an itibariyle çaylak olsa da; kısmetse yakında aramızda göreceğimiz, uzun süredir farklı sözlüklerde yazan çok içten, çok sıcak bir insan. nickinden de anlaşılacağı üzere eskişehirlidir kendisi.
2005 yılından beri sözlük sitelerine ilgi duyan ve bu ilgisi git gide gelişen yazar. uludağ sözlük ve itü sözlük favorisidir, ekşi sözlük ise pek ilgisini çekmemektedir bu kişinin.
(bkz: bizden ayrılmayın)
(bkz: bir hobi olarak sözlük)
kendisi, geçen sene ben eskişehirde onu beklerken, uyuyakalıp beni ekmiş olsa da eskişehir kapanış zirvesinden sonra beni gideceğim yere ulaştırma konusunda epey çabalamış ve kendini affettirmiş arkadaşcandır.
uludağ sözlük yazarları arasında yakışıklılığı üzerine dedikodular yapılan(kızlara duyrulur) dost/badi. burada gördüğüme ciddi anlamda sevinmekle beraber kendisine hoşbulduğumu ve bu gidişle daha da hoş bulacağımı belirtmek isterim...
hop hop lan bu adam. iki muhabbet edelim dedik, on dakikada bir soluğu iddaa bayinde aldı. eses maçını takip ediyor arkadaş, sonra geliyor bik bik bik.* ama batuhan'ı kaybetmek içini burkmuş, omuz verdik hallettik.
o değilde, herifin pokemonu var lan. yanında taşıyor birde, böyle pörtlek gözlü bi'şey. porsuk felan derken su türü olduğu konusunda çakıştı düşüncelerimiz.*
eskişehir den, aynı okuldan, uludağ sözlük den tam bir hemşeri daha önceden tanışmış olmamak üzücü
neyse ki itü sözlük de beraber yazıcaz hoş bulduk kardeşim.