görseller
eski sevgilinin verebileceği maksimum acıeski sevgilinin verebileceği maksimum acı

belki ilginizi çeker
  1. · herpes
  2. · montla sıç
  3. · eski sevgilinin can acıtması
  4. · aşk
gündem
  1. · the twilight saga new moon
  2. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  3. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  4. · colin kazım richards
  5. · kar yağarken hissedilen duygular
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · beşiktaş
  8. · boza
  9. · selmin

eski sevgilinin verebileceği maksimum acı  

sayfa  / 2
  1. herşeyiyle yaşanmış, tutku ve aşk dolu 3 buçuk senenin ardından biten elde avuçta ne varsa alıp götürmüş bitmiş yıkık, kırık dökük bir hikaye. unutulması gereken bir an önce..

ayrılalı 3 aya yakın olmuştur, unutmanın zorunluluğunu ve zorluğunu bildiğiniz halde katlanmaya üstesinden gelmeye bir erkeğin güçsüz olmamak zorunda, yenilmemek zorunda olduğunuzu kafanıza mıh gibi kazıdığınızı ve bu düşüncenin ardında ne kadar acı çekerseniz dahi bir defa yapılan hataların ardından tekrar o kaltağın kapısına gitmeyecek ona o 'gezdim, gezdim, hayatımı yaşadım bak gene kapıma geri geldi' hissiyatı verilmeyecektir, bu kez son karardır, ya herro ya merro. bitmiştir, başka çaresi olamazdır, yoktur da. ama önce lafta değil, kafada bitirmek gerektiğinden senin mantığına her daim karşı çıkan aptal duygularına hükmetmeye çalışırsın. edebildiğin kadar..

3 ay olmuştu biteli neredeyse, unutuyordum zamanla. hatta artık sabahları kalktığımda aklıma gelmemeye başlamıştı, ama istisnasız her gün aklıma geliyordu. ama yavaş yavaş bitecekti bu, biliyordum..

derken bir gün telefona mesaj gelir, açılır bakılır mesaj ondandır;

'youdontgoff seninle bir ara konuşmamız mümkün mü?'

ne konuşacaksın benle lan dedi içses. dedim tamam. konuşalım. yarın müsaitim dedim. geldiğinde sırf acı çekiyor muyum bunu kontrol edeceğini çok iyi biliyordum oysa ki. bu sefer savunmada az adamla yakalanmayacaktım. bu atağı def edecektim. eski yediğim taktikleri yemeyecektim. bana acı çektirmek istediğini ve acı çekiyor muyum? onu görmek istediğini çok iyi biliyordum. öyle de oldu boktan, tırt bir konu açtı benimle tartışmak için. (yok sen şuna şöyle şöyle demişsin neden böyle yaptın bıdı bıdı)
    .. ve derken telefonu çaldı kaltağın bir saniye sessiz olabilir misin dedi.
    kafamı salladım. tamam mahiyetinde.
    babası veya annesi aradı sandım. öyle yapardı onlar aradığında. sessiz olurdum, gene öyle yaptım.
    telefonu açtı ve efendim aşkım dedi. telefonun ucundaki erkek sesine. o daha en fazla 1 aydır tanıdığı dallamaya aşkım dedi. diyebildi adi şıllık.

büyük orospuymuşsun sen be eski sevgili. 3.5 senenin hatrına yapmasaydın bunu, o telefonu açmasaydın be kaltak dedi içses.

belli etmedim, normalce devam ettim sohbete, ona istediği sinirlenmiş, acı çeken adam imajını vermedim. bak gör 3 gün sonra da bir kız olacak eli elimin içinde avuçlarımda, seni itin götüne sokacağım eski sevgili. yapmayacaktın bana bunu.

hiç unutma, arada bir hatırla
    sevişmelerimizi
    aah sevgilim
    beni sakın unutma..
    (you don t goff me, 25.04.2009 12:54 ~ 26.04.2009 05:32)
  2. duygularınızın yoğunluğu ile doğru orantıda artan acıdır. az veya çok, acıtır.
    (suskungeveze, 25.04.2009 12:57)
  3. büyük aşkları bazen bitirebilen istanbul'un, sevgilinizi önce kevaşe yapması, sonra da kıçınıza tekmeyi basıp kaltak olmasına yardımcı olması...

4 senenin ardından, izmir'in şirin caddelerinde el ele gezmek varken, istanbul'da elinde şarap şişesiyle başkalarının omuzlarında görmektir eski sevgilini...

ayrıldıktan hemen sonra bir oturup konuşalım derken, eski sevgilinin sana 'sizin semt akşam 6da tehlikeli olur gelemem' diyişi ama aynı gece taksim'de gece 12'lere kadar tanımadıklarıyla içmesidir...

evet, bazı ilişkiler vardır. gönülden bitmek bilmeyen... eski sevgilini, seninle birlikte olduğu dönemden çok daha düşkün ve zavallı görmek de en büyük acılardan birisidir...

kendi yolunu kendisi seçmiştir ama neye yarar?
    (dunkelheit, 25.04.2009 13:05)
  4. (gladis, 25.04.2009 13:12)
  5. gözüme kaçan sabunla eş değer acıdır.
    (cevriye cabbar, 25.04.2009 13:17)
  6. içinde yaşattığın sürece vardır. osur geçer.
    (guenhwyvar, 25.04.2009 13:17)
  7. herpes acısı olabilir.
    (kornish, 25.04.2009 13:19)
  8. asla dayanabileceğinizden fazla olmayan acıdır..çok acı çektiğinizi düşünüyosanız bilin ki çok güçlüsünüz..bu hayatta ne acıdan ölmek var ne de olmak var..ayrılık acısı ya da kanayan dizinizin acısı..hayat asla sizi başdemeyeceğinizden daha büyük bir acıyla sınamaz,unutmayın..
    (delilergibiözledim, 25.04.2009 13:35)
  9. nedense topu topu en fazlası budur daha ne yapabilir ki desen de sürekli kendi rekorunun peşinde koşan acıdır.
    (piedra, 25.04.2009 13:42)
  10. bazen acı olmaktan çıkar
    artık yaşarsın onunla
    alışkanlıktır
    hatta o acısız devam edemez olursun
    acısız ilşki zevk vermez
    ve dahaniceleri..
    (kobalamin, 25.04.2009 13:44)
  11. gelecekte, kendisinin çekeceği acının yanında minimum kalacak acıdır. acı veren mutlu olmaz, buna inanın.

acı veren kişi de oldum zamanında, acı verilen kişi de oldum. bana acı veren kişi, kabuslarında görse ter içinde uyanacağı kadar kötü bir evlilik yaptı ve dünyanın en mutsuz insanı belki de. aylarca değil, senelerce pişmanlığını yaşadı bunun ve bu hala devam etmekte. roller değişti.

ben de, bozduğum bir nişanın bedelini feci ödedim. yüzüm bir gün gülmedi ve o insan, en zor günlerimde bana destek olmak için çırpınıp, beni insanlığımdan utandırdı.

size acı verenler için bekleyin. sadece bekleyin. sonucu göreceksiniz.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 25.04.2009 14:19 ~ 14:19)
  12. diğer değişkenler sabitken,bu acıyı maksimize eden kişinin kendi talebidir.
    (black apple, 25.04.2009 14:57)
  13. yaşama umudunu ve neşeni senden alır.yaşayan bir ölü durumuna getirir seni.aylarını belki yıllarını çalar hayatından.aşka,insanlara güvenini sarsar.verebileceği maksimum acı da budur zaten hayatını darmadağın edip gitmektir.
    (slave of pain, 26.04.2009 00:11)
  14. adı üstünde eski sevgilir adı. o gitmiştir çoktan senden, hayatından geleceğinden çoktan gitmiştir, sense geride acılarla ve kurduğun hayallerle kalmışsındır. onun haberi yoktur çektiğin acıdan, döktüğün gözyaşından, unutmadığından, unutamadığından, bir başkasıyla olamayışından, hayata devam edemeyişinden.... işte budur en büyük acı, senin için hayatın durduğu yerde; o başkalarıyla, başka mutluluklarıyla.. çoktan hayatına devam ediyordur. senin için onsuz hayatın düşünülemeyeceği bu dünya; onun için başkaları olmadan düşünülemez artık en büyük acı sen unutamadığın halde çoktan unutulmaktır....
    (leon de bruxelles, 26.04.2009 00:19 ~ 00:21)
  15. acıyı aşamalı olarak bünyenize vermek suretiyle tüm hayatınıza yayması, artık hiçbir şeyin sana zevk vermemesini sağlayarak verebileceği acı.

aşama1: terk etme.
    aşama 2: ben pişmanım deyip geri dönme kısa bir süre sonra tekrar terk etme.
    aşama 3: her zaman daha iyisi varmış ve benzeri sözlerle özgüveninizi yok etme.
    aşama 4: uzunca bir süre sonra hiç beklemediğiniz bir zamanda evinizin, işyerinizin kapısında belirerek iltifatlar yağdırma kafa karıştırma.
    aşama 5: ortaya çıktığı günden itibaren siz kendinizle savaşırken, acaba mı derken, bu sefer olur mu diye hayallere dalmışken başka birini bulup mercimeği fırına verme.

"kızım sen eşek misin?" dediğinizi duyar gibiyim. cevabım evet ama seviyorum.
    (odalık, 26.04.2009 00:25)
  16. eski sevgilinizin dövüş ve silah sanatları ile ne kadar haşır neşir olduğuna bağlıdır.
    * (bkz: azami)
    (duygusuz, 26.04.2009 00:27)
  17. zamanında bir şeyler yaşanmış,sevmişsin,bağlanmışsın ve sensiz olmaz demişsin...
    herşey yalanmış ve ilişki bitmiş herneyse bu saatten sonra o sana acı veremez yaşanmış bitmiş ilişki sana neden acı versin s*ktir edersin gider...
    geçen facebooka girdim bir de ne göreyim eski sevgilim yeni sevgilisiyle fotoğraf çekip atmış internete...
    yıkılmadım hala ayaktayım canımda acımadı sadece çok kısa biran dumur oldum sonra geçti şimdi camış gibiyim...
    (kontes, 26.04.2009 15:03 ~ 15:05)
  18. tek başına sayısal lotoyu bulması.
    (sıradaninsan, 26.04.2009 15:39)
  19. psikolojik olarak bağlılığın maksimum olmasıyla orantılı hadisedir, seviniz efendiler ama bağlanmayınız.
    (hacktor, 28.04.2009 00:46)
  20. zamanında sizin ona verdiğiniz sevgi kadardır. verdiğiniz sevginin mutlak değerce aynı işaret olarak eksilisi gelir.
    (cd temizleme bezi, 28.04.2009 00:50)
  21. diş ağrısının vereceği acının yanında çok tırt kalan acıdır.
    (dahi anlamındaki de kadar popülerim, 08.07.2009 21:55)
  22. doruk noktasına ulaştıktan sonra biter. ya da hafifler. yani inşallah.
    (maria elena, 08.07.2009 21:58)
  23. kırılma anıdır. ayrılırsınız, acı çekersiniz ama bitmez. "adı üstünde eski sevgili" saçmalığı gibi basit değildir olay. ayrılmak iki taraflı ortak bir karar değildir ki her zaman. biri terkeder, öbürü kabul etmek zorunda kalır. ne yapabilir ki başka. ayrılmak ilişkinin tek taraflı feshidir, diğer taraf istesede istemesede. belki o son buluşmaya her zaman ki gibi sevgiliyle görüşeceği her hangi bir gün gibi ggidilmiştir, "ayrılalım" sözünü duyunca, "tamam ozaman, ayrıldık madem eski sevgilisin artık, adı üstünde eski sevgili olduğundan ötürü acı çekmiyorum" mı diyecektir? hayır elbetteki, acı çekecektir. hem de çok acı çekecektir. öyle bir an gelecektir ki o acı maksimuma ulaşacaktır. bir çok şey olabilir bu, "yeter artık rahatsız etme" gibi bir söz, başka biriyle elele görmek, ortak bir arkadaşınızdan "ya zaten hiç sevmedim, öylesine takıldım" gibi başka bir söz ya da daha başkası. benim için eski sevgilisyle görüşmeye başlaması, facebookdan "wall"dan "wall"a, bana, arkadaşlarına, benim arkadaşlarıma herkese ilan edercesine fingirdeşmeleriyle maksimuma ulaşmıştı. odama girip atmaya kıyamadığım ne varsa bir çırpıda atmıştım ağlayarak. ama son ağlayışım olmuştu bu. eski sevgilinin verebileceği maksimum acı güzeldir. aklınızı başınıza getirir. dibe vurmuş olursununuz. ama bilirsiniz ki şu zıplayan toplar gibi dibe vurduktan sonra yükseleceksinizdir.
    (himeko, 08.07.2009 22:16)
  24. kişinin sensörlerinin hassasiyet katsayısı ile doğru orantılıdır.

(bkz: sensör)
    (xanobachewsky, 08.07.2009 22:19)
  25. hayatınızın nekadar ondan ibaret olduğuyla orantılıdır vereceği acı da . onlaşmışsanız ve de kaybetmişseniz kendinizi onda ya da farklı bir bakış açısıyla bulmuşsanız kendinizi onda acının dozajı biraz daha artar . güzeldir aslında maksimum acılar çünkü dahası yoktur. bir de acıdan tat almayı biliyorsanız o zaman keyfinize diyecek yoktur. ahh o boğazınızı patlatırcasına bağırıp ağlamalarınızın sonundaki rahatlıklar... kaç kişi bunun tadına varabilmiştir ki acaba?
    sevginizle orantılı olacaktır çekeceğiniz acı . sevebildiğiniz kadar sevin ve de acı çekmekten korkmayın . pişmek için yanmak gerekir , nekadar ağlarsanız okadar yoğrulup katılaşırsınız. acının da dizginleri vardır tıpkı hayatlarımız gibi kullanmayı bilirseniz zevk bile alabilirsiniz.
    eski sevgililere sövülür döktürdükleri gözyaşları ve de çektirdikleri kalp acıları için ; ben ise teşekkür ediyorum pişmeme yardımcı olduğu için.
    (esasiyah, 08.07.2009 22:31)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil