|
|
- "yaparız bir şeyler ya, ehe ehe" gazıyla 29 aralık tarihi için bir anda zirvetör'e ekleyiverdiğim zirve..
mekan falan belirsiz, eskişehir'de 3. ayını henüz doldurmuş biri olarak haddim değil diye düşündüm..
buyurun buradan;
http://zirvetor.itusozluk.net/...
- üç aylık eskişehirli olmasına rağmen eşraf tarafından sıkça görüldüğü bilgileri iletilen escaflowne arkadaşımızın iyi bir iş çıkarmasını istediğim zirve. önemli bir sorun çıkmazsa dahil olmayı umuyorum.
- mekan konusunda çoğunluğa göre karar almayı tercih edeceğim zirve.. içmek isteyen olur, istemeyen olur, kimisi "gidip bir şeyler dinleyelim bari" der.. önerilerinizi bekliyoruz elbette..
not: katılımın henüz 3 kişi olması ve bu 3 kişinin ben ve 2 misafirimden oluşması şahsımı yıldırmamaktadır..
- mekan konusunda hala öneriler beklediğim zirve.. katılımın artmasını da bekliyorum diyeceğim, abes olacak.. topu topu 3 kişi kayıt olmuş..
(bkz: x kişi okumuş bir tane rep veren yok)
- eskişehir kar yağıyor muhabbet ediyoruz zirvesi yalan olduğu için katılmaya çalışacağım zirve.
- mekan olarak çok karanlık bir ortamın seçilmemesini organizasyonu üstlenen kişiden tek isteğimdir. yahu ortam karanlık ve sesli olunca afedersiniz ama konuştuğumdan bir halt anlıyorum ne de karşımdakinin kim olduğunu seçebiliyorum. sonra 2. gün "aa merhaba, sözlük toplantısında karşılaşmıştık" diye karşıma çıkan birisine, "hmm, evet evet, süperdi di mi" demek zorunda kalıyorum.
çok mu şey istiyorum acaba...*
- olsa da zirveye gitsek diyenler için birbir olan zirve. soğuk eskişehir havasını ısıtmaya birebir olacağı kesin.
- mekanı tarif eden ayrıntılı bir krokiyi zirvetör'deki linkten inceleyebileceğiniz zirve..
http://zirvetor.itusozluk.net/...
- katılım için geç kalmadığınız zirve.. [yazar burda eskişehirli yazarlara sesleniyor..]
- gün itibarı ile kan kaybetmiş zirve.. 2 adet son dakika golü yedik, hayırlısı..
- uzun, anlamlı bir cümleden kalan bazı parçalar gibi duruyor. geriliyorum, ekler, bağlaçlar, yüklemler falan ekleyesim geliyor baktıkça.
- (bkz: yazar burda eskişehirli arılara sesleniyor)
(scope, 28.12.2007 19:50 ~ 19:53)
- ~6 saat sonra vuku bulacak zirve.. hiçbir şey için geç değil..
edit:6'ymış, matematiğimi zikeyim, 5 ulan..
- ne demiş şair: bu kadar yürekten çağırma beni
- 10 dakika önce sona ermiş zirve.. bir anda "eskişehir kampüste kıçımız donuyor ama eğleniyoruz da bi yandan ehe ehe zirvesi" ne dönüşmüştür..
re basmıyor, evet..*
- "ulan unuttum lan zirve vardı bugün" diyerek kendi kendimin kafasını s.ktiğim zirve.
not : şimdi ben böyle dedim ya, "siktir git lan" şeklinde içinden diyenler vardır, haklıdırlar..(ben olsam ben de derdim)
- 6 45'de içtikten sonra hadi bir çılgınlık yapalım deyip insanın kıçını donduracak düzeydeki eskişehir soğuğunda, yunus emre kampüsünde klarnetle fasıl ortamı oluşturduğumuz zirve.
ikinci şarkımız olan beyoğlunda gezersin'i çalmaya başladıktan sonra soğuğa klarnet de dayanamamış ve alt bölümdeki güderilerden ikisi donarak olduğu yere yapışmıştır efendim. re ve do notalarının ses vermemesiyle sonuçlandı hadise.
- saat 8 gibi mekana uğrayıp, kolaçan ettiğim zirve. tanıdık birilerini göremediğimden terkettiğim zirve. garson kızın organizasyondan haberi olmaması da enteresan!
- saat 10.30 civarı -bu saatten sonra kimse gelmez kanaatiyle- mekandan ayrıldığımız zirve..
- soğuk havada eğlenebilmek güzeldi. bu kadar yürekten çağırma beni tüm fedakarlığına rağmen çalmaya çalıştı klarnetini ama klarnet o'na ihanet etti, soğuğa parmakları kadar dayanıklı olamadı.
+1'imle birlikte daha zirve öncesinde de bozmuştum kafayı, yükümü almıştım iyice. zirve mekanında alkole aynen devam edildi. sonrasında kanımızı donduran eskişehir soğuğunda kampüs çılgınlığını gerçekleştirdik. gerçek zirve bu olmalıydı. eve dönerken parmaklarımın donmaya başladığını hissettim. kapşonu kafama geçiremez hale gelmiştim.
buradan escaflowne'a teşekkürü borç bilirim. buna karşılık, şahsım tarafından önümüzdeki günlerde başka zirveler düzenlemek dileğiyle...
|