|
|
- (bkz. eski sevgilinin biriyle çıkmaya başlaması)
(mavio, 16.05.2004 19:06)
- sizin de yanınızda sevgiliniz varsa daha da garipleşecek hadisedir. ve ikiniz de ilk defa o anda öğreniyorsanız eski sevgilinizin yeni biriyle beraber olduğunu kısa süreli bir şok yaşarsınız ve hafif bir burukluk izler onu. sonra mutlu olsun dersiniz, yola devam edersiniz. ama bir yandan da kendinizi tutamaz; "istanbulda 15 milyon insan var, bunların 1 milyonu o sırada taksimde olsa, nasıl bir ihtimal dahilindedirki onu orda görmeniz?" diye düşünürsünüz.
- eğer ayrılan taraf sizseniz hiçbirşey hissetmeme durumudur.
- yeni sevgiliye acıma durumudur.. ulan bu kız benim başımı çok yaktı bari bu adamın başını yakmasa diye yeni sevgili uyarılabilir.
- hayatta en korktuğum ikinci şey. hayır mantıklı düşününce bunda bir şey yok ama yine de gerçekleşmesinden feci şekilde korkuyorum.
- o değil abidin o değil,bana mutluluğun resmini çizebilir misin diye ricalar sıkıştırmıştım ceplerine,ama sen;bana hayatın her şeye rağmen devam ettiğini anlatan resmi çizmişsin,olmadı abidin olmadı,bu manzara bu hüzne hiç gitmedi.
- alaycı bir gülümseme ile "birbirinize çok yakışmışsınız" şeklinde kurulan bir cümle ile sonuçlandırılabilinecek durum. burada ukala bakışların da devrede olması gereklidir, tabi zorlama ile olmaz bu alaycı gülümseme-ukala bakış ikilisi, gerçekten öyle hissedildiğinde olur, ve ortama en uygun davranış şekli budur.
- olayın etkisi egonuzun seviyesiyle doğru orantılıdır.
- kalp ritmini bir kaç saniyeliğine olumsuz etkileyen olay.
- henüz ayrılmışsanız, eski sevgilinin yeni sevgilisine haberdar değilseniz, ve bu çifti hiç beklenmedik bir zamanda görmüşseniz ne bok yiyeceğinize şaşırmanıza neden olur,surat ifadesi yüz rengi her bişeyiniz değişir.
sakin kafayla düşünürsünüz,harcadığınız zamana yanarsınız,verdiğiniz değere değmediğine inanırsınız,zamanla nefrete bile dönüşür.çok pis bi durumdur.
en iyisi eski sevgiliyle, sevgili olmadan önce onu iyi tanımaktır.size verdiği değeri sizin ona verdiğiniz değerle kıyaslamaktır.(eldar, 29.01.2008 02:43)
- seninde yeni sevgilin yanındaysa eğer bir so what bakışı atılarak atlatılabilecek durumdur. çok da güzel olur be..
- kız çirkin ise götüme benziyor, kız güzel ise de götüme benziyor diye düşünmek ve ağızdaki sakızı hakkıyla çiğnemek, daha hızlı çiğnemek, paramparça etmek.
- eski sevgili hala seviliyorsa şiddetli travma sebebidir.belki bilinir yeni bir kız arkadası oldugu ama gozle gormek daha baskadır olayın koptugu yerdir.bundan sora yapılcak bisey yoktur ileriye bakmak lazımdır.
hala sevilmiyorsa hıcte onemi olmayan bi durumdur.darısı basıma denilir icten ice.
(bkz: benden sonra onu mu buldun zevksiz sende)
- ilk gördüğünüz an bir bok hissetmezsiniz.sadece bakar kalırsınız. öylece bakarsınız. arkadaşlarınız da çok şaşırır bu duruma. abi x den bunu beklemezdim gibisinden laflar duyarsınız onların ağzından. sizse hala olayı idrak etmeye çalışmaktasınızdır. ne kadar arkadaşlarınıza cool gözükmeye çalışsanız da onlar her şeyin dıştan gözüktüğü gibi olmadığını gayet iyi bilmektedirler. neyse herkese önemli değil, biz nasıl olsa yollarımızı ayırmıştık, o da özgür ben de gibisinden laflar zırvalarsınız. ama bu söylediklerinize kendiniz bile inanmassınız. ne düşüneceğinizi bilemezsiniz. aklınıza ayrılırken yaptığınız konuşma gelir. hiçbir zaman size karşı verdiği sözleri tutmamışken ondan ayrılmadan önce son bir söz daha istersiniz. başka birisiyle çıkmak istiyorsan biraz bekle lütfen demişsinizdir. çünkü çok seviyorsunuzdur ve onu başka birisiyle görmeyi yüreğiniz kaldıramaz. fakat şimdi ona baktığınızda bu sözünü bile tutmadığını görmüş olursunuz. ve tek kelimeyle dünya başınıza çöker...
uzun bir süre kendinizi toparlamya çalışırsınız. kendinizi sürekli olumlu yönde telkin ederek durumu atlatmaya çalışırsınız. fakat gene de hiç kimsenin görmediği bir anda gözünüzden akan bir damla yaşa mani olamazsınız.
|