belki ilginizi çeker
  1. · evsiz birine aşık olmak
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  3. · okan bayülgen
  4. · yeşim salkım
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · ahmet piriştina
  9. · radyo eksen

esprili nikah memurları  

1. nikah masasında kan ter içinde heyecandan ölecek olan çiftlere cehennem azabı çektiren komiklik yaparak aklı sıra onları rahatlatmaya çalışan maaşlı memur tipi.

-siz ahmet oğlu tankut bu bayanı hastalıkta , sağlıkta , iyi günde , kötü günde , memeleri sarkıncaya ,dırdırından durulmayıncaya ve artık yüzüne bile bakılmıyacak duruma gelse bile sevip ayrılmıyacağınıza bu ne iidüğü belli olmayan şahitler huzurun da yemin edip evlenmeyi kabul ediyormusun.
    +ne diyon lan sen
    -vaayy kaçıyosun bakıyorum yani memeleri sarkınca sevmiycen mi bunu . yemin niye etmiyosun . kız bak ben sana diyorum bu herifin gözü dışarda aha buraya yazıyorum bak.
    +şerefim üzerine hatta anam babam üzerine yemin ediyorum ve kabul ediyorum seninle de çıkışta görüşcez buna da yemin ediyorum.
    -pekii sen mustafa kızı hatice . bu allah 1 derse gitip müftülüğe sorulması gereken kişiyi hatta mevlanannın bile gelme git dediği bu adamı hastalıkta , sağlıkta , iyi günde , kötü günde, 30 yaşında kuşu kalkmasa bile , durmadan içse , eve iş getirse , her akşam o bar senin bu bar benim gezip tozsa , tüm özel günleri unutsa ki bu gün de dahil , ölünceye kadar sevip ayrılmıyacağınıza bu meymenetsiz yalancı şahitler huzurun da yemin edermisin , ki ben olsam süratına tükürüm.
    *yaa tankur ne diyo bu adam hühühüühüüüüü
    -zırlama kız zırlama , aaa buda mıymıntı çıktı bak tankut sonra demedi deme bu karı senin çok başını ağrıtır böyle mıy mıy zaten dikkatimi de çekmedi değil iki saattir şu öndeki adamı da kesiyo allah muhafaza bu gün bu adam yarın sütçüsü tüpçüsü derken manukyanın evine döner. sizin evin adresi neydi? heehe neyse kabul ediyon mu kız zilli.
    * hühüüh hühü evet kabul ediyorum
    -ben de sizi manisa ruh ve sinir hastalıkları hastahanesinin vermiş olduğu sınırsız ulu ve de bi o kadar kutsal yetkiye dayanarak karı koca ilan edicektim mesaim bitti sittirin gidin şimdi heheee şak lan şaka , hürriyetin sarı sayfalarına ilan ediyorum. gelini sitebilirsin.
    +* .....!!!!???
    (algulumvergulum, 04.01.2008 16:26)
  2. yıllaar önce ruhsar diye bi dizi vardı, çoğumuz da bayıla bayıla izlemişizdir muhakkak dizinin saçmalığına, absürdlüğüne bakmayarak. işte orda bi ''espritüel'' nikah memuru vardı, sürekli geyik yapıp mazhar'ı bi türlü evlendiremezdi. o geldi aklıma şimdi. nikah memurlarında espritüellik konusunda daha ötesini tanımam, bilmem artık.
    (nymphe, 04.01.2008 16:30)
  3. - nişli tuhafiyesi'nin bana verdiği atkıya sarınarak...
    - pardon ama şişli belediyesi diyecektiniz sanırım.
    - salak salak konuşma. belediye neden bana atkı versin?
    - siz de haklısınız bir yerde. ay, cemil, ne diyo ya bu?
    - nerede kalmıştık, hah, hisli melodisinin cana yaptığı katkıya sığınarak...
    - ay cemil, başka bir gün mü evlenseydik?
    (muzevir, 04.01.2008 17:31)
  4. efendim gencecik bir çiftin nikahı kıyılmış, imzalar atılmaktadır. gelin ve damatın yakınları hafif yollu bir tempo tutturarak "ayağına bas, ayağına bas!" diye ısrar halindedirler. bu manzaraya bir şekilde müdahil olması gerektiğini düşünen nikah memuru, aklınca esprili bir hoşluk yapmaktadır: "onlar birbirlerinin ayaklarına değil, kalplerine basmışlar.."
    (mümtaz, 04.01.2008 17:52)
  5. dizilerde hayat kurtarabilliyor.

(bkz: ruhsar)
    (squeeze the world and drip it down my throat again, 04.01.2008 18:18)
  6. nikah memuru: sayın ... ...., .... beyefendi ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz?
    gelin: eveeeet!!!
    nikah memuru: peki siz sayın ... ...., .... hanımefendi ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz?
    damat: (gülerek) düşüneyim... hayır! hehe(gülmeye devam)
    nikah memuru: üzgünüm, bu durumda nikahınızı kıyamam. der ve ayağa kalkar.
    damat: ama ben şaka yapmıştım memur bey, lütfen.
    nikah memuru: bu resmi bir durumdur, şakası olmaz. damat evlenmeyi kabul etmediği için nikah geçersizdir.
    damat: ama... nasıl yani? şakaydı...
    nikah memuru gülerek yerine oturur: şaka öyle olmaz, böyle olur.

(bkz: based on a true story)
    (closer, 04.01.2008 18:44 ~ 22.02.2008 02:31)
  7. bekar delikanlıya son şakaları yapandır.
    (luto, 04.11.2009 10:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil