kendisinin bir enstantanesini görüp utanmadan sahiplendiğim halde ,son derece çelebi bir şekilde davranmış, olayı espriye vurmuştur.kendisini pek tanımıyorum ama, bakalım.
yurt ve okul kaydı, eskişehir'de ne kadar arkadaş varsa hepsini ziyaret etme gibi işleri 1 güne sığdırmayı becermiş [böyle yazınca hiç zor görünmüyor yalnız], 36 saattir uykusuz bünye..
daha yüksek sıcaklığa sahip ortamlarda zirve düzenlemesini istediğim yazar. muhabbet süper, müzik süper ama düzenlediği zirvedeki en önemli ayrıntılardan biri de eskişehir'in buz gibi havasıydı. yine de güzel insan be.
@2296055 numaralı entrysindeki yaratıcılığıyla gözlerimi yaşartmış yavrucaktır. hoşbuldum der, her daim böyle olmasını umar, bu yaratıcı kişiliğini ilerideki meslek hayatında yaptığı reklam cıngıllarında göstermesini isterim.
"lop lop lop çikilop"
şans eseri zirvetörde dolanırken bulduğum koca dönem boyunca sabahtan akşama kadar beraber olmamıza rağmen sözlük yazarlığını yeni öğrendiğim sınıf arkadaşım. önümüzdeki zirvelerde beni yalnız bırakmaz inşallah...
claire'imi* paylaşamadığım dördüncü nesil yazar. onu elde etmek için ikimiz de, elimizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu anladık sanıyorum. ama pes etmek yok benim olucak claire littleton!
claire littleton için bana hodri meydan okuyan yazar.
dolu ve boş "fıstık" ezmesi kavanozlarından birer kamyon alıp, gerekirse kendimi bozup charlie kılığına bile girerim dedim kendisine. ki bunlar sadece başlangıç. son saniyeye kadar elimden gelen her şeyi yaparım dedim. claire için her şeye hazırım ben. bana hodri meydan okuyor ama aşkta ve savaşta her şey mübahtır. çok pişman olabilir...
bu adam resmen manyak!..delinin önde gideni...
bara, kafeye, pikniğe, dere kenarına kurbağa toplamaya giderken, ilk aranacaklardan biri hatta en başta geleni. sohbetin en koyusunu icra edersin. sıkmaz adamı, eğlencelidir. zekidir bir de, söyleyeceği çok şey vardır...durduk yere de adam övülmüyo ki, sıkıntı bastı valla..gülesim geldi, sinirim mi bozuldu ne...*