belki ilginizi çeker
  1. · piçim ben
  2. · rüyada müstakbel sevgiliyi görmek
  3. · bilinçaltının azizlikleri
  4. · özlemek
  5. · one last goodbye
  6. · rüyada ayrılınan sevgiliyle barışmak
  7. · karabasan
  8. · eski sevgiliyi rüyada gömmek
  9. · yağmurlar
  10. · eski sevgiliye aşk mesajı atmak
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  5. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · çok istenip de olunamayan meslekler
  8. · otobüste kikirdeyen kızlar
  9. · shinobi

eski sevgiliyi rüyada görmek  

sayfa  / 7
  1. yeni bir ilişkinin ilk günlerinde görülmüş ve ertesi gün etkisi baya baya hissedilmişse, mevcut ilişki ve eski sevgilinin kafamızdaki yeri tekrar düşünülmelidir. ha eğer "piçim ben" diyorsanız hiç önemseyin devam edin. o arada gelir gider..
    (noty, 16.05.2005 14:48)
  2. bütün gün boyunca "ya ben unutmuştum onu şimdi nerden çıktı gene öff" diye boş yere hayıflanmanıza yol açabilen durumdur.
    (drenchrome, 08.07.2005 17:57)
  3. hayra yorulacak bişey değildir.
    (esdora, 08.07.2005 18:45)
  4. o kadar çok "unutucam ben onu" diye kendi kendinizi yiyip, eski sevgiliyi bilinçaltınızın derinliklerine gömersiniz ki en sonunda bilinçaltı size isyan bayrağını çekip rüyanızda eski sevgilinizle bombardıman yapar.

(bkz: bilinçaltının azizlikleri)
    (selenikom, 17.10.2005 18:44)
  5. onu artık sevmediğine emin olmana rağmen başına geldiğinde insanın canını çok sıkan olay.. şimdiki sevgilini aldattığın hissine kapılmana neden olan olay..
    (amy, 18.10.2005 02:09)
  6. onu düşünmediğiniz, düşünmemeyi başarabildiğiniz tek zaman olan uyku diliminde bile, bilinçaltınızdaki odüşüncesiyle, ortaya çıkan durum. üşürsünüz, terlersiniz soğuk soğuk, karabasana sebep olabilir, rüyada olduğunuzun farkında olabilmeniz iyidir zira rüyanızda hala size aitse uyandığınızda yaranızdan yeni ve taze iltihaplar gelmeye devam eder....
    (lullaby, 14.11.2005 21:00)
  7. mevcut bir ilişki varsa hayatınızın boka saplandığı gecedir. ondan sonra ne yapsanız aklınıza düşmüştür ve kafanızı toplamanız epey zaman alacaktır.
    (aspirin, 14.11.2005 21:53)
  8. tam ben rüyanin keyfini çıkartırken beni uyandıran nesneye veya kişiye lanetler yağdırmamı sağlayan durumdur. insanın içinden ağlamak gelir ağlayamaz gülmek gelir gülemez rüyayı gördüğünede pişman olur ama ertesi akşam bi daha görmek ister garip bi durumdur hiç ayrılmamak en kesin çözümdür
    (sekizbit, 27.12.2005 02:56)
  9. (bkz: özlemek)
    (bkz: yağmurlar)
    (angelic, 07.02.2006 00:36)
  10. ayaktır efendim. ertesi gün arayabilmek için uydurulmuş bir bahanedir. sakınınız.
    (gxix, 07.02.2006 00:38)
  11. sabah uyanıldığında anlamını öğrenmek için deliler gibi rüya tabirleri kitabı arattıran hayal bulutu
    (smg, 07.02.2006 02:32)
  12. (cyd, 07.02.2006 15:29 ~ 15:35)
  13. ayrılığın yeni olduğu zamanlarda görülürse ve eğer rüyanızda mutlu mesut günleri görüyorsanız, uyandığınızda hiç ayrılmamışsınız gibi gelir. ancak biraz süre geçip uyku mahmurluğunu üstünüzden attığınızda acı gerçekle yüzyüze gelirsiniz.
    (esdora, 07.02.2006 15:32)
  14. (bkz: kabus)*
    (trouble everyday, 07.02.2006 16:42)
  15. (bkz: one last goodbye) (şarkı her ne kadar bir anneye yazılmış da olsa eski sevgiliye de gayet iyi gitmektedir..)
    (sulfur, 11.03.2006 11:42)
  16. (selenikom, 11.03.2006 12:10)
  17. - ayşe ben seni rüyamda gördüm, hiç iyi değildin, konuşmak ister misin?
    - sen konuşursan ben seni dinlemem berkay.
    - peki

konuş götselli konuş, ayda 250 kontor yükle daha çok göt ol.
    (guenhwyvar, 08.10.2006 01:22)
  18. eski sevgiliyi aramak için kullanılan bahaneler arasında en bilinenidir..
    (amphitrite, 08.10.2006 01:31)
  19. insanı acıtır hatta çok acıtır.aradan günler, haftalar, aylar geçmiştir. artık herşey yoluna girmiştir, okul, dersler, arkadaşlar kısacası eski hayatınıza geri dönmüşsünüzdür.neyse yine sıradan bir günün akşamı, dişler fırçalandıktan ve son hazırlıklar yapıldıktan sonra yatağınıza uzanırsınız ve belli bir süre sonra insan doğasına uygun olarak uyursunuz.eğer rüya görmüyorsanız veya gördüğünüz rüyayı hatırlamıyorsanız lütfen bu giriyi burda terk edin uykuya daldıktan sonra bilinçaltınızın derinliklerinde bir şeyler kıpırdamaya, uyanmaya başlar.sizin ne yaparsanız yapın imha edemediğiniz, ne kadar uğraşsanız da bir yerlere saklanmış çok ama çok ufak hatıralar gün yüzüne çıkmaya başlar.ve rüyada eski sevgili görülür. burdan sonra eski sevgilinin rüyada nasıl göründüğü çok önemlidir.eğer bir figüran olarak görülmüşse, yani rüyada gelip geçici biriyse çok sorun değil, sizi fazla etkilemez ama kaza bela başroldeyse rüyanızda, ve aldatma gibi veya başka biri yüzünden biten bir ilişkiyse sizin ki, rüyanın ana temasında eski sevgilinin yeni sevgilisi varsa o saniyeler süren rüya bir ömür gibi gelir. kalkmak istersiniz kalkamazsınız, uyanınca unutmak istersiniz unutamazsınız. o sahne, o akıp gitmekte olan görüntüler bir anda durur.sabah uykudan kalkınca yine eskilere dalıp biraz duygusallaşır, biraz hayata sitem edersiniz-belki-,ama bir saat sonra herşey yine yoluna girer, dersler, okul arkadaşlar vs...çünkü anlarsınız ki o bunlar için üzülmeyi hak etmeyecek biridir bunu kendinize anlattığınız an o küçük kötü hatıralar başka bir gece başka bir rüyada karşınıza çıkmaz için saklandığı inine geri döner ve bıkmadan usanmadan o günü bekler
    (yako, 08.10.2006 01:41 ~ 13.03.2007 16:11)
  20. üstünden 3 yıl geçtiyse ve üst üste 6 gece görüldüyse hayırdır inşallah demeye neden olur. kafanız karışır. ruh gibi dolanırsınız aklınız allak bullak olur. aramaya korkarsınız ama aramak istersiniz. insanın psikolojisini bozmak için birebirdir. en iyisi biraz passiflora içip deliksiz istirahattir beyin biraz boşalır en azından.
    (cursedpower, 01.12.2006 16:22)
  21. başkasının yatağında görmekten iyidir.
    (ben bilmem beyim bilir, 01.12.2006 16:25)
  22. (bkz: kabus)
    (sarı çizmeli mehmet ağa, 13.01.2007 21:38)
  23. sabah kalktığında tarifsiz bir hisse kapılıp gün boyu üzerinden atamama durumu.
    (aranjor, 09.02.2007 04:15)
  24. sevmiyorsanız bile sabah kalktığınızda "noluyor lan" dedirttirir. birden eski anılar üşüşüverir etrafınıza, el cep telefonuna gider, silinmemişse numarası bulunur ve bir çağrı atmak istenir. sonra "boşver lan" denir ama içiniz kemiriliyordur. numara özele alınır* çağrı atılır. sonra tekrar kafa vurulur ve yatılır. rüyaya tekrar gelirse kalkın arayın, ya da uyumayın sözlükte yazın**
    (nigra, 09.02.2007 04:35 ~ 04:36)
  25. işeyince geçer..
    (melancholic, 09.02.2007 05:07)
 sayfa  / 7

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil