hayatın bayram olmasıdır. güneşin tekrar doğmasıdır. soğuk kemiklerin tekrar ısınmasıdır. gözyaşlarının dinmesidir.
(tuygun, 21.11.2006 00:19 ~ 10.01.2009 02:25)
bir kız için bulunmaz lütuftur. artık aynı cinsten olacağı için eski sevgili tehlikesi kalmamıştır. gerçi biz ne dönmeler gördük vallahi kızın yeni erkek arkadaşını bile elinden kapabilir. bak aslında bulunmaz lütuf da değilmiş hani.
saçma aktivitedir. madem geri dönecektin neden gittin, o kadar zamanı heba ettin denilesidir.
eğer büyük bir aşk yaşadığın bi eski sevgili değilse, insanı paranoyaklaştırıp "hıı başkasını bulamadı bana döndü, ben de bu şansı ona verirsem!" gibi hırslar da yaptırabilen hadisedir..
eski sevgilinin size sadece kıçını dönerek yapabildiği hareket. uyanın ahali.
*
hayal kırıklığıdır.zamanın durmuş olmasını isteyebileceğiniz vakittir.herşey için çok geçtir... vs
(mabel, 27.01.2007 15:56)
hiçbirşey ifade etmez bikere giderek o hatayı yapmıştır "yaptıkların yapacaklarından daha kötü olamaz" diyerek bidaha o hataya düşmeyeceğini dile getirir kazık yiyen sevgili.
hiçbir şey değişmediğini görüp "allahım niye hala burdayım" demek, daha sonrasında bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi karar verememek ama özlediğiniz birini gördüğünüze sevinmek.
sonra koca bir aşkı baştan yaşamak, "eternal sunshine lan bu" demek. kararsız kalmak.
giden gitmiştir, gelense o değildir... bir zamanlar var olanla hiçbir ilgisi yoktur döndü sandığımızın, bizde yarattığı yanılsamalar ve sanrılardır yalnızca ondan kalan
reel big fish'ten
where have you been'in söylenmesinin cuk oturacağı
* durum.
+necmi sen?
-evet kız, döndüm ayool döndüm.
+belli belli.
belki de
seri eksi oy veren ibne sözlükten bir kızın eski sevgilisidir düşüncesini kafama zerk eden başlık.
(bkz:
bıyıklı kızlar)
(bkz:
itü)
(bkz:
gay olma nedenleri)
(kaşıntı, 06.05.2007 17:28 ~ 17:29)
eğer ki sözkonusu eski sevgilinin
transseksüel olmasıysa pek de sorun olmaması gerekir. e ne de olsa eski sevgili, kime ne?
siz kaçtıkça o peşinizden gelir , bir bakarsınız sürekli kullandığınız metro hattında durakta sizi bekler çokta yüzsüzdür pişmiş kelle gibi sırıtır karşınızda.bir yandan bu kadar ilgi hoşunuza gider diyer yandan ex helalim ben değiştim artık mesajı vermeye çalışırsınız , aslıda oda değişmiştir ama değişen sadece uzayan saçları ve küpeleridir..ve eskisi kadar arsızdır bir şansı daha olduğuna yürekten inanır.bu hali tahammül sınırlarınızı zorlar sonunda "bas git!!!" dersiniz.
büyük ihtimalle herşeyin yine toz pembe olması mutluluktan uçmanız, tabi geri dönmüş olsada gittiğini asla unutamayacak olmanız ve daima içinizde sizi tedirgin eden tekrar gidicek mi? sorusununda olması cabası...
(bkz:
ayrılık)
hepsi döner, siz terkettiyseniz siz de geri dönmek istersiniz bi gün çünkü giden her zaman içinde bi parça pişmanlık taşır. "giden gün gelir, elbet geri döner. bırakın dönsün ne kaybettiğini görsün." önemli olan döndüğünde gittiği için pişman olmasını sağlamaktır.
değil midir ki her katil cinayet yerine geri döner, eski sevgililer de zaman zaman öyle döner geri.. öldürücü darbelerinin gerçekliğini görmek için..
argo. eski sevgilinin cinsiyetini değiştirmesi hali.
iğrençim, biliyorum.
alışılan dönüştür. haftada bir döndüğü bile olur. gününü ve saatini bile bilirsiniz artık. ne gidişi durdurulabilir, ne de dönüşü. var böyle tipler de efen'im. tom ve jerry gibi olursunuz ve kanıksarsınız artık.
dönmeyecekse de ölsün zaten.
yani aslında yaşayan biri için ağlamaktansa ölen kişi için ağlamayı tercih ederim.
(poppy, 14.08.2008 03:30 ~ 22:03)
eski sevgilinin mevlevi olması neticesinde çok sık gerçekleştireceği eylemdir.