eğer bir buçuk yıl önce her iki taraf içinde yanlış zamansa pek hoş bir süpriz olacaktır. ancak bu zamanda kişilerden neler gitmiş neler kalmış ne sular akmış bilinmez, karşıdaki insana göre yeniden denemeye değer hadisedir.
daha arama amacı bilinmeden vücutta cinsel atraksiyon başlangıcı.
arama nedeni unutamamaksa havalara girilerek telefon kızın yüzüne kapatılır veya bir kez daha heyecan yaşamak istenir acilen buluşma planları yapılır..
yok başka bir nedense görüşme bittikten sonra içinizden kişiye küfredip,tuvalete gidersiniz..
genelde bir buçuk sene acıdan sürünüp tam onu unutmayı başardığınız günde arar ne hikmetse. nerden anlıyorsa unutulduğunu, radarı mı var, zamanlama anteni mı var ne.
"nooolllllduuuuu seni çekicek bi salak daha bulamadın dimi?" diye sorulup telefon suratına kapatıldıktan sonra asla bir daha muhatap olunmamalıdır. hadi canım.. hadi arkadaşım.. yürüüüü!
sakin olmayı gerektiren durumdur. yanlışlıkla aramış olabilir, tanıdık bir ses duyma ihtiyacı hissetmiş olabilir, özlemiş olabilir, yalnız kalmış ve muhtaç durumda olabilir, olabilir oğlu olabilir. önemli olan karşındakinin de senin de insan olduğunu hatırlamak ve bu görüşmeyi medenice yapmaktır.
bir nevi beni hatırladın mı? hani çok seviyordun ya o benim işte. geri döndüm, deme amacı güden eylemdir. size kendi hayatınızı kurma fırsatını, ayaklarınzın üzerine yeniden basabilme fırsatını tanıyamayacak kadar egoist, yıkıcı, karaktersiz kişilere mahsustur bu eylem. asıl söylemek istenilen:
ya birileri beni fena sikti senden sonra, gururumu onurumu kırdı, ağzımdan girdi burnumdan çıktı. yıkıldım. biraz toparlanmaya, öz güvene, poh poh a, vermeden almaya ihtiyacım var. hem duydum ki sende yeniden başka birine aşık olabilecek duruma gelmişsin filan! ayıp değil mi? sen dememiş miydin seni herşeyden çok seviyorum diye. e işte vazife vakti. sev beni yine, eskisi gibi sev. seni yıkıp geçmemişim gibi sev. hayatından çok sev beni, kendinden çok sev, onurundan çok sev beni, karakterin lafı bile olmasın aramızda. böyle yani, sana ihtiyacım var, ne zaman buluşuyoruz?
geçen zamanın hiç önemi yoktur.siz unuttuktan sonra arıyorsa telefonda sıradan bir insanla konuşurken hissettiklerinizden fazlasını hissetmezsiniz.hele bir de siz çoktan başkasına aşık olmuşsanız,mutluysanız aramasının hiç bir etkileyici tarafı yoktur.
ayrıldıktan sonra kucaktan kucağa geçerken değerini anlamış ve en iyisinin sen olduğunu düşünmüştür. gereksiz bir harekettir. sevgilin olmasa bile sonuç alma ihitimali çok düşüktür. bir buçuk sene boyunca hiç aramazken aradığında telefonu direkt ''ne istiyorsun'' diye açabilirsin. çünkü birşey isteyeceği çok açıktır. neden yazdım ki bunu sanki aradın beni a.q
yeniden mutlu olmaya ve hayatından alıp gittiklerinin yerini doldurmaya yeni yeni güç bulabilimişken, malum şahsın, sen bana mecbursun, kalbinin ritmini hala bozabiliyorum, hala bende bir parçan var, senle işim bitmedi mesajlarını verdiği eylem.
eski sevgilim beni tam 1 sene, 7 ay, 3 hafta, 1 gün, 6 saat, 47 saniye, 23 salise sonra aradığı için bu başlığa giri giremiyorum. muzdaribim.
düşünce balonu: gidip başlık mı açsam lan? hem belki günün tek cümlelik özetini falan da yaparım sonra. ya da siktir et ya. emo saçı yapayım ben en iyisi, etiler'de falan takılırım. sözlük bitti yea...