belki ilginizi çeker
  1. · ben seni donumda sallarım
  2. · atmık ve bok kokan slip don
  3. · nokta
  4. · hansvoralberg
  5. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · sözlük yazarlarının hayalleri
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · evreni yaratmadan önce tanrı ne yapıyordu
  9. · sürpriz manyağına dönmek

eski sevgilinin aldığı donu hala giymek  

1. genellikle artık bez işlevi görmesi için kullanılır. eski sevgili sizi bir başkası için terkedip giderek hayatınız içine sıçmışsa, "ulan ben de senin aldığın hediyenin içine sıçarım lan!" diyerek insanın kendisini telkin etmesi muhtemel ve mümkündür.
    (hansvoralberg, 25.05.2005 00:49)
  2. sapık bünyelerin eski sevgililerinden çaldıkları bayan donlarını giymeye devam etmesidir.
    (easy company, 25.05.2005 00:52)
  3. (bkz: ben seni donumda sallarım)
    (thorgrim, 25.05.2005 04:49)
  4. yeni sevgilinin don hediye etmemiş olduğunun göstergesidir.. böyle durumlarda don değiştirir gibi değil, çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmek gerekir. yok çorabı da eski sevgilinin hediye ettiği çorapsa yaklaşılmaması gereken bir bünye söz konusudur. dışlamak gerekir.

(bkz: eski sevgilinin aldığı jartiyeri hala giymek)

ps: tamam kızmayın! benim hiç don hediye eden sevgilim olmadı. ezikliğimden, çekemediğimden öyle dedim!
    (meery, 28.08.2009 14:20 ~ 15:59)
  5. evet, giyiyorum hala! seviyorum kırmızıyı. seviyorum tazmanya canavarını. geçmişteki günlerden bir teselli aradığımda bakıyorum boxerımdaki yırtıklara. boxerımla vurulmuş yatariken bulucaklar beni. nostalji kurbanı bu çocuk. .. ve işte arta kalan bir delikli boxer şimdi. n'apıyorsun hala onla sorusuna cevap veremem belki ama oturup ağlarım boxerımla yalnızlığıma.

(bkz: boxerımdaki gözyaşları)
    (nocturne, 28.08.2009 15:14)
  6. ağır gelir.

bir zamanlar birlikte olduğum insan bir gömlek hediye etmişti bana. en sevdiğim renk, tam istediğim gibiydi. beni o kadar iyi tanıyordu ki heralde ben de seçsem aynısını seçerdim...

en özel, en önemli zamanlarda hep o gömleği giyerdim. alışkanlık olmuştu artık. tanıdıklarım " oo bugün bunu giydiğine göre yine önemli bigün heralde" diye takılacak kadar hemde.

sonra herşey bitti.
    bi zaman dolapta kaldı ölece, birkaç kezde giymeyi denedim ama zor geldi-olmadı bana sığamadım belki. belkide ağır geldi, bastım çöpe en sonunda dayanamadım.
    başka türlü unutamazdım.
    (rookiewolf, 28.08.2009 15:50)
  7. aslında dert değildir, lakin unutma aşaması atlatılana dek göz önünde bulunmaması daha makbul olandır.
    (buzdan yıldız, 28.08.2009 16:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil