- ya senden ayrıldıktan sonra birisi çok ısrar etti,hiç istemiyodum ama resmen kandırdı beni.
+hehe.nasıl bari iyi birisi mi?*
-valla en başlarda isteksizdim ama iyi ki zorlamış beni,mükemmel bir insan.
+hadi ya,her yönden mi?
-ne gibi?
+ne bileyim işte,penis uzunluğu gibi?
-20
+cm?
-aşağı yukarı.
+kızım önemli olan boy değ..
-çıkarmadan 5.
+peki görüşürüz.
-nereye?
+bir köşeye gidip ölmeliyim.
şöyleki eğer eski sevgiliniz zaten önceden arkadaşınızsa ve ayrıldıktan sonra da arkadaş olarak kalabildiyseniz gayet normal bir durumdur.iş yeni sevgiliye eski sevgiliyi anlatabilmektedir asıl.
eski sevgiliye ayar vermek için kullanılan yöntemlerden biri. mukayese ederek ona ince ayarı oturtturmada işe yarar. eskisine yeni sevgiliden bahsederken hakkında daha güzeldir, daha iyi sevişir, daha iyi öpüşür vs... (bkz: liste uzar gider) şeyler çaktırmadan söylenir.
eski sevgiliye yeni sevgiliyi anlatmak 9 kusurlu hareketden en sakat olanıdır.tabi yeni sevgiliden kurtulmak isteniyorsa eskinin eline bırakılsın ki kesin ve temiz çözüm olsun*.özellikle eski sevgili sizi yeni sevgilinizle gördüyse hersey bitmiştir.yeninin suratı eski sevgilinin aklına kazınmıştır bir kere.umarım ıssız bir yerde karşılaşmazlar.böyle bir durumda yeni sevgili koşarak kaçmalı.
ya yeni sevgili sevilmiyordur ya da eski sevgili unutulamamıştır. ya da bunun yeni sevgiliyi sinir etmek için yapılması gibi nedenleri de olabilir. aman diyeyim bir gün ağzınızdan çıkan her söz aleyhinizde kullanılabilir...