|
|
- eğer ayrılan taraf sizseniz ve ayrılana kadar canınız çıkmışsa o kadar da koymayan hadise. ev arkadaşınıza "başımdan zor attım adamı/hatunu, beni unutmasına yardımcı olduğun için sana minnettarım " gülümsemeleri göndererek onlara çay demleyebilirsiniz. karşılarına oturur, içinizden hin hin gülerek "yiyin bakalım birbirinizi" diyebilirsiniz.
ev arkadaşınızın onunla yaşadığı her sorunda "ben söylemiştim" cümlesinin rahatsız edici büyülü üstünlüğünü taslayabilirsiniz. gittikleri her yere, ondan önce sizinle gitmiş biriyle çıkıyor olma düşüncesi, ev arkadaşınızı bunalımlara sürükleyebilir, dipsiz kör kuyulara atabilir.
ayrıca, hayatınıza giren çıkan insanları eski sevgiliniz de görür, duyar, şahit olur, hayatınızın, onsuz çok daha güzel olduğunu fark eder, hatta bunu ev arkadaşınızda fark eder, "ne yapıyorum lan ben?? kendimi ateşe mi atıyorum?" diye için için tasalanır, yanındakini şöyle bir süzer, o kadar da değerli olmadığını görür, ilk sorgulamalar başlar, sorgulamanın başladığı yerde ne yeşerir ki zaten. siz söylemiştiniz.
edit: ayrılan taraf siz olmasanız da, bütün bunlar geçerlidir sanırım. onu farkettim bir an.
(bkz: bardağın dolu kısmı) (bkz: pozitif)(tatalu, 14.11.2007 14:48 ~ 09.12.2007 00:27)
- üç beş sadece siz ve exin bildiği detayı ev arkadaşınızla paylaşmanız, onun renginin değişmesi derhal bu ilişkiye son vermesiyle neticelenecek durumdur, zaten saçmadır, tuhaftır, olmaması gerekendir...
(heidi, 14.11.2007 15:08 ~ 15:13)
- - abi eski sevgilinin ev arkadaşının sevgilisi olması konusunda ne düşünüyorsun
- neyi, kim? gülçin'in evdeki hatice'nin sevgilisi mi var? e bana ne ya
- yok abi, yanlış anladın. gülçin, ben, şey...
- haa bi saniye, laağn! başka kız mı kalmadı memlekette. tebbet yeda ebi lehebin ve tebbe
- aww
- bundan sonra ev arkadaşı seçerken daha dikkatli olunmasına sebebiyet verecek durum.tiyniyetsizlerle(tinyet) aynı çatı altında yaşamamak lazım...
(zedt, 14.11.2007 15:20 ~ 15:21)
- (bkz: böyle eski sevgilinin ta amına koyim)
bu durumda bundan başka söz de olmazdı.
|