eskişehirde aşk zirvesi   

adana çık aradan

1. an itibariyle kayıtları başlamış zirvedir, bavulum hazır, taa denizlilerden kalkıp organize edeceğim, katılacağım, coşacağım, coşturacağım zirvedir. eskişehirdeki öğrenci katılımı konusunda beklentilerimizi asgari seviyede tutsak, iki kişilik zirve yapmayı göze alsak da ne kadar çok katılım o kadar çok sırıtgan bir one more demektir.

zirve öncesi adalar, porsuk ve eskişehir'in henüz bilmediğim tüm güzellikleri keşfedilecek, zirve boyunca müzik - şamata ve eskişehirde aşk konuşulacaktır. "benim de söyleyecek sözüm var" diyenleri beklemekteyim.

(bkz: http://zirvetor.itusozluk.net/...)
    (one more cup of coffee, 19.09.2007 08:35)

2. eğer bir mani çıkmazsa, bir adet çaylak yazarla birlikte katılmak isteyeceğim zirvedir. aramızda aşk olmaksızın. *

düzeltme: çaylak olan yazar arkadaş iki aya yakın bi zaman çaylak kaldıktan sonra, zirveden üç gün önce yazar olmuştur.
    (eskiunited, 19.09.2007 11:52 ~ 21.09.2007 09:29)
  3. güzel geçeceğinden emin olduğum zirvedir.one more cup of coffee ağabeyimiz organizatör kişiliğini konuşturuyor du bakalım deyeceğim ama orada olamayacağım zirvedir.
    (quenya, 19.09.2007 14:08)
  4. "ben eskişehir'deyken olsaydı katılacaktım" dediğim zirvedir. lakin evimdeyimdir, evim de istanbul'dadır, istanbul da eskişehir'e uzaktır.
    (kane, 19.09.2007 14:17)
  5. daha ileri bir tarihte olsaydı seve seve, koşa koşa gideceğim zirvedir.
    (anesthesia, 19.09.2007 15:18)
  6. zaten yarın 23:30'da eskişehir'e hareket ediyor olmam dolayısı ile rahatça katılabileceğim zirve.. tek sorun mekanı bulabilmek gibi görünse de eskişehir'i daha iyi bilen yazarlar bi el atar, mesaj yardımıyla anlatmaya çalışırlar diye düşünüyorum..
    (bkz: sora sora bağdat bulunur)

düzenleme: ikiguzelhareketbirden, teşekkürler..
    (escaflowne, 19.09.2007 17:28 ~ 17:46)
  7. ilk not: editlenecek giri.

çok eğlenilmiş, güreş, gitar, siyaset ve yeni başlayanlar için sözlük konu başlıkları güzelce incelenmiş ve ben için "eskişehirde ayrılık zirvesi" olarak nedense hüzün içermeyen bir hayal kırıklığı zirvesi olmuştur.

gerçekten sevgiye değer, saygıyı hak edecek bir ton insanla tanışılmış, öğrencilerin arasında kendimi birkaç yaş
    önceki hallerimde bulmuşumdur.

hatırda kalanlar, +1 lerin katılımı, sözlük hevesi, salaso'nun güzel sohbeti, lilapause un zerafeti, aysa'nın şıklığı, eskiunited'ın nazik ev sahipliği ve kafa dengi babası, escaflowne'ın (diğer özellikleri pek hoş olsa da nedense daha ön plana çıkan sesi, siyah ve +1 inin uyumu...
    40dc lik ağır top mummy, mühendis tipine tam uyumlu+1i...

editlenecek giride walkmanden, diğer +1 lerden de bahsedilecektir.
    katılan herkesin eğlendiğini umuyor ve biliyorum.
    (one more cup of coffee, 23.09.2007 16:08 ~ 24.09.2007 16:38)
  8. öncelikle, eskişehirli olmayan bir yazarın organize ettiği zirve olmuş ve eskişehirli olan bizler bu pasifliğimizle utançlıklarla boğulmuşuzdur.

ilk izlenimde sıcak bi ortam yakaladı bizleri. bazen dillerin kilitlendiği vakitler oldu ama one more konular ortaya sunup kaynaştırmaya çalıştı bizleri. "yağlı güreş" gecenin konusuydu ve epey eğlendirdi.

son bölümde ise; bir siyasi rüzgar esti ama rüzgar olarak kaldı ve fırtınaya dönüşemedi. daha derinlere inilmesini beklemekle kalındı, herkes bişeyler söyledi ancak çok şey anlaşılamadı.

sonucunda, güzel yazarların katıldığı ve belkide gelecek dostluk temellerinin atıldığı bi zirveydi.

not: uykusuz kalmış ben'in konuları yakalamakta biraz zorluk çektiği bir zirve olmuştur.
    (eskiunited, 23.09.2007 17:18)
  9. tarafımdan kaçırılmış ve beni üzüntülere gark eden zirvedir. kısmet bir sonrakine..
    (tarzan, 23.09.2007 19:41)
  10. evime yakın olması sebebiyle "mutfak" ismiyle andığım varuna'(m)da otururken; son anda hatırladığım; şöyle bir masaları kesmeme sebep olan zirvedir.. dinledim, sözlükten bahsedilidiğini duyar mıyım diye.. sanırım bahçede oturulmuş.. kaçırdım.. sağlık olsun.. bir dahaki sefere inşallah..
    (ruhsuzkz, 23.09.2007 22:43)
  11. tarafıma çok katmış zirvedir. “eskişehirde ayrılık” tecrübe edilmiş, umutla gidilip hüzünle, ancak tanışılmış onlarca insanın verdiği heyecanla dönülmüştür.
    (one more cup of coffee, 24.09.2007 11:08)
  12. bunu saymayız, yenisini isterim, dediğim zirve. gerçekten çok hoştu. en kısa zamanda "eskişehir'de bla bla bla zirvesi" olarak tekrarlanmasını isteriz.
    (themummy87, 24.09.2007 17:30)
  13. kıskandığım zirvedir.
    istanbulda aşk bambaşkadır zirvesi yapılmalıdır ve sayfalarca giri girilmedir*
    (everestk, 24.09.2007 18:29)