herşeyiyle yaşanmış, tutku ve aşk dolu 3 buçuk senenin ardından biten elde avuçta ne varsa alıp götürmüş bitmiş yıkık, kırık dökük bir hikaye. unutulması gereken bir an önce..
ayrılalı 3 aya yakın olmuştur, unutmanın zorunluluğunu ve zorluğunu bildiğiniz halde katlanmaya üstesinden gelmeye bir erkeğin güçsüz olmamak zorunda, yenilmemek zorunda olduğunuzu kafanıza mıh gibi kazıdığınızı ve bu düşüncenin ardında ne kadar acı çekerseniz dahi bir defa yapılan hataların ardından tekrar o kaltağın kapısına gitmeyecek ona o 'gezdim, gezdim, hayatımı yaşadım bak gene kapıma geri geldi' hissiyatı verilmeyecektir, bu kez son karardır, ya herro ya merro. bitmiştir, başka çaresi olamazdır, yoktur da. ama önce lafta değil, kafada bitirmek gerektiğinden senin mantığına her daim karşı çıkan aptal duygularına hükmetmeye çalışırsın. edebildiğin kadar..
3 ay olmuştu biteli neredeyse, unutuyordum zamanla. hatta artık sabahları kalktığımda aklıma gelmemeye başlamıştı, ama istisnasız her gün aklıma geliyordu. ama yavaş yavaş bitecekti bu, biliyordum..
derken bir gün telefona mesaj gelir, açılır bakılır mesaj ondandır;
'youdontgoff seninle bir ara konuşmamız mümkün mü?'
ne konuşacaksın benle lan dedi içses. dedim tamam. konuşalım. yarın müsaitim dedim. geldiğinde sırf acı çekiyor muyum bunu kontrol edeceğini çok iyi biliyordum oysa ki. bu sefer savunmada az adamla yakalanmayacaktım. bu atağı def edecektim. eski yediğim taktikleri yemeyecektim. bana acı çektirmek istediğini ve acı çekiyor muyum? onu görmek istediğini çok iyi biliyordum. öyle de oldu boktan, tırt bir konu açtı benimle tartışmak için. (yok sen şuna şöyle şöyle demişsin neden böyle yaptın bıdı bıdı)
.. ve derken telefonu çaldı kaltağın bir saniye sessiz olabilir misin dedi.
kafamı salladım. tamam mahiyetinde.
babası veya annesi aradı sandım. öyle yapardı onlar aradığında. sessiz olurdum, gene öyle yaptım.
telefonu açtı ve efendim
aşkım dedi. telefonun ucundaki erkek sesine. o daha en fazla 1 aydır tanıdığı dallamaya aşkım dedi. diyebildi adi şıllık.
büyük orospuymuşsun sen be eski sevgili. 3.5 senenin hatrına yapmasaydın bunu, o telefonu açmasaydın be kaltak dedi içses.
belli etmedim, normalce devam ettim sohbete, ona istediği sinirlenmiş, acı çeken adam imajını vermedim. bak gör 3 gün sonra da bir kız olacak eli elimin içinde avuçlarımda, seni itin götüne sokacağım eski sevgili. yapmayacaktın bana bunu.
hiç unutma, arada bir hatırla
sevişmelerimizi
aah sevgilim
beni sakın unutma..