|
|
- insanın içini kımıl kımıl eden,kendinizi neye uğradığınızı sapıttıran,bir çok duyguyu aynı anda hissettiğiniz bir durumdur.üstüne birde bu dost çocukluğunuzdan kalma ise tarifi mümkün değildir.
- iğrenç bir duygudur. hele ilkokuldaki dostunuz ise daha da iğrençtir. bu tipler öyle sinir olurlar ki hatırlanmaması gereken herşeyi hatırlarlar.
-ehe ehe hatırlıyor musun biz gezerken köpek görmüştük sen korkudan altına işemiştin
+hassssstaneye kaldırmışlardı değil mi? ehi ehi (sinirli ve utangaç smiley)
-yooo ne alakası var hastaneye gitmiştik ama kokudan seni almamışlardı ya unuttun mu? ehe ehe
+hassss hasss hass has hasancım şimdi yeri değil! ehi
-neyse seni tekrar gördüğüme çok sevindim
+ben hiç sevinmedim eşşoğleşşek, hasiktir
bu gibi diyaloglar kesindir o yüzden ağız açtırmamak gerekir
-ehe ehe hatırlıyor musun biz ..
+hasiktir
-ehe biz...
+kes lan
-ama ama....
+siktir git lan evine bacaksız!
-inanmıyorum yaa bu da itü sözlükten okumuş ühüüü
+eheh oko
- facebook yonjaya döndü diye düşünürken karşılaştığım durumdur... 6 yaşındayken oturduğumuz şehirden* taşınınca, bir daha göremediğim çocukluk arkadaşımı facebookta buldum. daha doğrusu o beni buldu. nişanlanmış, süslü püslü bir hatun olmuş.. evrim teorisine inandım fotoğraflarını görünce. 5 yaşındayken sokakta birlikte kardanadam yaptığınız insanı yıllar sonra bir internet sitesinde elinde yüzüğü, sevgilisiyle birlikte boyalı boyalı görünce insan cidden tuhaf oluyor.. bir tuhaf hissediyorsunuz. midenizde kelebekler de uçuşabiliyor, mideniz ağzınıza da gelebiliyor. ilginç gerçekten.
(usako, 20.01.2008 10:30)
- yanlış bir önermedir. bu insan dostsa neden eskidir? eskiden "dostum" diyecek kadar birine kendimizi yakın hissettiysek ve bu kişiyi sonra bir nedenden ötürü kaybettiysek zamanında bu tanımı hak etmemiş demektir. yani yıllar sonra bulduğumuz olsa olsa "eski arkadaş" olur... bu da çok şaşılacak bi durum değildir...
- facebook nimetlerinden.eğer sevdiğiniz bi arkadaşınızsa ki eski dost dendiğine göre sevdiğiniz biridir, çok güzel, insanı mutlu eden bi olaydır ama hiç konuşmadığınız sümükleri midenizi bulandıran ilkokul arkadaşınızı bulmak daha doorusu onun sizi bulması o kadar da mutlu etmez insanı.
- (bkz: facebook)
|