oldum olası kampanyalardan ve kampanya dönemlerinden nefret ederim. nerde varoş nerde çulsuz adam var kampanya dönemini bekler ve bok sinekleri gibi üşüşürler. kampanya dönemlerinde hiçbir elit insanı göremezsiniz. zaten sezon açıldığında alacağımız almış, insanlara bir ışık olmuşuzdur. neyse bilenler bilir kampanya
italyanca campagna kelimesinden gelir. etklinlik dönemi manasına gelir. türkçe'de hem "etkinlik dönemi" hem de ticaret tüketiciyi özendirmek için belli sürelerde düzenlenen indirimli veya taksitli satış. anlamına gelmektedir.
şimdi canlılığını sürekli koruyan bir oluşumda bir şeylere son verilmesini istemek başlı başına saçmalık. sırf siz istiyorsunuz diye birileri sizin isteklerinizi yerine getirmekle yükümlü değil. her galeyana gelen bir şeylere son verilsin deseydi zaten demoğrasi denen şey olmaz, kitlelerin anlık isteklerinin yerine getirildiği yönetim biçimi olurdu ki bununda adı "ben yaptım oldu" diye adlandırılırdı.
konuya bakıyorum "eski sevgili teması" eski sevgili adı üstünde eski. yani bunu ısıtıp ısıtıp sunulması zaten onun eski olmadığının açıkca kanıtı. apaçinin/kezbanın ömrü hayatında edindiği bir sevgiliyi sürekli içinde yad etmesi, ondan bahsetmesi, her şarkıda onu anması zaten birçok şeyi açıklıyor. ben zaten eski sevgili temasına sagip yazılanları okumuyorum ki okuyanlara ise müstehak diyorum. adı üstünde lan eski nesini okuyacam.
haaa çakallar yok değil eski sevgili başlıklarını okuyup orda hatunları/erkekleri tespit edip akabinde damardan konuya girdiklerini duymuyor değilim. çakallık peşindeki apaçi/kezban seçtiği av için bu başlıkları kullanıp cici adam sevgiye ilgiye muhtaç insanı kullanmak üzere çeşitli yöntemler geliştirip hedeflerine varıyorlar. bu nedenle oturup bir daha düşünmek gererkiyor. öte yandan bu başlıklara yazılanlar neden yazılır bunun cevabını vermek gerek. yazanların herhalde büyük bir kısmı geleceği sözlük üzerinden edineceği partnere bağlıyor diye düşünüyorum. malum burda yardırıp mesajını verecek akabinde herif/hatun bu sayede düzgün bir ilişkiye adımlayacak. her türlüyle çakallık.
neyse ne diyorduk. eski sevgili ile başlık açanlar tamamen açlıklarını dindirmek için içlerinden canlı tuttukları hayalleri yaşadıklarından ötürü siz ne kadar kampanya açarsanız açın aç insan var oldukça o başlıklar açılacaktır. haa unutmadan bazı çakallar görüyorum 3 alana 5 bedava onlara ayrıca değinecem. şimdi uslu uslu yeni sevgili yapmaya bakın canlarım.