belki ilginizi çeker
  1. · eskişehir de okuyan üniversiteli erkek
  2. · anadolu üniversitesi
gündem
  1. · ezel
  2. · boylumlama
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · logitech z4
  9. · pancarlar yarışıyor

eskişehir de okuyan üniversiteli kızlar  

1. gerek anadolu üniversitesi, gerek eskişehir osmangazi üniversitesi öğrencisi olsun, üstlerinde -nedenini bilmediğim- genel bir sempatiklik olan kızlar.

özellikle kızlara değinmemin nedenlerinden biri ise, eskişehir'de okuyan üniversiteli kızların diğer şehirlerde okuyan kızlar gibi içip içip sapıtmamaları, kusmadan içmeyi bilmeleridir.

not: bu giri bir genellemeden ibarettir. unutulmamalıdır ki, bütün genellemeler yanlıştır.
    (senin olmaya geldim, 27.04.2009 00:20)
  2. deli doludurlar, yaşamayı bilirler. özellikle küçük şehirlerden gelenler; burada insanları tanıyıp ortama uyum sağladıktan sonra yatay geçiş ya da tekrar öss'ye girmek suretiyle istanbul'a geçer. bize de arkalarından el sallamak ve arada bir tren istasyonuna gidip yol gözlemek düşer...
    (janny, 27.04.2009 00:32)
  3. ''birkaçını tanıyorum, hayırdır bir şey mi vardı?'' şeklinde cevaplanabilcek arayış cümlesi.
    (mahavishnu, 27.04.2009 00:32)
  4. izmir ve istanbul'da okuyan üniversiteli kızlar gibidirler, hatta ankara ve mersin'de de aynıları vardır. o da bişey mi efendim ben bunlardan manisa'da da gördüm diyenler de çıkabilir evet oradaki üniversiteli kızlara da benzerler. muğla ve samsun'da da vardır bunlardan. iyidirler, candırlar...*
    (mornemeses, 27.04.2009 00:52 ~ 00:55)
  5. güzel, sevimli ve gülmeyi bilen kızlardır. ellerinden her iş gelir, hamarat da olurlar.
    (kırkbirkeremaşallah, 27.04.2009 01:01)
  6. (bkz: la havle)
    (suskungeveze, 27.04.2009 18:40)
  7. (scylla, 27.04.2009 18:45)
  8. (lahanaturşusu, 27.04.2009 19:00)
  9. teklif ediyorlarmış.
    öss ile yine yeni yeniden
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 27.04.2009 19:47)
  10. kente gelmeyenlerde tuhaf bir şekilde veriyorlarmış kanısı uyandıran kızlardır. hayır ben de çok pis gazlandım ordan biliyorum. garda beni seçiçek hatunlar diye bekledim 3 saat götüm dondu ama kimse gelmedi beni almaya. bu kanıyı ülkenin gündemine taşıyan kim ben onu da merak ediyorum şimdi. kim sorsa nerde okuyorsun diye, daha esk.. demeden " olum kızlar nasıl, çok pis veriyorlarmış, iyi yere düştün" gibi laflar duyuyorum. koskoca eskişehir sanırsın kerhane. olmasın, yapmayalım lütfen.
    (vişnesuyu, 27.04.2009 19:51 ~ 19:51)
  11. eskişehir de okuyan üniversiteli erkeklerden biri olarak hiç bir farklı yönlerini görmediğim kızlardır. aksine diğer şehirlerdeki kızları daha samimi bulurum.
    (holyshit, 27.04.2009 20:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil