ertem şener için alternatif futbolcu bilgileri   

adana çık aradan

1. muhtemelen, maç sunarken çeşitli bilgileri bizlere sunan ertem abimizin işini oldukça kolaylaştıracak bilgilerdir. ne demişler bir elin nesi var, iki elin sesi var.

(bkz: @1391655)
    (bkz: @941072)
    (sycrone one, 26.04.2007 00:10)
  2. "seedorf

seedorf'un ailesi surinamdan göçtüğünde daha 6 yaşındaymış. babasının hollanda'ya yaptıkları gemi yolcuğu sırasında kendisine aldığı domuz derisinden yapılma topla yolculuk boyunca oynamış, şans eseri o gemide bulunan ünlü hollandalı futbolcu marco van basten tarafından keşfedilmiş ve ajax altyapısında yetiştirilmiştir.

inter milan
    'dayken en büyük hayalinin ac milan'da oynamak olduğu söyleyince inter başkanı kendisini odasına çağırmış ve 5 saat süren görüşme sonrası satılmasına karar vermiş. halen inter kulübünün müzesinde o ünlü juventus maçında giydiği krampon baş köşede sergilenmektedir."

önümüzdeki milan-man.utd. maçında kullanması dileğiyle.
    (sycrone one, 28.04.2007 23:07 ~ 23:08)
  3. fuat levent

kendisinin adını bugüne kadar duymamış olabilirsiniz, pek normal.. zira ben de bugün cm oynarken keşfettim kendisini.. belki de yoktur; belki hakikaten vardır da ortaya çıkmak için 2009-2010 sezonunun gelmesini bekliyodur..

fuat levent çevresinde resilient [sakatlıktan hızla kurtulabilen] ve happy to stay at the club [yediği önünde, yemediği ardında.. daha allah'tan belasını mı arasın] karakter özellikleriyle tanınır ve determined [azimli] olarak bilinir.. en büyük handikapı ise cinsel açıdan zayıf yaratılışlı olması ve dahası eşcinsel eğilimleridir zira; wants to impress his manager [menajerini tatmin etmek istiyor] şeklinde tanımlanır..

baba tarafı malatyalı, anne tarafı ise manisalıdır.. babası onun için "ronaldinho çölde bir vaha ise, rooney bir kutup yıldızı ise, benim oğlum da "sütü seven kamyoncu"dur" diyor.. en sevdiği yemek "börülce" buna mukabil "aaa börülce mi? oynar gelin görümce diye bi şarkı var, bildin mi" tarzı serbest çağrışımlara tek dalıyor fuat; agressiveness: 19

şu an yaşı 15, mahalle arasında top oynuyor.. -bahsetmeyin, şımarmasın; o daha bilmiyor bir gün ertem şener'e mevzu olacağını-
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 28.04.2007 23:20)