eski sevgiliyle içmeye gitmek 

adana çık aradan

1. sevişmek isteyen eski sevgililerin eskiyi tazeleme isteklerinin dile getirilmesi.
    (aziz, 17.11.2005 01:36)

2. yeni sevgilinin bundan haberi olması halinde artık tek başına içmeye gitmek..
    (yati elena yati, 17.11.2005 02:11)
  3. eski sevgiliyle arkadaş kalmakta gelinen son nokta. köprünün altından çok sular aktıysa, tarafların ikisi de artık birbirlerine karşı bir şeyler hissetmiyorsa, sıradan iki arkadaş gibi gidip içerler. ama es kaza ayrılık yeni gerçekleştiyse ve gereksiz bir hadi arkadaş kalalım kasışı içindelerse, bu içmelerin sonu kötü olabilir. hala bir şeyler hissetmekte olan kişi, alkolün de etkisiyle kendini kötü hissedebilir, eski sevgilisini ne kadar sevdiğini ve özlediğini anlayabilir. ha zaten bunu bilerek gidiyorsa, kaşınmış ve o gün ve yakın gelecekte çekeceği acıyı hak etmiş demektir.
    (bkz: bile bile lades)
    (ascella, 24.11.2005 00:01)
  4. alınan alkol oranına göre yeni bir kavga veya sevişmeye giden görüşme
    (lahoooov, 24.11.2005 00:34)
  5. hala arkadaşsanız pek anormal olmayan eylem.. * ancak içtikten sonra bilinçaltı dışa vurulacağı için sonrasında bazı sorunlar ortaya çıkabilir..
    (sulfur, 02.02.2007 05:06)
  6. güsel bir hadise
    (klasik müzik dinleyen dr lecter, 02.02.2007 18:00)
  7. birkaç dubleden sonra ''ne günlerdi be'' ''keşke ayrılmasaydık'' ''şimdiki sevgilinle aran nasıl'' gibi gereksiz diyaloglara sahne olacak sahte bir görüşme.
    (hplovecraft, 02.02.2007 18:14)
  8. (bkz: seni benden başka siken var mı)
    (dursun sabit hayalar, 02.02.2007 18:16)
  9. yeni sevgili bulamayıp yalnızlıktan bunalmış, akıllanmamış, libido da tavan yapınca dur şunu arayayım da bi sevişelim diyen, vakti zamanında birbirlerini her şeyden çok sevdiğine inanan iki eskinin, alkollüydük bahanesi yaratabilmek maksadıyla sevişmek üzere gerçekleştirdiği eylem. eski sevgili eskidir, eskimese hala sevgili olurdu, zannımca son derece gereksiz ve hatta yanlış olan durum. hele hali hazırda taraflardan birinin veya ikisinin de yeni sevgilisi varsa tekrar yalnız kalmakla sonuçlanacak saçmalıktır. yapılmamalı, şiddetle uzak durulmalı, yanlış...
    (birharfbirrakam, 02.02.2007 19:33)
  10. genellikle pişmanlıkla sonuçlanan anlamsız eylem alkol bahane
    (ephedrine, 02.02.2007 22:49)
  11. hoş bir şekilde sonlanmaması muhtemel olay
    (angellore, 08.10.2007 10:27)
  12. birkaç dubleden sonra erkek tarafının coşmasının ardından şöyle bir hayvanlık yapması muhtemel organizasyon.

-hahah evet ya..hatırlar mısın seni bi kere eve atmıştım da çok fena çakmıştım..aheua
    -....
    -neyse ya şerefe...ehiheii
    (gebesh, 08.10.2007 10:32)
  13. - hadi gel içelim, özledim seni, eski günleri yad edelim. gel nevizade'ye.

------ 1 saat sonra ------

- şerefe, buranın birası iyidir, susuz bak eskiden burada ne çok içerdik, sen 2. sonrası sızardın ama.

+ evet haklısın ne güzeldi o günler, geçmişi özlüyor insan.

- ismi lazım değil nasıl? ilişkiniz ne alemde.

+ boşver onu, bana heyecan gerek.

- anladım ben 4. içiyorum sen ne kadar yavaşsın?

------ yarım saat sonra-----

+ beni eve götür, kendimi iyi hissetmiyorum.

- tabii canım bizim eve gidelim.

devamı ise burada, buyrun;

(bkz: nuri alço)
    (dünyayı kurtaran adam, 08.10.2007 10:39 ~ 10:41)
  14. sevişmeyle sonuçlanacak bir hadise. belki bir kere olması güzel bir anı olarak kalabilir; ama işin dozunu kaçırmamak lazım. hep gidildiğinde varılacak nokta da hep aynı yönde olur.bir bakarsınız 'eski sevgiliyle içmeye gitmek' eylemi, 'eski sevgiliyle düzenli seks'e dönüşmüşmüşmüş. aaa bak seeen!
    (los amantes del circulo polar, 09.10.2007 19:26)
  15. yeni sevgili şerefine kadeh kaldırıldığı müddetçe eski sevgiliyle yapılan hiç bir eylemin zararı yoktur.
    (grace, 09.10.2007 19:51)
  16. aradan ne kadar zaman geçerse geçsin, ister arkadaş olun ister kanlı bıçaklı, gecenin sonunda herşein bombok olacağı kesindir. hele hele ayrılığın üstünden çok da zaman geçmemişse işkenceye dönüşür her iki taraf için. eğer siz ayrıldıysanız bütün gece ağlamaklı bir surat ve tekrar deniyelim gibi cümlelerle karşı karşıya kalmanız işten bile değildir. eğer karşı taraftan geldiyse ayrılık, o zaman da içinizde bir umut 'tekrar başlayabilir miyiz acaba' gibi abuk bir soru içinizi kemirir bütün gece. geçen zaman ve artan alkol miktarıyla her iki taraf da gereğinden fazla saçmalayacağı için arkadaşlığınız da tarihin yapraklarında yerini alacaktır. bünye için en iyi olanı eski sevgiliyle arkadaş kalmamaktır aslında. tabi (bkz: mazoşist) değilseniz.

şerefe
    (toomuchbetter, 09.10.2007 20:31)
  17. (bkz: eski sevgiliyle içmeden sevişmemek)
    (celibon, 06.01.2008 23:24)
  18. sevişmeyle bitmesi olası eylem
    (morbid angel, 07.01.2008 13:28)
  19. eski sevgili sıfatı bir kenara bırakılıp arkadaş gözü ile bakılıbiliyorsa ( bence çok zor ya da ben yapamıyorum) gerçekleşebilecek eylem. ne olursa olsun üzerinden ne kadar da zaman geçse o bir zamanlar sevgiliniz idi. eğer çok sevilmişse eğer çok değer verilmişse "eee nabersin? var mı aşk meşk durumları?" diye muhabbete dalmak çok kolay olmayacaktır. içilen içki miktarı ile karşılıklı laf sokma, birbirini eleştirme oranı aynı seviye de yükselir. yeni sevgililerden konu açılınca "sen gibi olmadı benim için" gibi cümleler bir tarafın ağzından mutlaka çıkar. yani efkarın biri bin olur tavsiye edilmez...
    (billy, 07.01.2008 13:37)
  20. eski sevgilinin yeni patchleri çıktıysa "upgrade zamanı gelmiş bunun" demek suretiyle yapılan eylemdir.yapılabilir.
    (hocam devekuşu koyduk, 15.05.2008 22:31)