yaklaşık dört(4) dakikada bir, bir haftadır aynı kırmızı elbiseyi giyen kadının da dahil olduğu bir seyirci grubunun oynayarak kadraja girdiği, takriben otuz(30) saniye sonra da yavaş yavaş (ordu gibi düşün bak. taktik bu) kadrajdan çıktığı müthiş program.
arena menşeli pkk itirafçısı makyajından beri hiçbir şeye bu kadar kayıtsız, bu kadar donuk bakamıyorum.
çok tahrik edici bir program ismi. içerik nedir bilmediğim için başlığı gördüğümde " oha, o nasıl isim, herkes aynı kadınla mı?" gibi salakça bir tepki verdim. neyse ki değilmiş. sakinim şu anda.
eve erken dönebildiğim bir kış gününde, ekranda görüp, "bu ne lan!" ifadesi ile merakla seyrettiğim bir programdır.
programın konsepti, daha önce bir şekilde programa çıkmış kişileri görüp talip olanlarla karşı karşıya getirilerek, bir tür çöpçatanlık yapılmasıdır.
en güzeli de şudur ki,
"yazlık olursa evlenirim, zaten kış boyunca kapalı kapılar ardında olucaz, yazlık yoksa evlenmiyim" türünde pazarlık yapan yengenin ve pazarlıkta kurbanı almaya çalışan mazlum amcanin arkasına geçip, sağ üst baldırım büyüklüğünde bir elektrik kalemi ile elektriklerinin ölçülmesidir ki, tarifsizdir.
"arada elektrik var mı?" diye kırıta kırıta dolaşan esra erol kızımız, bildiğiniz yediğiniz elektrik kontrol kalemi şeklindeki sarı aleti yengemizin arkasına tutmuş az buz bir elektrik tespit etmiş, aynı kontrol kalemi dayının arkasında (tam göstermiyorlar neresi bilemedim) tüm ışıklarını yakmış full force yanmıştır. arada elektrik olduğuna karar vermiştir.
daha sonra pazarlığa ekran arkasında devam etmişler. takip etmedim.
önceden flash tvde yayımlanan daha sonra star a gecen; flash tvye 'desti izdivaç olayı tuttu; kaynağı bulduk' dedirtip iki farklı sunucuyla iki farklı program halinde (biri bitince hemen başka sunucuyla diğer desti izdivaç başlıyor) toplam bilmem kaç saat yayın yaptıran; desti izdivaçlar ın ilki.
geçenlerdeki bir bölümünde güzel sunucusunun karşısındaki gelin adayına hitaben "hepimizin kalkanları var" demesi üzerine koparmış programdır. star tv saat 15.00 ile 19.00 arasını tamamen bu programa emanet edecek kadar ucuz bir yayın politikasına girişmiştir. program insanları evledirmekten ziyade güzel sunucusunun ota boka göbek atması ile geçmektedir.
(bkz:
şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik)
http://www.youtube.com/...
sapık recep amca iş başında mı desek, iş kazası mı desek?
yorumları okumanızı şiddetle tavsiye ederim.
düzeltme: video kaldırılmış, strutter arkadaşımızın bulduğu videoya ait başka bir link.
http://www.medyafaresi.com/...
michael haneke filmlerinden daha dehşet verici, insanı öldürmeyip süründüren korku filmi.
başı kapalı, dinine bağlı bir hanımla evlenmek istiyorum diyen amcaların sunucunun memesini avuçladığı program.
kaza olmuş diyenlerden görüntüyü tekrar izleyip, amcanın elinin memeye geldiğini farketmesinden sonraki 1 saniyelik bölgeyi avuçlama hamlesine dikkat etmelerini rica ediyorum.
her izlediğimde katılanlara bin türlü laf edip gülerken " oha lan bu gidişle ben de oraya gidecem gülmeyeyim bari katılma ihtimalini azaltırım"dediğim program o kadar sevildi ki klonları bile yapıldı
(bkz:
desti izdivaç)
(bkz:
flash tv)
'hayyyde hanımlarrr atalım göbecikleri' diyerek milyonlarca ev hanımını televizyona kitleyen,çok seviyeli bir program sunduğunu zanneden,giydiği cicili bicili kıyafetlerle,fönlü saçlarla ve 10kat makyajla güzel bişeye benzeyen,geçmiş bir programında yaşını başını almış bir amca tarafından sarılma bahanesiyle bariz bir biçimde mıncıklanmış,üniversite mezunu olduğuna bir türlü akıl sır erdiremediğim,bıdık dediği teyzeyi de kendi reyting emellerine alet etmiş olan kızın sunduğu,saçma sapan bir evlendirme programı gibi bir şey.daha çok evlenmek için pazarlık yapma programına benziyor.
birbirini daha önce hiç görmemiş insanların sunucu hanım (
esra erol)eşliğinde bir tür pazarlığa tutuşarak evlenme amacıyla bir araya geldikleri iğrenç ötesi program...
ne
ergenekon operasyonu
ne
kapatma davası
bir elinde cımbız,
bir elinde ayna;
umurunda mı dünya!
programı.
(bkz:
cımbızlı şiir)
çoğunlukla yaşlı teyzeler ve amcaların evlenmek için yanıp tutuştuğu,(bkz:
kudurmuş bunlar) seda sayan a benzemeye çalışan bir kadının sunduğu, son zamanlarda revaçta olan, evlendirme programı.nedendir anlamadım herkes bir dolu şey istiyor.onlara sahip olanların orda ne işi var zaten diye bir sorsalar keşke.
az önce televizyonda kanalları değiştirirken izleme talihsizliğinde bulunduğum program. sağolsun şöyle bir diyaloğa şahit olmama da vesile olmuştur:
- ay anam dur, kafayı şööyle şöyle sallayayım. baksana
rock cı gençlik de izliyormuş bizi.
(bkz:
allah belanı versin)
(bkz:
öl)
önceden flash tv de olan şimdi ise star tv ye terfi eden tv programının sunucu ve şu gerçekte kabul edilmelidir ki programın sinir bozucu bir müziği vardır
şu anda zap yaparken takılı kaldım başından ayrılamadım, ayrı bir büyüsü var bence. gençten bir hanım yaşlı yaşlı insanları türlü şakalarla evlendirmeye çalışıyor sistem bu. çıkan tipler kusursuz bence bir hayli yaşlı bir amcaya nasıl olduğunu sordu hanım kızımız, adam bugün çok iştahlıyım dedi. daha ne olsun ki reklam aralarında tutamazsın o amcayı libido sağlam.
hala biz hepimiz şakayız açıklaması yapmıyorlar. korkmaya başlıyorum.
düzeltme: az önce amcam paravan arkasından konuşan teyzem için "aa erkek konuşuyor" , "çok kalın bunun sesi" dedi. reklam var şimdi. reklamdan sonra "şakaa" diye bağıracaklar. bu sefer kesin.
(la mer, 08.09.2008 16:56 ~ 17:28)
68 yaşındaki teyzeye iki günde tam 14 tane talip dede gelmiştir bu programa.
ve yalnız olmak insanları televizyonlara sürüklüyor yine.
dedeler ebeler çıkıyor diyorlar ki: "7 çocuğum var ama yalnız yaşıyorum" bu ne yaman çelişkidir.
bir de evlenmek isteyenlerin kriterleri oluyor, ev araba, maaş miktari gibi.
beni rahat ettirsin, diyor çoğu,
rahat olmak bir çok insanın en büyük hayali.
yeşil pasaportlu koca arayan teyzelerin çıktığı program.böyle bir standart kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi sanırım.
(verde, 11.10.2008 10:23 ~ 10:24)
işsiz günlerimin kabusu program.
benzerleri dahil, hayatımı zehir etmekte birebirler.şurda okulu bitirdik işsizliğmizn hatırına bunalıma girelim dedik rahat bırakmıyorlar kardeşim.televizyonu açmasan, sözlükte takılıyor gözüme... ben bunu bilir bunu söylerim ki, programa dayanamayıp mesaj atmak kaçınılmaz sonum olucak..evet,heyecan da istiyorum, çağırılırsam bi eylem planım var.
*
düşün insanların yakasından yaa..
(bkz:
çok dertliyim be sözlük)
hayatımda izlediğim en tuhaf programlardan biri.
insanları oyalamaktan başka bir işe yaramıyor.
bu tarz programlar sayesinde yüce duygular aşk ve sevgide yitiriliyor ne yazık ki.