gündem
  1. · ezel
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · kar yağarken hissedilen duygular
  7. · apertura 2009
  8. · erkeklere kendini anlatmak
  9. · shania twain

eskişehirde biz yaptık oldu zirvesindeki kağıt  

1. öncelikle;
    (bkz: 7 nisan eskişehirde biz yaptık oldu zirvesi)

zirve sırasında aklıma gelipte herkese birkaç cümle yazdırmak istediğim kağıttı ama peşinde koşturmayınca yazan yazmış. biliyorum ki kimisinin haberi yoktu ya da yazacağı bir dermanı yoktu galiba. sizlere doğru ya da yanlış aynen kağıdı aktarmaktayım;

nickealdanma;

burası çok güzel arılar :) tam hayallerideki gibi oha yuh lan ;) değil tam da neyse güzel harbiden. 6. nesil sizi iyi savunuyorum lan. bütün 4. nesilleri dövdüm, 5. nesilleri hoplattım. seni çok seviyorum lan sözlük sen bunları okurken ben sınavda sıçıyor olacağım . şu an zirvede olmayan gelemeyecek olan arkadaşlar sizde duyun bütün zirvelerde varım ulan alayına isyan!!!

bach;

"biz yaptık oldu" iyi ki yaptık gençler. iyi yaptık... bu kadar kişi olacağını hiç tahmin etmezdim. bu benim ilk zirvem ve inanın son olmayacak. seviyorum sizi, çıldırasıya...

arsnlupn;

"itüsözlük- eskişehir zirvesi"nin gerçekten buna ihtiyacı varmış. bir kaynaşma, bir kaynaşma :) sözlük ortamındaki samimi havayı burada solumaktan son derece mutluyum blackbarry ya çok teşekkürler. bir sonraki zirvede görüşmek üere. (ayrıca hesabı 6. nesiller ödemeyecek)

tosbish;

lan sözlük beni hatırla 4. nesillere sahip çık. get a life sözlük.

escaflaune;

ne yazayım bilemedim lan. bi adam var burda, içinde para olan birayı içiyo falan oha...

özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar;

itü sözlük çok rerörerö.....
    ek: gone w.t.s gay

blackberrys;

ayy çok mutlu oldum bugün buradaki herkesi çok sevdim. itüsözlük çok rerörerö değilmiş. bir dahaki organizasyonu başkaları yapsın. herşeyi devletten beklemeyin. kib öpt bye...

myster;

iyiydi lan.... yes , no

vi vari.....

yer kalmadığı için saygılarla (kağıtta yer kalmamıştır)

themummy87;

bugün neysem 1999 kışının o soğuk buz gibi gününde oldum. tam anımı çok iyi anımsıyorum. sözlük yazarlarına selam olsun...

yazarım çok can yakarım;

bugün çok konuştum aynı zamanda üzerimde gereksiz bir coolluk var. aklıma başka bir şey gelmedi. affola yazarlara selamlar..

bir martıyım ben;

no comment...

mornemeses;

yorum yok!

bi sor neden yazıyorum;

la ne desem boş. aslında zaten herkes müzelik girileri bekliyor kıçımda sanki neden anlamadım. zirve devam ediyor. çok güzel ve eğlenceli keşke kayser sozer de burda olsa kucaktan kucağa dolaşsa diyorum. daha zirvenin ortasındayız bakalım ilerleyen dakikalarda ne olacak. yazım kötü biliyorum. okurken zorlanırsınız. onu geçin de zirve iyi ya. insanlr güzel sohbetler hoş.. güzel bir yüz görmek hoş sohbet etmek, hiç tanımadığınız insanlarla tanışmak güzel bir duygu. sanal ortamı gerçekte yaşayarak unutmak asosyal hayatı sosyalleştirmek namına güzel bir olaydır. ot gelip ot gitmeyin lan. hayatı yaşayın. hint kafasıyla bu hayat devam etmez. neyse size hayat dersi verecek değilim kaldı ki bu yazıyı o tüp insanlar da okumaz. hepimiz öğrenciyiz hepimiz yazarız. yazarız da ne oluyor yine biz yazıp yine biz okuyoruz. wondrous sözüm sana artık kitap mitap çıkar bi işe yara da bizi de meşhur et lan allhasız =) neyse lan sayfa kalmıcak ben bitiriyoruö daha 20-30 yazar var artık yazabilirlerse yazsınlar. hadi öptüm kendinize iyi bakın aşkı tadın. hayat sokakta yürüyen birisi için devam ediyor ;)

bu kadar yürekten çağırma beni;

bu kadar yürekten çağırma beni!

bluewero;

bu kadar yürekten çağırma geldi, napalım, kısmet buymuş, acaip eğlendim, zaten zirveyi düzenleyen hatun bukadar tatlı olunca böyle güzel bir zirve bekliyordum. beklentilerimi karşıladı, seviyorum hepinizi.
    p.s. : ben bir bayanım balckberry86 ya yazmıyorum.

tarzan;

çağırdılar geldim. şahane. güzel oldu, şekil oldu. memleketin mühendislik öğrencilerinde genel bir iyileşme gördüm, memnun oldum. bugün çağırsalar yine gelirim.
    (bkz: ben böyle bir şey görmedim)
    (bi sor neden yazıyorum, 09.04.2009 00:24 ~ 01:10)
  2. (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 09.04.2009 00:27 ~ 03:07)
  3. (gone with the sin, 07.05.2009 07:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil