kesinlikle yaptığı herşeye rağmen bu mesajı atmak bir insanlıktır.ama bazen öyle şeyler gelirki aklınıza bana ne ya o hatırlıyormu cok da tın ne hali varsa görsün dersiniz ki bence en iyisi budur.en iyisi derken de kişi seni aldattı ise ya da daha beter şeyler yaptı ise normaldır.diğer durumlarda opsiyonel takılmak icap eder.
(pudra, 19.11.2004 19:48)
eski sevgiliyi kendi doğum gününde hatırlarsan, hele bir de terk edilmişsen, o nadide
* günün içine edebilecek durum.
aslında onu sadece doğum gününde değil her zaman düşündüğünü belli eden bir yol
eski de olsa yaşanmış olanlara verilen değeri belirten şık bir davranıştır. lakin çürümüş beyinlerde "acaba geri dönmek mi istiyor" diye yankı bulabiliyor.
(solti, 20.11.2004 19:17 ~ 10.03.2005 23:31)
arkadaşlık, olgunluk örneği..
yaşanan ve paylaşılan anların hatrına yapılması gayet normal olan olaydır.tabi ki işin içinde kötü bir ayrılık şekli varsa ve karşınızdaki şahıs en ufak şeyi bile başka yerlere çekebilme potansiyeline sahip biriyle,msj atılmadan önce bir kere daha düşünülmelidir ki sizin aklınızdan bu ihtimaller geçmediyse nasıl davranmak istiyorsanız öyle davranmalısınız,daha sonrası onun bileceği iştir zaten.
(bkz:
kendi kendine gelin güvey olmak)
sadece hatırlanılması akabinde herhangi bir eyleme geçilmemesi gerekir. muhtemelen o artık başka birinin ona hazırladığı sürpriz doğumgünü partisinde eğleniyordur. eşşekliğin alemi yoktur.
otur oturduğun yerdedir.
o günün ilişkiniz için de bir anlamı varsa ister istemez yapılan şeydir. üstüne üstlük bu doğumgünü sizin doğumgününüzse, belki yıllarca belki de ömür boyu doğumgününüzde arkadaşlarınızla eğlenmek yerine evinizde yalnız başınıza oturup, yas tutmanıza neden olabilir bu durum.
eğer eski sevgiliizin doğum günü 14 şubat ise kaçınılmaz hadise. zira 14 şubat vurguncuları her yerde karşınıza çıkar e tabi siz de doğal olarak geçmiş yıllardaki 14 şubatları hatırlarsınız. hele hele ondan başka birini sevemeceğinizi düşünüyorsanız, hayatınızdaki tek aşkın artık eski sevgiliniz olan kişi olduğunu düşünüyorsanız artık tam bir kabustur eski sevgilinizin doğum günü. -yani 14 şubat-
(bkz:
ben kendimden biliyorum)
çoğu eski sevgilimin bıkmadan usanmadan yaptıkları şeydir. vefalarını, gizliden gizliye bağlılıklarını (adı buysa) gördükçe inceden hüzünlenirim. çoğu iyi insanlardır. içleri sevgi doludur. onlar için herşeyin en iyisi olmasını dilerim bu hareket üzerine.
eski sevgiliyi hatırlamak için bahane kollamaktır olsa olsa.
4 senedir geçiyorum aramadan...
artık çok yalnızım çok özledim, bir daha tam doğduğu günde gelirse aklıma yanına bile gidebilir o kadar duygularım depreşti bu sıralar...
hiç huyum olmayan şey.
bu durum başına gelip de bundan rahatsız olanlara şunu tavsiye ederim. eski sevgilinizin doğum gününü unutun.
akabinde doğum gününü kutlamak, iyi dileklerini sunmak. en azından insan olduğunu hatırlamak.
insanı kederden kedere götüren bir durumdur. acıdır. kötüdür. hemen akla eski heyecanlar hazırlıklar gelir. buruklaşır insan. sonra acı çekmeye başlanır öylece gün sonuna kadar berbat bir gün geçirilir ve saat 12 olunca biraz feraha erişilir. anlam veremesek de her insana olan bir duygu bu. hala birşeylerin kaldığının göstergesi ama keşke kalmasa bişey biten bittiğiyle kalabilse.
çok insani bir şekilde mutlu yıllar dileyip, akabinde '' kimle kutluyor acaba şimdi, allah'ım pasta bozuk çıksın, tuvaletten çıkamasın inşallah '' şeklinde duygulara gark edebilen, gereksiz şey.
acaba mesaj atsam mı atmasam mı paranoyasını yaşatan olgudur.çogunlukla o mesaj yazılır yazılır fakat bi türlü gönderilmek bilmez.hayırlısıda budur zaten
önemli biriyse hayatınızda zaten unutmazsınız. e hatırlıyorken de kutlamak çok ince ve güzel bir davranış olur. o doğum günü mesajı ne kadar sıradan bir mesaj gibi dursada manevi değeri büyüktür. anılar canlanır, o günlerin kokusu gelir burunlara.
aynı gün doğduysanız daha da kötü hissettiren şeydir.
gidenin giderken ona dair her şeyi götürmediğin kanıtı.