belki ilginizi çeker
  1. · koray candemir
  2. · hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı hissi
  3. · hiçbir zaman eskisi gibi olmaz
  4. · ayrılıktan sonra dinlenecek şarkılar
  5. · sade
  6. · bir yıl aradan sonra eski sevgiliyle konuşmak
  7. · kankanın sevgilisine aşık olmak
gündem
  1. · 2012
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · itü sözlük
  6. · ugg düşmanı ezik kızlar
  7. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  8. · sarhoş replikleri
  9. · ayva çiçek açmış

eskisi gibi olmaz  

1. kargo solisti koray candemirin sade isimli solo albümünde yer alan, yine kargo grubundan selim öztürkün bestesi olan şarkı.
    (joeykeys, 02.05.2004 00:28)
  2. aşka düştüm, üstüne sevdim, vur deyince öldürdüm
    gönül verdim, kalbe doğdum, hatrını saydım
    selam aldım, selam verdim, kal dediğin yerde kaldım
    iyi, kötü, bir hoş oldum, ayağına geldim
    ağız yaptım, şekle soktum, para çektim
    arka çıktım, yara açtım, yaralandım
    cennetin kapısını açtım
    gördüklerimden sonra, ah yaşamak var ya, hiçbir zaman eskisi gibi olmaz.
    gördüklerimden korkma, ah mutluluk var ya, hiçbir zaman eskisi gibi olmaz
    (mazzo, 02.05.2004 02:11)
  3. koray candemir'in solo albümü sade'den bir parça..
    (latent, 08.04.2005 05:38)
  4. "aynı nehirde iki kez yıkanamazsın" önermesini çağrıştırır. eskiden yapılan ve özellikle de tılsımı kaybeden durumlara daha çok uyar. bazı şeyler eksilmiş, sabır kalmamış , cümleler sertleşmiştir ve bu anlaşıldığında geriye dönülmek ne kadar istense de artık hiç bir şey eskisi gibi olamaz.
    (fihimafih, 12.09.2007 03:35)
  5. insan ilişkileride bazen bardak gibidir. bir kere kırıldığında yapıştırabilsende/düzeltebilsende ekseriyetle eskisi gibi olmaz (malesef).
    (rahatsız, 12.09.2007 04:01)
  6. (chaghdash, 27.04.2008 18:20)
  7. sevgiliyle edilen her kavgadan sonra sarfedilen ama iki gün sonra aslında her şey tekrar eskiye döndüğü için geçersiz olan ve zamanla da inandırıcılığını yitiren cümle.
    (delicaponcadı, 27.04.2008 18:29 ~ 18:29)
  8. geri dönüşlerin işe yaramadığı anımsatan cümlecik.
    (karyatid, 18.06.2009 22:01)
  9. mis gibi bir koray candemir parçası.. dinleyiniz dinletiniz efenim..
    http://www.youtube.com/...
    (sleeping with ghosts, 15.08.2009 02:07)
  10. yıllar sonra tekrar dinlediğimde benim eskisi gibi olmadığımı anlatan şarkıdır bana.
    (bencillik değil bu sadece aşk, 30.08.2009 00:34)
  11. bir konuda dönüm noktasına gelmiş insanların arkalarına bakıp virajın bir kısmını görememeleri fakat özlemeleri üzerine yaptıkları iç burkan itiraf
    (swetlana, 30.08.2009 17:36)
  12. nakaratına hayran kalınası şarkı ama introsu, hikayesi falan çok yıvrenç gibi. biraz daha sağlam sözleri olsa tadından yenmez, ayrılık acısının üstüne gözyaşı seli göndermeye birebir hale gelirdi.

bir nokta daha var ki söylemeden edemiyciğim, bu kadar güzel şarkı yapmışsın, kendin bile şarkıyı beğenip içine sindirmişsin de klip çekmeye yeltenmişsin güzel dostum. bu işe girişiyosan, hit olucam, depresyon insanlarının yarasına tuz basacak şarkılar yapıcam diyerek yola çıkıyosan klibi de ona göre biraz romantik bi havada çekmen lazım değil mi? burası istanbul adamım; şu kıytırık klip için 2 kuruş para harcayamadın mı derler adama? o ne lan; bir adet apartman dairesi, bir adet de 2000 model ford focus'la klip mi çekilir? sonra muzo'nun alay konusu da olursun çikonun yapay korosu da!(bkz: kato muzo çiko)

şimdilik bu konuyu burda kapatıyorum, zira benim şarkıyı ve klibi keşfetmemin üzerinden henüz 24-25 saat geçtiği için tepkim büyük oldu. oysa bu şarkıyı içeren koray candemir albümü 2001'de piyasaya çıkmış.

olsun, arada bir eskileri hatırlamak güzel oluyor değil mi azizim? nerde o eski bayramlar?..
    (ahenk, 20.09.2009 11:05 ~ 11:05)
  13. an itibariyle itü sözlük radyosunda çalmakta olan enfes şarkı.
    (karyatid, 29.10.2009 18:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil