sözlükte konuşmaya başladıktan sonra ortak bir arkadaşımız sayesinde itüfest günü tanıştığımız sonra da anadolu zirvesinde beraber olduğumuz, fotoğraf makinesiyle **hepimizi ayrı ayrı çeken, kendisi kadar muhabbeti de tatlı olan sözlük yazarı
(despinaa, 15.05.2004 21:53)
beraber bowling zirvesi için çalışmalara başlayacağımız arı..çok sevecen ve iyidir.re istanbul zirvesinde adını bize yazdırarak fotosunun çekilmesini sağlamıştır sayın arımız.sevgiler saygılar..
(despinaa, 31.05.2004 19:53)
kendisiyle bu sene tanışmış olsam da uzun süredir arkadaşmışız gibi samimi sohbetlerimiz onu ayrı kılan nedenlerden sadece biri.sevecen,güzel,şirin,konuşkan ve dinlemekten zevk aldığım, bir çok şeyi onla paylaşabildiğim yazar..beraber zirvelerin anadolu yakasında olması için baskı yaptığım şirin mi şirin yazar
(despinaa, 05.06.2004 21:20)
herkesi resmedip içindeki trt2 de resim dersi veren amca'yı canlandıran arımız, uzak da olsak biliyoruz oralarda bi yerlerde bizi izleyen ortam meraklısı bayanların olduğunu, hemi de bıyıksız*, ayağımızı denk almak lazımmış.
zirve yolu ile tanış olduğum kişi. eleştiren, gayet açıksözlü, pek güzel girilerin sahibi sevimli, şeker gibi insanmış kendisi. senelerin op'u imiş aynı zamanda, ircnin piri insanmış. itü sözlük sohbet odası opluğunu soruşturduğunda anlamıştım zaten.
"ters çevirince normal bir kakaolu keke dönüşen browni"ler* yapan şahıs. hava şartları yüzünden mangalsız gerçekleşen organizasyonu başıma kakan kişi. (dışarı çıkıp ıslansaydık kabahatli yine ben olurdum sanırım) yine de seviyorum kendisini.
ortak arkadaşlarımız sayesinde mat103 dersinde tanıştığımız, tabu zirvesinde görünce baya bi şaşırdığım* arı. eğer galatasaray lisesinin önünde onu görmesem belki de diğerlerini bulamayıp* zirveye katılamayacaktım, dolaylı yardımından sonra kendisine minnettarım. tabi bu beni blade izleyeceğiz diye kandırıp gecenin bi körü taşkışlanın önünde ıslanmama neden olmasını unutturmaz**
tabu zirvesinin organizatörü, neredeyse bir hafta boyu görmekten bunaldığım*, alışveriş yapmayı seven, kendisine bir de alışveriş sözü verdiğim, labaratuvar arkadaşlarını paylaşamadığımız(bkz. anladın sen anladın)icq mun visible listesi üyesi, okul başlayınca projelerim olacak zirvelere katılamayacağım diyip bizi üzen, taşkışlalı üstün mimar..
(despinaa, 13.06.2004 00:04)
şu anda yanımızda negatif enerji saçan biri olması nedeniyle kader ortağım, hak etmeden biri tarafından cibiliyetsizler listesine eklenen, güzel, bugün zirvede de beraber olacağım, yaz boyunca görüşemeyeceğimdan özleyeceğim arı.
(despinaa, 14.06.2004 12:56)
kısa zamanda çok beraber olduk sevdik birbirimizi. ortak yanlarımızı keşfettik. istanbuldan giderken kendisini ve çevirdiğimiz geyikleri özleyeceğim arı. bir de bir gün beni taşkışlada gezdirecektir.
(despinaa, 14.06.2004 23:36)
hem ayrı şehirlerde olmamızdan hem de nete girememizden dolayı sözlükte pek karşılaşamadığımız, ancak telefonlar kadar birbirimize yakın olduğumuz, bir çok benzer özelliğimizin ve düşüncemizin bulunduğu artık zirvelerde pek göremeyecek olsam da dışarıda sık sık görüşmeyi umduğum yazar..
(despinaa, 21.06.2004 23:43)
aynı burç olduğumuzdan mı nedir konuştukça birçok ortak özelliğimizn olduğunu farkettiğim, böyle giderse hakkımdaki herşeyi kolayca öğrenebileceğini hisettiğim, yapışkan insanlarla başı dertte olan yol arkadaşı
hoşsohbet arı *
20 gün çabuk geçti ama anlatacak şeylerim birikmiş kardeşime.. hareketli güzel dans eden sevimli insan..gel de sevme, gel de kanın kaynamasın bu kıza..ilerde evimi yapacak olan mimar, güzel insan..daha ne yazayım ya..hakkındaki yorumlarımı zaten kendisinin çok iyi bildiği yazar..
(despinaa, 06.07.2004 20:34)
tamı tamına 41 gün boyunca muhabbetinden uzak kaldığım yazar. ben yokken arkamdan neler çevirdiğini öğrenmek için en kısa zamanda buluşup konuşmak istediğim, daha istanbula gelir gelmez benle salı günü için program yapan tatil boyunca yaptıklarımı anlatıp bol bol sıkacağım vazgeçilmez insan.
(despinaa, 21.08.2004 10:07)
15 dakika boyunca profiloda beraber tuvalet aradığım, sinemada gülmekten çatladığım, dydmle birlikte üsküdardan kadıköye kadar yürürkenki zorlukları beraber atlattığım, ama en önemlisi sonunda muhabbetine ve kendisine kavuştuğum sadece bir yazardan öte arkadaş..
(bkz: yağcılarda inecek var)
ayrıca bugün bütün gün havuzda debelleşip güzel ve tam yaşıtlarımızda arkadaşlıklar edinmiş olmamızı da hatırlatmadan geçmemek gerekir. kendisine beni o havuz ortamıyla tanıştırdığı için teşekkür etmeden geçemeyeceğim.
(bkz: sevgi ve saygı çerçevesinde giri girmek)
artık ağzından laf bir kere çıkar. her hafta beni havuzda yalnız bırakmayacaktır aynı zamanda..
not: anılcanın selamı var ama en çok beni seviyooo
(despinaa, 26.08.2004 20:53)
takdirimizi *** var gücüyle çabalayan ama asıl korkusu onu köye göndermemiz olan kişi.
dudak bükme uzmanı canım arkadaşım, birlikte nice süprizlere demek istediğim insan. teşekkürler kucak dolusu sevgiler *
sürekli gülen, güldüren ve güldürülebilen, hayattan zevk almasını bilen (sanki biraz nargile-keş ama neyse), yanındaki mor kütleye(hell guardian oğlum çenen açıldı) ruh veren yengeç kişisi...
bilakis taksim'de karşılaştık da bütün günümüzü hallettiler, ne vardı ki iyi vakit geçirecek bize eşlik edecek, neşemize neşe katacak. al bak yeriz işte öyle kazığı(limonataaa buuuuzzz!!!!)