belki ilginizi çeker
  1. · anlamlandırılamaz eski sevgili davranışları
  2. · anlamlandırılamayan eski sevgili davranışları
gündem
  1. · ezel
  2. · the twilight saga new moon
  3. · darwin i bitiren balık
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · boylumlama
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  8. · final dergisi dershaneleri
  9. · aşırı tozdan ölmek

eski sevgilinin gereksiz davranışları  

1. ---assumptions:---

ilişkinin bitişi ardından uzun süre iletişim kopmuştur.

eski sevgilisi arasın diye bekleyen, "acaba yeniden bir şeyler olabilir mi" diye içten içe umut besleyenlerden değilsinizdir.

---assumptions:---

anlamlandırılamaz eski sevgili davranışlarının büyük bir kısmının gereksiz olarak da nitelendirilebileceğini düşünüyorum. "ne gerek var" sorusu beliriyorsa kafanızda, evet, anlamlandıramadığınız şeyler de vardır.

terk eden, terk edilen veya ortak karar sonucu ayrılan bir çift olsanız da köprünün altından ne sular akmışken yeniden eskide kalmış olaylar ve kişilerle muhatap olmak garip gelebilir.

aylar, yıllar, başka sevgililer girmiş araya derken eski sevgili insanı, yakın olduğunuz bir arkadaşınıza öylesine uğrayıp, sevgilisinden ayrıldığını söyleyebilir örneğin. üstüne bir de sizin olduğunuz şehirde iş aradığını da ekler. bu bilgiye maruz kalan kişi kem küm ile idare eder sohbeti. eninde sonunda da, "biliyor musun söyleyeyim mi söylemeyeyim mi diye çok düşündüm ama..." tarzı bir cümle eşliğinde illa ki size gelir bu haber.

tesadüfen lafı geçtiğini düşünmek işinize gelir, kafa yormak istemezsiniz. tesadüfler ısrarcı olabilirler. facebook olsun, msn olsun sanallığın krallıklarından birinden hatta bir kaçından eski sevgilinin arkadaşlarının ilgisiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. "ne zamandır görüşemedik canım. nasılsın? nerelerdesin? neler yapıyorsun?" ne zamandır diye sormak yersizdir çünkü neredeyse ilişkiniz bittiğinden bu yana görüşmemişsinizdir. * cevabınıza müteakip gelen ikinci mesaj "ee hiç anlatmıyorsun" içeriyorsa devam edesiniz gelmez.

entrikadan tiksinmiş, oyunlardan yorulmuş, gerginlik ve huzursuzluklardan baymış, acabalardan fenalık geçirmişseniz cidden gereksiz bulursunuz bu olayları. heyecan ve huzur birarada olabilir de kuşku ve huzur bir arada olmaz işte. bu kadar bence.
    (closer, 10.04.2008 15:33 ~ 16:10)
  2. yeni bitmiş* bir ilişkiden sonra eski sevgilinin msnden(hala neden silinmediği muamma*) halinizi hatrınızı sormasıdır.ne gerek vardır? amaç nedir? bunu ona sorduğunuzda "nasılsın diye soruyorum işte ne var bunda?" der, sanki hiç birşey olmamış gibi. sitemkar şekilde "sanki çok mu umrunda nasıl olduğum?" diye sorarsınız belki istemeden. ondan daha çok bilirsiniz artık geri dönüşü olmadığını ama sitem etmek gelir içinizden, neden savaşmadık, neden bu kadar kolay vazgeçtik diye sayfalarca yazmak gelir.bilirsiniz geri dönüşü olmadığını, bir geleceğinizin olmadığını ve silmek istersiniz, unutmak istersiniz. her şeye rağmen onu silmezsiniz msn den, belki de onun bir yerlerde varolduğunun canlı kanıtıdır msn de online olması. ama işte sadece msn de online olsun istersiniz o gereksiz davranışı yapmasın, bir şeyler yazmasın, sormasın... yalan belki de herşeyden çok istersiniz sizi düşünüp düşünmediğini bilmeyi, fakat bir gerçek ki artık geri dönüşü yoktur.. ee şimdi ne gerek var ki?
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 10.04.2008 16:08 ~ 16:09)
  3. belki okur diyerek tüm eski sevgili başlıklarını girileriyle döşemek.*
    (mornemeses, 10.04.2008 16:23 ~ 16:25)
  4. eski sevgilinin kendisi gereksizdir. değildiyse niye bitti arkadaşım?
    (right lane must exist, 10.04.2008 16:27)
  5. maille aşk şarkıları şiirler falan yollayıp yanlış anlama sakın diye not düşmesi.hıhı anlamıyorum canım.
    (kahrıbela, 14.08.2009 15:46 ~ 15:46)
  6. mesela ;
    facebookta görünen fotonuzu yeni sevgilinizde elele tutuşurken yapar ve realationship statünüzü güncellersiniz.

hemen atağa geçer ve mesaj yollar : "merhaba, her şey yolunda mı ex sevgilim?"

şimdi sananaeeee yarrraaaaam diyesiniz geldi di mi? gelmiştir muhakkak. ama işte, deseniz konu uzayacak, insan gibi cevap verseniz yüz bulacak. en iyisi eski sevgilinizin gereksiz davranışları başlığında yazarsınız. rahatlarsınız.

seni seviyorum sözlük
    (komiknickbulamadim, 14.08.2009 20:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil