belki ilginizi çeker
  1. · boktan bir durumdan kurtulma yolları
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · yaran diyaloglar
  3. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  4. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · gencebay
  9. · yağmur altında öpüşmek

espriye mühendis yaklaşımı  

1. esprileri, okulda öğrenilen mühendislik terimleri ile yapmaktır. 1. sınıfta başlanır malesef ve ortamda, böyle bir espri akabinde başlar sola doğru az ama hızlı bir biçimde savrularak hafif kendinden emin, biraz da seksi bir ses tonuyla

- biz iyice mühendis olmuşuz

denir.

daha sonra 2. sınıf gelir, 3. sınıf gelir geçer ve en sonunda sözlükte bile bu ifadeler ile giriler yazılmaya başlanır. durumun vehametidir. son noktasıdır.
    (kahnesty, 02.08.2007 19:20)
  2. saçmalamanın başka bir boyutu aslında.adamlar ders çalışmaktan başka bir şey düşünemez hale gelmişler ki espriler bile insanı çileden çıkaran derslerden alıntılarla dolmuş.aslında kişi kendince ince espri yapmıştır artık anlamak karşısındaki kişinin espri anlayışına pardon ders aşkına bağlıdır.korkuyorum ki yakın zamanda artık birbirimize mühendisliksel terimlerle sesleneceğiz.. naber len asidimin oksijeni? ... tamam tamam iğrençti ama ben de bir mühendisim bu seferlik affedin.
    (bitter sweet, 02.08.2007 20:04 ~ 05.09.2007 19:39)
  3. dream theater'ın son albümünü dinlediğim şu günlerde hayatımı karartan yegane şey.

abi neden lan neden!?

şimdi bulunduğum konum ve okuduğum bölüm gereği dört tarafım mühendislerle çevrili fakat öyle bir an geliyor ki sonbahar yapraklarının hüzünlü düşüşlerine tanık olup çeşitli hüzünlere gark eyliyorum.

bak mesela akıllı tv diye bir şey var, yanına al bir mühendisi bu kanalı izle, yemin ediyorum iki dakikada benjamin button olmazsan adam değilim. misal adam kayıyor işte snowboard hesabı havada uçup yere kapaklanıyor ve bu esnada sen "akjsfhaksfjhkahf olm nasıl düştü lan aksjfaskfhakjh" diyor iken yanındaki mantıklı mühendisten aynen şu şekilde bir şey duyabiliyorsun;

- merkezkaç kuvvetinin etkisiyle f=m.a'dan dolayı dengesini sağlayamadı aynı zamanda nötronların uranyumla bombalanması sonucu....

bi sus amına koyayım, bi sus hamurunu kulak memesi kıvamına getireyim lan! yapacağın şey ahahahah salak nasıl düştü lan ahahahah diye gülmektir senin, nedir bu mühendisim o halde mantıklı olayım havaları.

bu her konuda oluyor ama bruder, bak mesela geçenlerde şöyle bir şey oldu; (bkz: yaran sözlük mesajları/!alexander supertramp).

the best of times'ın solosu deli lan, ehele.
    (alexander supertramp, 19.05.2009 10:58 ~ 11:01)
  4. ----------------------------
    sevgili gunluk, bugun arazide yeraltina gaz biriktirme fizibilitesi
    yaparken birara gozum laptopun mouse una takildi..bulundugum yer
    bir tarlaydı ve mouse da uzerinde duruyordu..birden aaa tarla
    faresiiii diye gulmeye basladim..cok egleniyorum yani bildiğin gibi
    değil kendi çapımda...
    ---------------------------
    (bkz: itülünün günlüğü)
    (aloe vera, 19.05.2009 11:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil