|
|
- eskişehirde mistik bir şeyler döndüğünün işaretidir.
(bkz: eskişehirde aşk zirvesi)
- katılacağım zirvedir. aynı zamanda ankaradan gelen felsefeci de neyin nesidir diye düşündürür.
- bir aksilik olmaz ve zamanı tam olarak ayarlayabilirsem katılabileceğimi düşündüğüm zirvedir.
not : eskişehirde içindeki filozofu keşfet zirvesi olsa kesin katılırdım o ayrı. *
- iki adet koltuk değneğiyle ya çok erken ya çok geç katılacağım zirve..
kırık bileğim bile bu zirveye katılmama engel olamaz!
- geri sayımın başladığı zirve..
- bar programına bakınca sevinçten deliye döndüm. "deli değilim sadece biraz fevriyim trf. paskovich" sevgili martin'in dj kabininde olacakmış...
kararsızları ve gelmeyi düşünmeyenleri etkilemek gibi olmasın ama zirve süper geçecek ben diyim*
edit: hiç de öyle olmadı, bardan nasıl kaçtık anlamış değilim* 6.45e giderken iki kere düşünecem artık...
- 24 saat sonra gerçekleşecek, en asil duyguların yaşanacağı zirvedir..
- başlığ sol framede en üstte tutup popüler yapma suretiyle katılacakların sayısının artacağını umarak amma velakin aynı zamanda gereksiz olan bu entryden tiksinerek yine de reklam reklamdır diyerekten zirvenin tellallığını yapma arzusuyla yanıp tutuşup amanın da şu 24 saat nasıl geçecek diye içten içe sabırsızca haykırarak dört göz de ne demek on dört gözle bekleriz üç buçuk insan diye espri yaptıktan sonra nasıl da deliye dönmüş bir halde heyecan içinde beklenen zirve.
- neden eskişehirdeki zirveler 6 45 de yapılıyor anlamadığım, daha adam akıllı bir yerde (leman kültür mesela) olsa gerçekten de gelmeye çalışacağım zirve.
yani şimdi böyle derken 6 45'i sevmediğimden dolayı değil ancak zirvede ben müzikle coşmak istemem şahsen, en azından yazılarını okuyup oyladığım yazarla sohbet etmek isterim daha sakin bir ortamda. en azından ben isterim tabi bunu.
yine de herkese iyi eğlenceler dilediğim zirve...
- dımpıs dımpıslar arasında içteki felsefe keşfedilir mi bilmem, ama içkinin dozuyla belki bir diyojen olunabilecek zirve.. olsa gerek.
- öncelikle yeni öğrendiğim, fakat sadece 6 45 de olması bile gitmemem için neden oluşturan zirvedir kendisi. techno trance havası estirilip kültür ziyafeti yaptırma düşüncesi var sanırsam kurucularında. yemezler ama, leman kültür varken zor işleri.
- katılamayacağım, katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler dileklerimi sunduğum zirvedir.
- eskişehirli olup filozof olma yolunda "istanbul da" emin adımlarla ilerlediğim,fakat ne olduğu hakkında bende bir fikir uyandırmayan zirvedir.
- aynı saatte palmiye nargile kafede yeni bir edebiyat dergisinin temelleri atılacak olup naçizane benim de yer almamı isteyen arkadaşın davetiyle gelmek konusunda tereddüt ettiğim zirvedir. çaresizlikten ağlamak üzereyken burada katılacağıma dair verdiğim sözü hatırladım, aynı zirveye ikinci kez katılma kararı almak da ayrı bir heyecanmış an itibariyle yaşadım.
not :evet amaç hala başlığı sol framede popüler yapıp diğerlerini etkilemek*
edit: çöpten gelen mis kokulu entry
- katılıp çılgın attığım zirve. emeği geçen herkese teşekkürler. tanıştığım yazarlar yanıma kar kaldı eve döndüm.
- 6 45'te iken çok sıkıldığımı itiraf etmek isterim. hatta bi an çıkıp gitmeyi bile düşündüm. mekan değişikliği ile birlikte bu sıkılmışlık yerini eğlenceye, kahkalara bırakmıştır. etipark'taki muhabbet fazlasıyla sarmış, porsuk gezintisi muhteşem olmuştur.
yayında ve yapımda emeği geçen herkese bilhassa aysa ve lilapause'a teşekkürlerimi sunuyorum.
itiraf: ernestoooo, seni seviyorum...
- evet güzel olmuştur..
- mekansız zirve.. sabit bir mekan olmadı ve olmadığı da iyi oldu. gezdik, içtik, eğlendik. ankara'lardan kalkıp gelen marius'la güzel tartışmalar yaşadık. mahavishnu'dan sporun içinde ne dolapların döndüğünü, hanım kızlarımızdan da zerafeti öğrendik. escafi*'nin tüm zorluklarına rağmen, yılmadan, yıkılmadan yanıp tutuşan zirve arzusunu gördük. hele ernesto ile dillendirdiğim "meliha" rezaletini mehter marşıyla bölmesi zirvenin sağlıklı akışı için önem teşkil etti.
gelip geçen ömrün güzel hatıralarına bir yenisi eklenmişse ne mutlu. bu zirveyi düzenleyen ve katılan herkese teşekkürü borç bilmek gerekli...
ek: tamam kardeşim borç bilmeyen bilmesin.
- içimizdeki filozofların da içinde birer filofozun olduğunu gördüğüm zirve.
- 6 45'te yapılan zirvelerin pek verimli geçmeyeceğini bana 2. kez göstermiş zirvedir.. orada gördüğüm yazarların bi kısmını hala hatırlamıyorum mesela.. havalar ısındıktan sonra yapılacak ilk zirve parkta ya da kampüste olabilir, evet..
bunun dışında her şeyiyle güzel bir zirve olmuştur, tüm engellerime rağmen.. gerçi hala organizatör kişilikleri dava etme isteğiyle yanıp tutuşuyorum, beni iki adet koltuk değneğiyle 6 45'ten adalar'a yürütmelerinden dolayı.. aysa beni eliyle beslemese süründürürdüm sizi, benden çok çekeceğiniz vardı ya, neyse..*
- sözlükte yeni yazar olmam ve eskişehirde olmamla aynı zamana denk gelmiş ancak kimseyi tanımadığım için çekindiğimden gidemediğim zirve olmuştur.
- marius , aysa ve mornemeses ile derin siyaset tartışmalarına girilmiş zirvedir.
- en azından uğramayı istediğim fakat katılamadığım zirvedir.
|