneğini keşfetmeyi planlıyorum. mükemmel bi takım arkadaşı aynı zamanda. birlikte her kulvarda yenilmezliğe koşabiliriz. eskişehir'e de beklerim. çok güzel burası. valla bak.

legend.. wait for it... dairy!!
    (supo, 21.09.2009 01:55 ~ 02:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil