görseller
eski camel 

belki ilginizi çeker
  1. · rest in peace
  2. · filtresiz camel
  3. · camel box
  4. · vapurda sigaranın yasaklanması
  5. · camel is not a cigarette
  6. · sararmış dişler
  7. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · prison brake
  2. · annelerin yakışıklı anlayışı
  3. · sözlük yazarlarının hayalleri
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · uludağ sözlük
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · lost ta türkçe karakter olsa olacaklar
  9. · tuvaletin deliğine bakarak geleceği görmek

eski camel  

1. efsane..
    amerika'da hala varolduğu söylenir, jti'nin el atamadığı topraklarda..
    (bkz:
    legends may sleep, but they never die)
    (kornish, 11.11.2005 14:43 ~ 14:43)
  2. bildiğimiz camel'in japon saldırısından* önceki hali. sarı paketinin üzerindeki binbir geyiğe izin veren devesiyle, paketi açtıktan sonra çevresine doladığımız kırmızı şeridiyle ve en önemlisi o tok tadıyla efsaneydi.
    (aqua, 11.11.2005 14:48)
  3. aşağı yukarı tüm içicilerini winston'a terk etmiş sigaradır. şimdi winston da gitti gibi; üzülerek seyrediyoruz...
    (gxix, 11.11.2005 14:55)
  4. karizmanın masa üstüne koyulabilen versiyonu...
    (unknown, 11.11.2005 16:18)
  5. eskiden arada hal hatır soran, "merhaba nasılsın" diyen camel'dir. şimdilerde ne selam ne sabah...
    (bkz: anladın sen anladın)
    (eksiksizuyum, 13.05.2006 17:51)
  6. özlem duymadığım gereksiz kişilik. şimdiki hali çok daha güzeldir. önceden içinde zerre kadar öz barındırmayan hayatını kankalarına mesaj atamayacak kadar doldurmuş, kozasından çıkmış, bir yerlere konmadan sevgi kelebeği olarak devam etmektedir yoluna. değişimin verdiği heyecanla kendisini bile unutmuş, "nasılım acaba?" sorusunun silmiş, yerine "o nasıl acaba?" sorusunu literatürüne kazandırmıştır. kendisini bu değişime hazırlayan arkadaşlarını**** asla unutmamış, selamlaşmalarını biraz ertelemiştir. üstüne üstlük utanmadan, mazur görülmeyi dilemektedir.
    (camel, 13.05.2006 18:22)
  7. ne yeni camel'de ne de başka tütün mamülünde bulunmayan vazgeçilemez, nefis bir içime sahip oluşuyla özlenilen nesnedir. sevenleri tarafından ara sıra anılmaktadır. kayıptır, yazık olmuştur.
    (viskozite, 13.05.2006 22:29)
  8. kendisiyle güney afrikada karşılaşılan sigara türüdür . aynen bildiğimiz eski camel,hatta üzerinde american and turkish blend de yazıyor .
    (hattori, 14.10.2006 21:00)
  9. (bkz: geçmiş zaman olur ki)
    (maglor, 11.04.2007 20:36)
  10. kesinlikle daha iyiydi. şekil şemalden değil, içerikten bahsediyorum. daha dolu dolu, daha doyurucu, bunun yanısıra daha mütevazi idi. şimdi öyle değil. daha götü kalkık duruyor. şanlı tarihine hiç yakışmayan bir duruşu var. sevenlerini çok üzüyor. ya da bana öyle geliyor. bilemiyorum yani. tanıyanı var, tanımayanı var. ben çok muhatap olmadığım için bilemem. çok iyi tanımıyorum. hayatımda kaç defa gördüm ki?
    çok görmedim. niye? çünkü çok pahalı. kısa bond gibi sigara yok. en iyisi o. işçi dostu.
    (camel bu giriyi okurken götü hoplamadıysa ben de bir şey bilmiyorum)
    (eksiksizuyum, 01.09.2007 13:19)
  11. 1998 yılına kadar içinde virginia - usa ve türk tütünü harmanı barındıran, içimiyle, paketindeki grafiklerle, tarzıyla birçok kişiyi kendisine aşık ettikten sonra japonlar'a teslim olarak içindeki türk tütününü terkeden şimdilerde ise sadece anılarda kalmış sigara.
    (drummerlizard, 27.09.2007 17:58)
  12. (bkz: anlatılmaz yaşanır)
    (togisama, 31.03.2009 20:03)
  13. şu tarz bişeydi rahmetli.. saygıyla anıyorum.

(görsel: eski camel/101990)
    (volkanat, 20.09.2009 12:32)
  14. eskisi efsane gibi konuşulur, yenisi daha bi elle tutulur, gözle görülür, dadına bakılır halde, eskisini hiç bilmiyorum. yenisinin de herkes dadına bakamıyormuş ayrıca şey yani pahalı canım kriz var.
    (simliboya, 20.09.2009 12:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil