*ayrıldıktan üç yıl sonra geri dönmemesi,
*ayrıldıktan bir buçuk yıl sonra aramaması,
*mümkünse hiç bir yerde karşıma çıkmaması,
*facebookda beni bulmaması,
duygu yoğunluğuna göre değişebilecek isteklerdir. bir sabah uyanırsınız göğüs kafesiniz hasretle dolu geri dönsün diye dualar edersiniz. ya da üzdüğü zamanları hatırlarsınız bir akşam üzeri sakın gelme dersiniz.
ayrılmanın hemen ardından taş gibi olmuyorlar mı deli oluyorum. arkadaşım madem böyle bir potansiyelin vardı niye benimleyken sergilemedin bunu? sergilemiş olsaydın ben seni bırakır mıydım hiç? tek isteğim budur. taş gibi olmayın arkadaşım gıcık mısınız nesiniz?
leyla geri dön!! o kalçalar tekrar benim olsun istiyorum.
beni hemen unutsun. mümkünse derhal yeni bir aşka yelken açsın ki kafalar rahat olsun. geceleri ağlayıp sızlayıp aramasın, facebookta caka satmaya çalışmasın. evet, bütün bunların ilacı yeni bir aşk bulması. hemen bulsun.
anlayış...evet hala biraz anlayış beklemenin kimseye bir zararı olmaz bence.
herhangi bir şekilde arandığında eski sevgili, anlayışlı davranmalı. neden arıosun, ne var gibi ters cevaplar vermemeli. hatta o da bazen arayıp hal hatır sormalı. herkesin, özellikle de geçmişimizi bilen hayatımızın bir dönemini paylaştığımız insanların bize nasıl olduğumuzu sorması kadar doğal olamaz. çıkarın şu at gözlüklerini canım!!
eski sevgili ise eskiliğini bilmeli hayatımıza durmadan zombi gibi girip çıkıp kafamızı karıştırmamalı. ve mümkünse bir daha ondan haber alınmamalı. (özel günlermizde de aramasın ya)
çok dertliyim sözlük çokkkkk
not: artı 3 milyon dolar ve çatıya bir helikopter istiyorum. yoksa tek tek eski sevgililerinizi arar "köpek gibi pişmanmış, seni geri istiyormuş" derim. şakam olmadığını anlamanız için hemen şimdi benimkini arıyorum. ühü ühüh sinirlerim bozuldu.
edit: ek yaptım.
ölsün de bitsin de gitsek.. * ölsün, birinci sınıf bir cenaze merasimi hazırlatırım ona. valla bak. 7'sinde mevlüt okutturur, olmadı ayin yaptırırım. mevlüt şekerleri falan da dağıtırım millete. hatta abartır magnum bile dağıtırım. mezar taşına amerikan rap şarkılarından birini yazdırırım. favorim in da club. belki severdi rahmetli.
"and you know we don't give a f.ck cause it's not your birthday"
eğer bir radyoprogramından isteniliyorsa bu istekler, kişinin hala o şahsa* olan ezik platonikliğinin simgesidir. günümüzde bazı muhitlerde buna arabesk dedikleri de görülmüştür.