eski sevgili'nin boşa gitmemesi onu değerlendirip biryerde kullanma amacında eski sevgiliden yapılabilecek veya eski sevgilinin olabileceği nesneleri, halleri belirlemek için kullandığımız tanımlamalardır genelde.
sözlüktede sol frame'i kaplar durur bu eski sevgiliden olabilecekler listesi.
mesela biraz önce eski sevgilinin orospu çocuğu olduğunu gördüm, eskisevgilinin deli olması, eski sevgilinin 21 yaş büyük olması gibi ilginç eski sevgiliden olabilecekler sol frame'i kaplar durur.
(bkz: eski sevgiliden adam olur senden olmaz)
edit akbayram: eski sevgilinin sol frame'i kaplaması, sol frame'in eski sevgililerin olabildikleriyle dolup taşması açısından böyle birşey yazdım zaten, mesaj yanlış anlaşıldı galiba ya da başlık okunup direkt giri girme olayına girldi sanırım.
özellikle erkek eski sevgililerden olabileceklerdir. zira derisi kalın eski sevgilinin derisi güzelce yüzülür. sonuçta yılan derisiyle yarışabilecek kalitede(zira koynunmuzda yılan beslemişiz) deri çıkacaktır. bundan çok şık çanta, kemer olur. alışveriş meraklısı hanımlar bu sayede tasarruf etmiş bile olabilirler.
canım sözlüğümdeki bu eski sevgili- yeni sevgili takıntısına her ne kadar bir anlam verilemesede o kadar nüktedar geliyor ki bazıları. o halde cevap veriyorum b şıkkı.
(bkz: hiç bir bok)