belki ilginizi çeker
  1. · üçün birini almak
  2. · eski sevgili arkasından küfretmek
  3. · ders çalışmamak için yapılan anlamsız hareketler
  4. · evde erkek erkeğe rakı içmek
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · the twilight saga new moon
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · asparagaz com
  9. · portugal juice

eski sevgiliye mesaj atmak  

1. seven gönlün bir olması muhtemeldir ama ayrılıklar öyle boktan yere olmuyor elbette. çiftlerden birisi kendini salıp bırakıyor sonra da kavga gürültü derken ayrılık oluyor. eski sevgili damgasını bir kez vurduktan sonra siz tekrar birlikte olmak isteseniz bile artık o sizle birlikte olmak istemiyor.

eski günlerin hatrına;
    evet hep bunu söyler içinden ve insan şöyle düşünür, ben ona mahremiyetimi vermişim tüm güzelliklerimi açmışım o bana bir mesaj ile cevap yazmayı çok mu görecek. evet bunu düşünürüz sonra bir mesaj atarız ama mesajı içeriği tabiki sadece hal hatır amaçlıdır. mesaja cevap gelmesi sizin için bir mucizedir aslında yani mesaja cevap gelmez de orada göt gibi kalırsanız işte elinize içki şişesini alıp ardı ardına mesajlar atmaya başlaycağınızın habercisidir. aradabir arar konuşmak istersiniz ama onca mesajdan sonra artık konuşmayacağını düşünür telefonla arama yapmak yerine mesaj ile taciz etmeye devam edersiniz. çok sinir bir şey aslında bu karşıdaki insan için. kendimden biliyorum saatlerce telefonun dıt dıt dıt dıt ötmesi sinir bozucu hayır bukadar ısrar niye diye düşünürsünüz. herif hayır dan anlamaz.

ilk mesaj şöyledir;

"merhaba canım napıyorsun?"

şimdi neden e ne maksatla atıldığı belli bir mesaj. hani cevap vermezseniz ya ısrar eder mesaj atmaya bir yerden sonra bırakır ya da mesaj atmaz o da iplemez ama o neden iplemez biliyor musunuz? onun için sadece bu aralar boş kaldım hani 1 hafta içinde seninle yiyiştik yiyiştik yoksa bir daha takmam mesaj atmamdır. hani bir kız olarak güçlü olmaz da bu kadırmacaya yenik düşerseniz vay halimize. mesajı almak farklı elbet ama burda mesajı atan tarafın gözüyle bakarsanız işte o zaman çıkarcılık peşindeymiş gibi düşünürsünüz.
    mesaja cevap olarak şunu yazarsanız bittiğinizin ya da şöyle söylemek gerekirse mesaja böyle bir cevap atılırsa yaşadığınızın göstergesidir;

"iyiyim canim sen nasılsın?"

bir kere canım dediyse ozaman hemen uzatmadan "seni çok özledim o eski günleri yaptığımız onca güzel şeyi, sesini, kokunu.... bana canım demeni.." gibisinden bir mesaj ile olayı yeni bir başlangıç olarak sürdüebilirsiniz. bu mesaj kötü bir şey aslında. insanı olmadık yere aklını çeliyor oysa bir konuşma falan olsa ses tonundan neden nasıl niçin mesaj atıldığı çok kolayca anlaşılabilir. eski sevgiliye mesaj atmak ya bir siktiri yemektir ya da en şekerinden bolca güzellik yemektir.
    (bi sor neden yazıyorum, 05.01.2009 03:49 ~ 15:07)
  2. eski sevgili uzunca bir zamandır ortalıklarda yoksa öldü mü kaldı mı diye yoklamak için yapılan hareket.
    (arienette, 05.01.2009 05:15)
  3. hiçbir manası olmayan hareket. gerek yoktur böyle şeylere.
    (umay, 05.01.2009 06:39)
  4. (libitina, 20.08.2009 12:51)
  5. attığın o tek mesaj ile tekrar tüm acıları göze almaktır bir bakıma. onca yaşanmışlığın, ayrılırken söylenen bir sürü aşağılayıcı sözü bir kenara atıp tükürdüğünü yalamaktır.
    (tıfıl afet, 20.08.2009 13:17)
  6. eski sevgilinin yeni sevgilisinden tehtid mesajı yemektir. daha sonra karşılıklı tehtidler savrulmaktır. daha sonra tehtid savurduğun çocukla ortak arkadaşınızın sizi dolaylı yoldan barıştırmasıdır. eski sevgiliye mesaj atmak amaçsızdır umarsızdır
    (testesteron adam, 20.08.2009 13:21)
  7. numara telefondan silinmediği takdirde er ya da geç gerçekleşecek eylemdir.
    (orshit, 20.08.2009 13:21)
  8. olumsuz tepme olasılığı yüksek eylemdir. gelen cevaptaki en ufak bir "sevgi" parçacığı görüldüğü an hareket geçen "eski sevgiliye mesaj atan eski sevgili" işi abartarak farklı boyutlara getirir, karşı tarafın geçmişte kendisine attığı "mesaj"ları bile yollayacak kadar edepsizleşir hatta "böyle diyordun piç gibi ortada bıraktın" dercesine... kendi enkaz olurken karşı taraftaki "eski sevgiliden mesaj alan sevgili"nin de canı yanar bu duruma. bir zamanlar değer verdiği her varlığa saygı duyar çünkü insanoğlu, tamamen silip atamaz. üzüldüğünde üzülür. hele üzülmesine sebebiyet veren şey kendisi ise işler iyiden iyiye sarpa sarar. genel olarak boş bir faaliyet olmakla birlikte "eski sevgiliden mesaj alan eski sevgili" eğer ki aşk kokan bir mesaj atmışsa işler birden cennetlik olur. düşük ihtimaldir, güzel ihtimaldir. en nihayetinde eski sevgiliye mesaj atmak fuzulidir, can yakar.

(bkz: kendimden biliyorum)
    (nukleerbasliklihatun, 20.08.2009 13:33)
  9. adrenalin doludur.acaba cevap verecek mi? sorusu atmadan öncede attıktan sonrada eşlik eder.cevap gelirse yumulunur.gelmezse argolu bir iki cümleden sonra başka eski sevgiliye 'atsam mı acaba?ihtiyacı hissettirir.cevap gelirse 'beni unutamayacağını biliyordum'gibi bi ego patlaması yaşattırır.
    (silhouette, 20.08.2009 13:44)
  10. söylenilen herşeyi yutmaktır..
    (oyle sarhos olsam ki, 20.08.2009 13:45)
  11. anormal birşeydir
    (b4r1ş, 20.08.2009 14:23)
  12. sevgili saf elemanın tekiyse mesajda hala unutamadığından, hala deli gibi sevdiğinden bahseder.. eğer sevgili uyanıksa atacağı direk tahrik mesajıdır.. misal:

+eski çakal sevgili: sen bence ne istediğini bilmiyorsun pseudomafia, hayattan ne istediğini bir bulsan bütün mesele çözülecek.. sevmek böyle olmaz sana söyleyim..

-tahrik edilmiş saf pseudomafia: yanlış düşünüyorsun ben hala seni seviyorum..

+eski çakal sevgili: ....

cevap vermez çünkü istediğini almıştır.. amacı size geri felan dönmek değildir, sevildiğini duymaktır.. yedekte bekleyen eski sevgilinin hala yerinde olduğunu görünce içi rahatlamış ve 3 ay sonra yeniden yoklama yapmak üzere kendi hayatına dönmüştür..
    (bkz: test edildi onaylandı)
    (pseudomafia, 20.08.2009 14:32)
  13. büyük bir suçluluk duygusu ile yazılıyorsa, her harfin insanı bıçak gibi kesip atmasıdır.
    (eden, 20.08.2009 14:35)
  14. + naber nası gidiyo
    - bi dha msj atma
    +sadece hal hatır sormaydı bu
    --------cevap yok---------
    (kal be diem baby, 20.08.2009 14:38 ~ 14:38)
  15. adı üstünde, sevgilinin eski oluşundan sebep, mesaj "atılıyor."
    bir tür boşalım gibi yani... halbuki mesaj dediğin, "gönderilir."
    (kabaramazsınkelfatma, 20.08.2009 14:47)
  16. yanlışlıkla oldu diye palavra atmak, günümüzde harbi komik oluyor.
    (sarc, 20.08.2009 14:57)
  17. - slm nbr
    +mesaj atma.
    (andy kaufman, 09.10.2009 01:35)
  18. yanlış bir eylemdir arkadaş.bile bile pişmanlık duyulacak ve kendine saygı yitirilecektir.
    (ballack13, 09.10.2009 20:20)
  19. yitip giden sevgilinin yitimine henüz ruhun alışamamış olması durumudur. zihne takılan cümlelerin sevgili sevgiliye sıralanamayışı durumunda daha da büyümesi neticesinde uzar da uzar kopuşlar. ve mesaj olur anlamsız bir telefon alfabesinde... anlamsızdır.. giden gitmiştir... söylenecek hiç bir sözün ruhsal matürbasyonun ötesinde anlamı bulunmamaktadır. bulunmamalıdır.. her yeni kalp çarpıntısı bir diğerinden daha kötü olmayacaktır. özneler, roller değişse de aslolan o kırıpdanıştır... o nedenle... biz yitirdik her şeyi ey sevgili...
    (ben öyle düşünmüyorum, 09.10.2009 20:23)
  20. reddedilmeye doymayan bünyenin ısrarla sürdürdüğü eylemdir. büyük beklentilerle yapıyorsa bunu sonunda göt olur kalır.
    (bkz: exten next olmaz)
    (banafelsefeyapma, 09.10.2009 20:23 ~ 20:23)
  21. eylemi yapan bir erkekse gereksiz bir eylemdir. zira eski sevgilisi çoktan yeni sevgilisini bulmuş sevişiyordur.
    (cilekli sakız, 09.10.2009 22:47)
  22. çok anlamsız bir adım.
    (katibimin metresi uzun eteği çamur, 09.10.2009 23:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil