gece gece beni derin düşüncelere sevketmiş youtube videosu.
öncelikle bu er kişinin sadece top , fotoğraf makinası ve gecelik unutması çok ilginç .
ayrıca bu nasıl bir iştir lan. 1 tl'ye satmaya kıyamam ben o fotoğraf makinasını. kimse kusura bakmasın. bana getirsin. 600 kağıt sayayım hemencecik eline. ayrıca sevgilisinde de para bokmuş. şahsen öyle bir fotoğraf makinam olsa aklımı unuturum o makinayı unutmam. babam ağzıma sıçar benim. o alet nerden baksan 2 milyarlık bir alet. yamuluyor da olabilirim. resimci arkadaşlara danışmak lazım. fekat ucuz bir şey olduğunu sanmıyorum. yaprakla alındıysa bilemem. ben unutmaya , geri istememeye kıyamam. ağzıma sıçacağını dahi bilsem geri isterim o derece.
gel gelelim geceliğe. ayıp lan vallaha ayıp. eski sevgilisinin ardından ''bu geceliği üstümde görmeye bayılırdın'' demek büyük
güven ,
özveri ,
tecrübe isteyen bir şey. ortalama bir türk kızı olsa eşe dosta ''hehe bişi yapamadıki '' derdi. haksız mıyım ? ayrıca ''her gecelik giyen verir mi ?'' sorusuna ''ben olsam zorla alırdım'' diyerek hayvani bir yanıt vermeyi bir borç bilirim.
işin en garip tarafına gelicek olursak. o top nasıl tüm milli takım tarafınca imzalandı ? bunu bize açıklasın o erkek arkadaş. zira o top için nice gençler götünü yırttı.'' parası neyse verelim imzalasınlar ''dedi. ama olmadı. ''milli takım parayla imza atmaz'' dediler geri yolladılar. ayrıca o top o kıza nasıl geldi nasıl kalıyor? büyük bir muamma açıkcası. bayan arkadaşlar futbol ile aktif bir şekilde ilgilenmeye başladı da biz mi farkında değiliz? ayrıca ben o topu gün ışığına çıkarmaya kıyamam. kimse kusura bakmasın.
bence fake. ama hatun daş.
(bkz:
itü abaza team)
yetişin.