görseller
eski sevgilime kapak olsuneski sevgilime kapak olsun
eski sevgilime kapak olsun 
belki ilginizi çeker
  1. · itü abaza team
  2. · viral marketing
  3. · fake
  4. · mert içgören
  5. · famous blue raincoat
  6. · christian bale
  7. · bağa vir
  8. · gittigidiyor kızı ve web sitesi reklamı
  9. · sevgilinin en yakın arkadaşına aşık olmak
  10. · eski sevgiliyi internette satışa çıkarmak
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · aşk ı memnu
  3. · google wave
  4. · çok istenip de olunamayan meslekler
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  7. · annelerin yakışıklı anlayışı
  8. · pole position
  9. · beal

eski sevgilime kapak olsun  

sayfa  / 4
  1. son günlerde internette bolca dolaşan bir videonun başlığıdır.

promo videosu:

(bkz: http://www.youtube.com/...)

videonun kendisini de şu adresten izleyebilirsiniz:

(bkz: http://www.youtube.com/...)
    (closer, 25.07.2009 02:36)
  2. kızın yapmacık siniri, ve fotoğraf makinesinin birisinde unutulamayacak kadar hayvani oluşu video'nun sahte bir senaryoya dayandığını düşündürmüyor değil. *
    (mervem, 25.07.2009 02:54)
  3. kıza değil ama unutulan makinaya acınır arkadaş..
    (sseldne, 25.07.2009 03:01)
  4. gece gece beni derin düşüncelere sevketmiş youtube videosu.

öncelikle bu er kişinin sadece top , fotoğraf makinası ve gecelik unutması çok ilginç .

ayrıca bu nasıl bir iştir lan. 1 tl'ye satmaya kıyamam ben o fotoğraf makinasını. kimse kusura bakmasın. bana getirsin. 600 kağıt sayayım hemencecik eline. ayrıca sevgilisinde de para bokmuş. şahsen öyle bir fotoğraf makinam olsa aklımı unuturum o makinayı unutmam. babam ağzıma sıçar benim. o alet nerden baksan 2 milyarlık bir alet. yamuluyor da olabilirim. resimci arkadaşlara danışmak lazım. fekat ucuz bir şey olduğunu sanmıyorum. yaprakla alındıysa bilemem. ben unutmaya , geri istememeye kıyamam. ağzıma sıçacağını dahi bilsem geri isterim o derece.

gel gelelim geceliğe. ayıp lan vallaha ayıp. eski sevgilisinin ardından ''bu geceliği üstümde görmeye bayılırdın'' demek büyük güven , özveri ,tecrübe isteyen bir şey. ortalama bir türk kızı olsa eşe dosta ''hehe bişi yapamadıki '' derdi. haksız mıyım ? ayrıca ''her gecelik giyen verir mi ?'' sorusuna ''ben olsam zorla alırdım'' diyerek hayvani bir yanıt vermeyi bir borç bilirim.

işin en garip tarafına gelicek olursak. o top nasıl tüm milli takım tarafınca imzalandı ? bunu bize açıklasın o erkek arkadaş. zira o top için nice gençler götünü yırttı.'' parası neyse verelim imzalasınlar ''dedi. ama olmadı. ''milli takım parayla imza atmaz'' dediler geri yolladılar. ayrıca o top o kıza nasıl geldi nasıl kalıyor? büyük bir muamma açıkcası. bayan arkadaşlar futbol ile aktif bir şekilde ilgilenmeye başladı da biz mi farkında değiliz? ayrıca ben o topu gün ışığına çıkarmaya kıyamam. kimse kusura bakmasın.

bence fake. ama hatun daş.

(bkz: itü abaza team)

yetişin.
    (jimmy, 25.07.2009 03:08 ~ 03:40)
  5. buram buram '' sahtelik '' kokan video olsa da insan inanıp kendini rahatlatmak ister , o sahte kız içini dökünce sen de eski sevgiliye oeeehhh demiş gibi hissedersin . yani ben öyle hissettim bi de utanmadan paylaştır görsün diye.
    (ameliyathanede kolbastı oynayan oynak doktor, 25.07.2009 03:12)
  6. mallık, fakelik kokan bir senaryo denilebilecek hadise, bir kere buna inanan kişinin beyin denilen organa inanmaması gerekir, gerçeksede hiç komik değil. iyiki facebook'ta daha paylaşan bir arkadaşıma denk gelmemişim denilebilir artı yön olarak.
    (immanuel kaspazew, 25.07.2009 03:34 ~ 03:34)
  7. (bkz: fake)
    (oblivion, 25.07.2009 03:37)
  8. bariz fake bir videodur.hatta reklam kokar birazcık da.
    (bkz: gerizekaaalı)
    (gattuso1903, 25.07.2009 03:41)
  9. makinayı harbiden satmış heralde.. yazık oldu lan nasıl kaçırırım bu makinayı ...

dipnot: elemanın resimlerine meraklı değilim sırf objektifi için alınır lan...
    (scamp, 25.07.2009 03:47)
  10. fake midir, değil midir bilemem ama eğer gerçekse içindeki tek acı nokta 1 tl'ye satılan fotoğraf makinesidir. bunun haricinde pek bir şey diyemeyeceğim, saçma sapan bir vidyodur. magazin değeri olduğundan kısa sürede rağbet görmüştür.
    (ceyyar kermit, 25.07.2009 13:23)
  11. fake midir değil midir bilemem ama videodaki kızın konuşmasına 30 saniye dayanabildim. mert iki sene nasıl dayanmış, vallahi helal olsun.
    (noscho, 25.07.2009 13:31)
  12. fake ya da değil, çok hoş bir şey olmuştur. özellikle de mert e edilen hakaretler beni benden aldı. bari küfretseydin la gerizekalı ne.
    (always alone, 25.07.2009 13:54)
  13. ohhş fake değil arkadaş bu. kız cidden 1 tl'ye satmış. kızın gittigidiyor'daki kullanıcı adı intikam mış. helal valla cidden helal. yanarım yanarım makineye yanarım.
    (iarea, 25.07.2009 14:03)
  14. ömrü boyunca "mert'in eski sevgilisi" olarak devam edecek ve bütün ilişkileri bu bilgi ile başlayacak olan akılsız ama güzel kızın macerası... evet kız fena değil. konuşma tarzını düzeltirse daha olumlu olur.
    (jitankea2a, 25.07.2009 14:12)
  15. bahsi geçen mert'in fotograflarını kızlara tavsiye eden videodur. *

(bkz: açın mert in önünü)
    (jenerik yasamlar, 25.07.2009 14:13)
  16. mert iki sene boyunca bu hatunu yemiş, sonra hızını alamayıp arkadaşını da yemiş ve hatta yemeye devam etmekte bu salakta buna beraberlik demekte.. gerçek ya da sahi bilemiyorum ama makine, top ve gecelik 1 ytl ye satılmış durumda gittigidiyor dan ve an itibariyle face de tüm arkadaşlarım tarafından paylaşılmakta bu video.. ben mert i tebrik ettim aslında ne diyeyim güzel çalışmış ama begüm ü de merak etmiyor değilim, insan bu hatunu bırakıp başka nasıl bir hatuna koşar diye..
    (illumination altar, 25.07.2009 14:23)
  17. sattığı geceliğin mert tarafından alındığını öğrendiğimizdir.

hemen fesatlık aramayın mına koyim. belki sadece giydirip izlemeyi seviyordur mert.

kıza, ailesine ve yeni sevgililerine hayatta başarılar demek de bir sözlükçü olarak görevimizdir.
    (jenerik yasamlar, 25.07.2009 14:30)
  18. (bkz: bağa vir)
    (loş ışıkta nazlı yar diye komidini öptüm kokladım, 25.07.2009 14:31)
  19. çok ilginç, hakikaten de ürünleri satmış çok üzüldüm.
    linkten bakabilirsiniz;

http://www.gittigidiyor.com/...
    (castiel, 25.07.2009 14:32)
  20. vidyoda oynayan kız "yarraam" gibi türkçe konuşmaktadır. tek kelimeyle irrite edici...

ki ben şu ömrüm boyunca toplasan iki üç kere irrite olmamışımdır. o kadar yani.
    (labrie, 25.07.2009 14:36 ~ 14:40)
  21. (sammythesalmon, 25.07.2009 14:37)
  22. (noscho, 25.07.2009 14:37)
  23. ben bakire değilim diye bağırmanın ne kadar gereksiz olduğunu gösteren videodur.
    (gone with the sin, 25.07.2009 14:37)
  24. (immanuel kaspazew, 25.07.2009 14:39)
  25. eğer fake değil ve eşyaları mert aldıysa kıza kapak olmuş durumdur. ya da mert'in hatırlı arkadaşları tarafından alınmış ise şu an mert'in ellerindedir eşyalar. ama bu kıza dayandığına göre mert tarafından bu kadar zeki bir hareket beklemek doğru olmaz.
    (gone with the sin, 25.07.2009 14:44)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil