belki ilginizi çeker
  1. · eski sevgiliye dostoyevski külliyatı fırlatmak
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · öğretmenler günü
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · colin kazım richards
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · develi
  9. · menekşe ile halil

eski sevgiliye dostoyevski külliyatı fırlatmak  

1. (ara: eski sevgili) şablonuna yeni bir soluk. flashdisk formatında fırlatılmalı diye düşünüyorum ben.
    bir dergide okumuştum, bir sözlüğün kalite formülülasyonunda "j" gibi bir değer varmış. bu değer bir orandan müteşekkilmiş. ve bu j değeri sözlük kalitesi ile ters orantılıymış. yani bu "j değeri" yükseldikçe, kalite düşüyor gibi... bilmiyorum bana saçma geldi.

içinde "kız", "bekaret", "eski sevgili" kelimeleri geçen başlık sayısı
    ___________________________________________________________ ... = "j" değeri

sözlükteki toplam başlık sayısı
    (mervem, 31.07.2008 01:15)
  2. birlikte beyaz geceler geçirdiğiniz sevgili sizin aslında bir budala olduğunuza kanaat getirir ve terk eder. inzivaya çekilirsiniz üzüntüden, ev sahibesinin bile dikkatini çeker bu dibe vuruşunuz. resmen yerin dibindesinizdir, ona yazdığınız aşk mektupları yer altından notlardan ibarettir artık sadece. bir anda cinleriniz tepenize çıkar ve yaparsınız bu eylemi. aman dikkatli olun derim, eğer elinizin ayarı yoksa, sevdicekle yaşadığınız güzel günler ölü evinden anılar olarak kalabilir hafızanızda. nitekim eski sevgiliye dostoyevski külliyatı fırlatmak bir suç,ve ceza gerektirir.

not: uyduramadım gerisini. ha bi de karamazov kardeşleri bu hikayeye sokabilene yüz bin lira veriyorum.
    (haşmet asilkan, 31.07.2008 01:26)
  3. birlikte beyaz geceler geçirdiğiniz sevgili sizin aslında bir budala olduğunuza kanaat getirir sizi karamazov kardeşlerin en küçüğü için terk eder. inzivaya çekilirsiniz üzüntüden, ev sahibesinin bile dikkatini çeker bu dibe vuruşunuz. resmen yerin dibindesinizdir, ona yazdığınız aşk mektupları yer altından notlardan ibarettir artık sadece. bir anda cinleriniz tepenize çıkar ve yaparsınız bu eylemi. aman dikkatli olun derim, eğer elinizin ayarı yoksa, sevdicekle yaşadığınız güzel günler ölü evinden anılar olarak kalabilir hafızanızda. nitekim eski sevgiliye dostoyevski külliyatı fırlatmak bir suç,ve ceza gerektirir.
    (phoebe, 31.07.2008 03:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil