21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 725 tane
günün başlıkları: 725 tane
- ·
- ·
- ·oğlum bak git (8)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·istanbul (2)
- ·
- ·
- ·zaman (4)
- ·
- ·via port (2)
- ·
- ·
- ·
- ·beşiktaş (3)
- ·fakir ama güzel kız (14)
- ·behzat ç (35)
- ·
- ·
- ·this is sparta (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kate upton (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·evgeny grinko (2)
- ·
- ·xxl (3)
- ·
- ·
- ·peluspenguen (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·x large (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
eski sevgilinin sözlükte yazar olması
- herkes için büyük felaketlerin başlangıcı olacak hadise.
- -bişey mi ima ettin o giride
-yarası olan gocunur
-yarraam var benim.
-hala terbiyesizsin be. - (bkz: sizin gibi gençleri sözlükte görmek isteriz biz)
- (bkz: ağla1)
- (bkz: eski sevgiliyi kanka listesine eklemek)
ayrıca bu durum sözlükten karı kaldırmak eylemini de dolaylı yoldan yapmış olmaktır.
-oo abi sözlükten karı kaldırmışız!...ehehhe
+yok ben onu daha önceden de kaldırıyordum...dambıl olarak hatta!
hay allahım ya.
(bkz: hi allah) - yatakta ayarı veremeyen yazarın, ayarı sözlükte vererek manevi bir boşalma yaşamak istemesi kaçınılmazıdır..ilişki için biraz geç kalınmış bir boşalma olacak ama erken boşalmadan şikayet edenleri görünce çok da şikayet edilmemesi gerekir...
(bkz: ince ayar) - kurşunlara gelesice bir durumdur. girdiğiniz her giride , eski sevgilinin de okuyacağını düşünerek ayar vermek , laf sokmak istersiniz. bu sizi de zor durumda bırakır , girilerinizi okuyanları da.
- oluyor böyle şeyler be! burası da hayatın bir parçası en niyahetinde. bir bakıyorsun ondan başka kimse de olamayacak bir nick ile sol framede.
sonra, sonrası yok. işte o da yazıyor, iç güveysinden hallice, kendi aleminde. - acı bir durumla yüzleşmenize sebep olabilir, şöyle ki;
-ya olm sözlükte bi hatun varmış, veriyomuş ha!
-hadi ya nick i neymiş ki?
-nick i "slmmsnyok"... bak bi yazar bilgilerine falan, hep belden aşağı girileri var, zirvede veriyo diyolar.
*girilere bakarken bir tanesinin göze çarpması* ... "denizde sevişirken ayağına midye batması"
-sktirvaymınakoyim! - (bkz: biri beni gözetliyor)
- (bkz: itü sözlükte kim olduğunu biliyorum)
- hemen niciknden tanırım.''ipsizsapsızbiröküzüm'' gibi bi nick alacağına eminim.sözlükte ilk giriden sonra uçar zaten...ya da tüm sözlük yazarları isyan edip giri girmeme gibi protestolar yapabilirler....
- (bkz: elma dersem çık)
- aynı anda girilen girilerin anlam yüklediği durumlara bürünen zamanın hiç geçmediği, insana hala acı veren durumdur.
- bütün msn, facebook, cep telefonu paranoyalarının buraya taşınması demektir. artık buraya sözlük, eğlence, bilgi gözüyle bakmayı bırakıverirsin.
- girisini eleştirmek için atılan msjla tartışma başlatılınca, lanet edilen durumdur.
- inkar edilemez bir gerçektir zira iddia ediyorum sözlüğün en az yüzde 95'i eski sevgili'dir.
hanginiz "eski sevgili" değilsiniz ki? - (bkz: seri eksi oy veren ibne)
- kötü bir durum da olabilir, iyi de. bilemedim şimdi.
ama şayet benim eski sevgililerimden biri bu sözlükte yazar ise, lütfen beni bir dürtsün falan. takipçisi olurum falan. meraklıyımdır çünkü ben. - nick ini gördüğüm zaman beni üzen durum.
- eski sevgili ile yeni sevgilinin yazar olması ve birbirlerini tanımaları kadar kötü olmayan durumdur..
- (bkz: sen başka yere git)
(bkz: önce ben geldim) - birbirlerinin entrylerinin altına sürekli cevap niteliği taşıyacak şeyler yazma ihtimalleri yüksektir.
özellikle de itiraf başlığında. - (bkz: eksi sevgili)
- bide bunun eski sevgilinin sözlükte okur olması vardır ki o dahada vahim bi durumumdur.evlerden ırak valla hiç istemezdim öyle bişey.
(bkz: biri bizi gözetliyor)
(bkz: ağla1)