belki ilginizi çeker
  1. · eski sevgili başlığı açanı domaltıp sikip öldürmek
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · mayın tarlası
  9. · 10 nisan 2004 ankaragücü galatasaray maçı

eski sevgili temalı başlıklara son kampanyası  

1. (bkz: gidemem)
    (kymindis, 11.04.2009 16:56)
  2. (coolgirl, 11.04.2009 16:57)
  3. (jenerik yasamlar, 11.04.2009 16:58 ~ 16:59)
  4. (cyranodebergerac, 11.04.2009 16:59)
  5. (ev yapımı domates sosu, 11.04.2009 16:59)
  6. gönülden hatta fiilen katıldığım kampanya. gidenin veya terkedilenin ardından edilen sözlerin kimseye bir yararı yok anlayın artık. olduğuna inanıyorsanız zaten o eskiyememiş sevgilidir, gidin bulun yeniden denemenin yollarını araştırın filan ama gözünüzü seveyim sol framei işgalden vazgeçin. eski sevgili ve dahi eski eş bunalımına son verin.
    (fitnefücur, 11.04.2009 17:06)
  7. kukucanlar ve pipicanlar oldukça hüsrana uğrayacak bir distopyanın kampanyası olur. mastürbasyon yaparken hüngür hüngür ağlayan erkek'i yatıştırmadıkça, sen gittin ve ağladı ojelerim kadınını teselli etmedikçe hepsi boş. bir şeyleri sınırlandırmaya da karşıyım açıkçası. yürümeyen merdivenler yasaklanabilir gerçi, ona katiyen itiraz etmem. bence doya doya yazıp kanartsınlar şeyleri ve martıları ve noktaları

ben on altı yaşımdan beri eski sevgili kalıbını birkez için düzgün telafuz etmeye çalışıyorum, peki ya siz?! (bu son söylediğim çok artistik oldu, tam olarak ben de anlamadım.)
    (geber marla singer, 11.04.2009 17:09)
  8. (amele mektebi, 11.04.2009 17:21)
  9. (kurdeşendöken, 11.04.2009 17:22)
  10. (options, 11.04.2009 17:37)
  11. yokuşu tırmanıp düzlüğe gelirsin. yol kıvrılır sola doğru. iki katlı evin balkonunda demire tutunmuş çocuk izler yürüyüşünü iri gözleriyle. eski muhtarın geniş koridorla başlayan evi daha da eskimiştir. yollar eskimiştir. direnen ayakların adımlarını hızlandırır. evet ucu göründü artık mavi evin. yavaşlarsın aniden nefesin yavaşlar. ince desenli tül seçilir olur. karşı pencere görülür tülün ardında. ama yoktur arada hiç bir gölge, hiç bir silüet. herşey eskidir eski sevgili hariç.
    (aliha, 11.04.2009 18:22)
  12. (earendill, 11.04.2009 18:28 ~ 18:28)
  13. memeli pipili başlıklar dururken eski sevgili ile ilgili olanlara karşı düzenlenmek istenen kampanyadır. bırakalım da bir derdimiz bu olsun, ben razıyım.
    (mandalinaya parmağımı soktum parmağım şişti, 11.04.2009 23:50)
  14. harbiden artık biri dur desin bu duruma. sırf bu başlıklar yüzünden gece yatarken eski sevgilimi düşünmeye başladım.*
    (melankolik demokrat, 11.04.2009 23:53)
  15. yön verdiğim bir kampanya olacak bu. artık yok eski sevgilinin osuruğu, yok eski sevgilinin kafasına taş düşmesi, yok eski sevgili avukatların davada karşılaşması, yok eski sevgilinin verdiği en büyük acı, off sözlük off bırakamıyorsun bunları. bahar geldi, kuşlar cıvıldıyor, kediler uğulduyor ama bizdeki şu başlık furyası pole pozisyonu almaya çalışan pilpt azmiyle devam ediyor. yok işte yok anlatamıyoruz, eskiyen herşey gibi herşeyin de yenilenmesi gerekiyor. bırakın damar dinlemeyi de ortamlara akın. anathema dinleyen de altın şarkılar dinleyen de kessin artık iç çekmeleri falan. yapmayın, etmeyin desek de nafile.

bu yüzden sözlük bağyanlarının bu mağduriyetinin giderilmesi için kampanyaya yenilikler getiriyorum. evet, eski sevgili başlıklarıyla kafa bulan siz sözlük bağyanlarına 6 gece 7 gün bedava sevgili olmaya karar verdim(vergiler ve masraflar hariç). rockçı, entel, inek, tikky, mülayim ne olursa olsun, kendini ve zevklerini anlatan formlarla başvuran sözlük bağyanları için açtığım bu kampanyada her türlü romantizm ve gerek benzeri gerekse zıttı olsun duygular ve hareketler kampanya dahilinde yer alacaktır. evet, bu sefer de sevinçten ağlayın. bir nevi rehabilite olacak, içinizedeki takıntılardan arınacaksınız. yalnız 8.güne sarkacak bütün programlarda "credit card is needed" uyarısı gelecektir ama bu trial version kampanyadaki tutumunuza göre belli indirimler alabileceksiniz. düşünmeyin şimdi bunları zira "bedavaaaaaa, seviyoz, okşuyoz, öpüyoz, geziyozzzz; bedavaaa uyuyoz, izliyoz,trip atıyozzzzz". bu kampanya kaçırılmaz yani.

eğer kampanyaya gene "ıykk abazan muhabbeti" şeklinde yaklaşanlara ise seden gürelden bir şarkı armağan etmek istiyorum:

"çevirdiler şaşkına,
    lanet olsun aşkına,
    içimden hiç bir şey gelmiyor

çevirdiler şaşkına,
    lanet olsun aşkına,
    içimden hiç bir şey gelmiyor

ooffff aklımı çelme,
    oofffff üstüme gelme,
    vazgeçtim sevdadan
    üstüme gelme."

unutmayın 30 nisan son gün.
    (wildboy, 28.04.2009 01:19)
  16. bu işe ancak esra erol çare olur

(bkz: eski sevgililer evleniyor)
    (azsxb, 28.04.2009 01:23)
  17. bu kampanyaya fareler dahil mi diye sormak isterim? ( peynirimi de alıp gelsem olur mu? )
    (iron fist, 28.04.2009 01:30)
  18. bıktım bu eski sevgiliden, lanet olsun diyorum.bırakın, tutmayın küçük fareyi.alayım peynirimi, katılayım kampanyaya.
    (iron fist, 28.04.2009 01:35 ~ 01:35)
  19. sözlüğün güzin abla arayüzünden ivedilikle kurtulmasını sağlayabilecek fikir akımı.
    (sarafin, 28.04.2009 01:39)
  20. oldum olası kampanyalardan ve kampanya dönemlerinden nefret ederim. nerde varoş nerde çulsuz adam var kampanya dönemini bekler ve bok sinekleri gibi üşüşürler. kampanya dönemlerinde hiçbir elit insanı göremezsiniz. zaten sezon açıldığında alacağımız almış, insanlara bir ışık olmuşuzdur. neyse bilenler bilir kampanya italyanca campagna kelimesinden gelir. etklinlik dönemi manasına gelir. türkçe'de hem "etkinlik dönemi" hem de ticaret tüketiciyi özendirmek için belli sürelerde düzenlenen indirimli veya taksitli satış. anlamına gelmektedir.

şimdi canlılığını sürekli koruyan bir oluşumda bir şeylere son verilmesini istemek başlı başına saçmalık. sırf siz istiyorsunuz diye birileri sizin isteklerinizi yerine getirmekle yükümlü değil. her galeyana gelen bir şeylere son verilsin deseydi zaten demoğrasi denen şey olmaz, kitlelerin anlık isteklerinin yerine getirildiği yönetim biçimi olurdu ki bununda adı "ben yaptım oldu" diye adlandırılırdı.

konuya bakıyorum "eski sevgili teması" eski sevgili adı üstünde eski. yani bunu ısıtıp ısıtıp sunulması zaten onun eski olmadığının açıkca kanıtı. apaçinin/kezbanın ömrü hayatında edindiği bir sevgiliyi sürekli içinde yad etmesi, ondan bahsetmesi, her şarkıda onu anması zaten birçok şeyi açıklıyor. ben zaten eski sevgili temasına sagip yazılanları okumuyorum ki okuyanlara ise müstehak diyorum. adı üstünde lan eski nesini okuyacam.

haaa çakallar yok değil eski sevgili başlıklarını okuyup orda hatunları/erkekleri tespit edip akabinde damardan konuya girdiklerini duymuyor değilim. çakallık peşindeki apaçi/kezban seçtiği av için bu başlıkları kullanıp cici adam sevgiye ilgiye muhtaç insanı kullanmak üzere çeşitli yöntemler geliştirip hedeflerine varıyorlar. bu nedenle oturup bir daha düşünmek gererkiyor. öte yandan bu başlıklara yazılanlar neden yazılır bunun cevabını vermek gerek. yazanların herhalde büyük bir kısmı geleceği sözlük üzerinden edineceği partnere bağlıyor diye düşünüyorum. malum burda yardırıp mesajını verecek akabinde herif/hatun bu sayede düzgün bir ilişkiye adımlayacak. her türlüyle çakallık.

neyse ne diyorduk. eski sevgili ile başlık açanlar tamamen açlıklarını dindirmek için içlerinden canlı tuttukları hayalleri yaşadıklarından ötürü siz ne kadar kampanya açarsanız açın aç insan var oldukça o başlıklar açılacaktır. haa unutmadan bazı çakallar görüyorum 3 alana 5 bedava onlara ayrıca değinecem. şimdi uslu uslu yeni sevgili yapmaya bakın canlarım.
    (rastaban, 29.04.2009 22:52 ~ 16.06.2009 03:02)
  21. (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 29.04.2009 22:52)
  22. ironik bir kampanyadır.
    (luto, 29.04.2009 22:55)
  23. kampanya'ya gerek yok, çözümü açıklıyorum.

firefox
    greasemonkey
    ve togisama

togisama sözlüğün gelecek nesillere daha iyi bir şekilde kalması için scripts yapıcak ve eski sevgili başlıklarına adına hiçbir şey görmeyeceksiniz.
    (asymmetry, 02.05.2009 22:54 ~ 23:00)
  24. (bkz: eski sevgili diyeni meşe odunuyla dövmek)

çokça denedik zamanında ama nafile çaba, ne yapsak olmadı olmadı. yurdum insanında ne acı varmış arkadaş çek çek bitmedi yıllardır.
    (atalante, 02.05.2009 22:57 ~ 23:04)
  25. bence de son verilsin artık.. insan görünce ister istemez yazıyo..
    (ya herşeyim ya hiçim, 02.05.2009 23:07)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil