hande yenerle yükselen bir trend.
bir zamanlar sadece o varken, şimdi hemen her şarkıcı, dıptıs melodiler kullanarak, buna "ben çok iyiyim, sen kendine bak, ağla ağla şimdi yalnızlığına" temalı sözler yazar, klip çeker. çok sıkıcı, bunaltıcı, berbat şarkılardır. dinlemeye değmez.
"beni züktün gittin ama ben hala güçlüyüm sen kendi zayıflığına bak" temalı gereksiz,boş,kalitesiz şarkılardır."mature girl power" tarzı söylemlere girer.
-evet arkadaşlar!! hepimizin bir kuyruk acısı var..
-köpekler için üzülmeye değmez.çünkü köpekler gökkuşağının o güzel renklerini göremezler
-sizi üzenin, (es verdi) sizi üzenin (bir es daha) taaaa amına koyayııııııııoooooommmm
tamamen kuyruk acısı sonucu söylenen saçmalıkları gün gibi ortada olan şarkılardır bunlar. ya adam ya da kadın her neyse sizi terk etmiş kısaca siz bitmişsiniz onun için artık herkes gibisiniz onun gözünde. gerek yok böyle şarkılar dinleyip yıkılmadım ayaktayım imajı çizmeye. acı çekilecekse oturup adam gibi çekilmeli. çünkü böyle gittin, beni terk ettin ama bak ben burdayım ayarı vermeye çalıştıkça acı daha derinlere atılır ve sonunda bir yerlerde patlar o. adı üstünde eski sevgili giden gider kalan sağlar bizimdir. kısaca adam gibi acı çekip ayar verme olayına girmemek lazım. terk mi edildiniz; uçun, zıplayın, sertab erenerden yeni bir aşk yeni bir iş şarkısını falan söyleyin, e hiç olmadı bal falan yapın arılar.
bilhassa "i thought it was a bird but it was just a paper bag" ve " i thought he was a man but he was just a little boy" dizeleri ayarın alasını verir kanımca...
tahminimce aklın bilinmez kişiler tarafından kiralık
şarkılarım sen ve benim hayatımdaki sen etkisiyle ilişkili
varlığımı tanımlamak adına yeni sıfatlar yaratabilmeliyim
kurumuş yaralarımın kabuklarını söküp arşivinize katmakla elde ettiğiniz hazza anlam veremedim.yoo ben cahilim
beni sevmek için programlanma,devrelerini yakarım
...