|
|
- kendileri kadıköy rıhtım'da ikamet etmektedirler..arabayla beklersiniz yeşil ışığın yanmasına 2 sn kala lamba donar..bir kac dakika sonra yeşil yanar.."kandırdım lan sizi" nidalarıyla size bakar..
- ankara, tandoğan metro istasyonunun tam önündeki ışıktır bunlara örnek. ulan iki sene gittim geldim o yolu bir kere geçemedim yeşilde. tam bir kere yeşil yanıyordu, kökledim gazı, geçmeme az kala bozuldu lamba, ışıkları söndü. eh dedim murphy büyük adamsın.
(1925, 07.06.2007 15:25 ~ 15:25)
- samsun lise caddesi çiftlik lambalarıdır. adam ikonunun yürüdüğü lambada kırmızı durduğu lambada yeşil yanar. yanardı...
- çok çılgın bir örneğine leventte, metro city önünde rastlanabilir. yayalar için yeşil beş dakikada bir yanar, sadece beş on saniye arası bir süre yanar ki bu nedenle o koskoca yolda karşıya yetişebilmek için koşmanız gerekir. at gibi hissediyor insan kendini kırmızıya bakarken.
onları geçtim, size yeşil yanmışken sol taraftan sizin bulunduğunuz yöne dönmeye çalışan araçlara da yeşil yanıyor. ondan sonra "daat daaaat"... tam bir can pazarı. hele geçemedin, tam sıçtın. bekle beş dakika daha.(lemon, 07.07.2007 19:33)
- düşünün bi konuşuyorlarmış.
yeşil:war mısın şu yayayı bi kekleyelim kırmızı?
kırmızı:tamam abi ben warım.
yeşil yanarken tam karşıya geçecek olan yaya kırmızının yanmasıyla donar sonra yine yeşil sonra kırmızı sonra yeşil..en sonunda yeşil kıyamaz.
yeşil:geç lo hadi geç acıdık.
ehueheueheu.aynı zamanda zınk.
- monotonluktan sıkılmış, tetristeki düz çubuk misali dümdüz değil de üçgen olmaya karar vermiş veya yeşil kırmızı renkleri yerine mor, pembe renklerine bürünmüş trafik ışıkları. baya bi şakacıları ise kızılötesi, morötesi, hatta röntgen frekansında ışık falan tercih eder.
-hişt bakma olm kime diyorum, ayaküstü bizi röntgenliyo ağzını kırdığımın direği.
|