görseller
ertem şenerertem şener
ertem şenerertem şener
belki ilginizi çeker
  1. · belletti bu golü atacağını önceden belli etti
  2. · 7 mart 2006 barcelona chelsea maçı
  3. · ertem şener den özlü sözler
  4. · ilker yasin
  5. · 26 nisan 2006 barcelona milan maçı
  6. · emre tilev
  7. · ilker tahsin
  8. · lionel messi bu adam neyin nesi
  9. · ertem şener için alternatif futbolcu bilgileri
  10. · ertem şener in küçüklüğü
gündem
  1. · ezel
  2. · insanın hayatına sıçan şeyler
  3. · kurban bayramı vahşeti
  4. · author
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  7. · aşk ı memnu
  8. · sayısal loto
  9. · 90

ertem şener  

sayfa  / 7
  1. star tv 'nin en absürd cümlelerle maç anlatan spikeri.dün gece bizi gülmekten kırıp geçiren şahsiyet.

ronaldinho için söylemiş olduğu sözler maçtan çok ''ronaldinho başka neler yapıyo'' diye düşünmemize neden olmuştur.
    -o adam perküsyon çalıyor.
    -müzik ve futbolla büyüdü.
    -perküsyon bir defli çalgı.
    -lampard onun en iyi arkadaşı.

ayrıca ronaldinho , lampard ile ne aynı milletten , ne de aynı ligde top oynuyolar , daha önce de hiç beraber oynamadılar.bu adamlar nerden arkadaş oluyorlar bunu da anlamak mümkün değil.
    (pudding, 08.03.2006 09:44 ~ 27.01.2009 10:55)
  2. adeta 7 mart 2006 barcelona - chelsea maçının üzerine sıçıp sıvadı adeta, adeta sifonu çekmeyi de unutmadı..
    (rafael, 08.03.2006 10:09)
  3. ronaldinho'ya evlenme teklifinde bulunması an meselesi olan spiker. büyük ihtimalle milan maçında canlı yayında haykıracak aşkını herkese.
    (oehh, 14.04.2006 21:01)
  4. ekşi sözlük yazarlarının ters köşeye yatırdığı spiker. efenim bu şahıs maç içinde ekşi sözlükteki girileri birebir okuyup maç anlatıyormuş, son 26 nisan 2006 barcelona milan maçında da ekşiciler yalan yanlış bilgiler yazıp ertem şenerin maçta saçma sapan bilgiler vermesine yol açmışlar. milwaukee, itü sözlük haber, r2d2.
    (milwaukee, 28.04.2006 22:10)
  5. (bkz: belletti bu golü atacağını önceden belli etti)
    (wise, 17.05.2006 23:30)
  6. 17 mayıs 2006 barcelona arsenal finalinde titi siyle (henry), 7 kıtanın prensi (ronaldinho) aşkı arasındaki kararsızlığını maç boyunca belli etmiştir. neyse ki sonunda barçanın kupayı almasıyla terciğini kupadan yana koymuştur evet anlaşıldı ki kupa türkiyeye ertem şenere gelcektir.
    (kulaksızmidas, 18.05.2006 00:04)
  7. fatih terim : enteresan laflarını bugün arsenal için kullanıyorsun heralde ?
    ....

ertem şener : çok ilginç sevgili seyirciler , geçen sene liverpool juventusu yendi kupayı aldı.bu sene de arsenal juventusu yendi ...

fatih terim : öyle şey mi olur çıkıp topunu oynıcan , juventusu yendi diye şimdi arsenal mi kazanıcak yapmayın

ertem şener : çok ilginç bir not efendim.

...

ayrıca durup dururken "sevgili seyirciler gilberto nun asıl mesleği mobilyacılık" diyerek de o an yediğim yemeğin bir anlığına ağzımdan çıkmasına sebep olmuştur.pis adam.
    (zaknafein, 18.05.2006 09:58)
  8. arsenal-barcelona finalindeki asıl bombası ise şudur:
    -fatih hocam ronaldinho üst düzey bi futbolcu mudur gerçekten?
    +ebenin amı ertem sami
    ayrıca sürekli olarak da ronaldinho nun sahadaki 22 futbolcuyla da dost olduğunu belirtmektedir.burdan da anlaşılacağı üzere ya takımlardan biri 1 oyuncu fazla oynuyor,ya da ronaldinho kendisiyle de dost.
    (floydzede, 18.05.2006 10:23)
  9. (bkz: @812318)
    (sycrone one, 18.05.2006 10:52)
  10. (bkz: eyfel kulesi)
    (bkz: sallanmak)

...

(bkz: powered by ertem şener)
    (zaknafein, 18.05.2006 14:03)
  11. ronaldinho'ya platonik bir aşk besleyen bu yüzden de maçı anlatırken sürekli saçma sapan cümleler kurabilen garip spiker. "o öpücük kime ?" demek ne demektir ya. (bkz: allah akıl fikir versin)
    (bearyn, 11.06.2006 12:18)
  12. magazinel futbol spikerliğinde üstüne tanımadığım adam. eskiden orhan ayhan dolmabahçe'deki martılardan, manzaradan bahsederken şimdilerde tarz yaratma çabasındaki ertem şener de shevchenko'nun karısından, ronaldinho'nun brezilya kumsallarındaki yaşamından bahseder durur. fantastik yorumları bazen saç baş yoldurur. insanda, maç anlatırken usulca arkasına yaklaşıp "ya bi sus artık ertem" diyerekten kafasına bi tane patlatma isteği uyandırır.
    (untouchable, 15.08.2006 00:42)
  13. bana "bu adam yemiyor,içmiyor,sıçmıyor internet başında takımların ve futbolcuların hayat hikayelerini araştıyor" dedirten insan.
    (guanoapes, 13.09.2006 23:38)
  14. gününün 18 saatini internette futbolcular hakkında bilgi arayarak geçirirmiş.bulduklarını laptopundaki bilgi bankasına kaydeder,maç için takımlar hakkında çıktıları alır maç öncesi 3 gün ezberlermiş.

maçın oynanacağı yerlerin de çoğuna giderek tarihi ve kültürel bakımdan tamamen tanımaya çalışırmış.not defterini yanından eksik etmez sürekli notlar tutarmış.

kanaldan arkadaşları ona kendi aralarında "skiper" diye seslenirmiş ve etrafı tarafından çok sevilirmiş.ismi türkçede erdem manasına gelirmiş.

bu adam adeta maç anlatmıyor,bilgi bahçesini sunuyor önümüze,modern sunuculuğun günümüzdeki karşılığı gibi,halit kıvanç onun maç anlatımını dinlerken "işte benim veliahtım bu" diyerek ağlarmış...

(bkz: hadi bunları da söyle)
    (sycrone one, 13.09.2006 23:50 ~ 23:53)
  15. "hasan topa yetişebilir mi? hasan topa yetişebilir mi? hasan topa yetişti. evet. (aynı heyecanla devam ediyor) hasan dışarda, top oyun alanında."
    (bkz: 27 eylül 2006 liverpool galatasaray maçı)
    (twinkle, 27.09.2006 23:37)
  16. (bkz: yüreğimiz ağzımıza gele gele ağzımızda yer kalmadı)
    (manha de carnival, 28.09.2006 11:32)
  17. ümit aktan-ilker yasin karışımı tarzıyla zaman zaman bizi güldüren zaman zaman da "ulen bir sus artık dedirten" maç spikeri.
    (mgen, 28.09.2006 11:43)
  18. ümit aktanın tahtını zorlamaya aday spikerimsi.
    (vedder, 28.09.2006 15:29)
  19. (bkz: ilker tahsin)
    (lefteyenine, 28.09.2006 15:32)
  20. http://www.youtube.com/...

aç bu adam aç! bilgiye doyurun bunu! ronaldinyo 'nun en sevdiği boxer 'ın türk malı imitasyon tazmanya canavarlı siyah boxer olduğundan, tiyeri ağnri 'nin gece 2 gibi evinin bahçesindeki çimleri işeyerek sulamaktan zevk aldığından, emanuel pöti 'nin overclock'çu olduğundan, mançester yunaytıt 'ın maçlarını klübü kuran maden işçilerinin çalıştığı madenin önündeki arazide oynamaktan daha çok zevk aldığından lakin bunu 1946 senesinde o madendeki grizu patlamasının ardından 8 futbolcularını kaybettikleri için istemeyerek de olsa bıraktıklarından, cüventüs 'ün geçen sene kaybettiği takımlarla ertesi senelerde karşılaşırsa 2-2 berabere kalmadan rahatlayamadığından bahsedin.

dipnot: adamın msn nicki aynen şöyle

(*) (so) ertem (so) (*) ##--__^^=== birden bire hayatımın tümü oldun, gecelerime gün gibi doğdun ronaldinyo ===^^__--##
    (lefteyenine, 29.09.2006 05:43 ~ 05:48)
  21. rüyamda dış ses olarak sürekli "safety haven" * * 'ın ne anlama geldiğini açıklamaya çalışan, hatta ayrıntısını hatırlamadığım 1961 tarihli bir olaya bağlayan, biraz önce kalktığımda ertelediğim telefonumun alarmının çalıp sustuktan sonra, ekranda "erteleme devrede" yerine bir an için "ertem şener devrede" görmeme sebep olan yüce kişilik, inanılmaz spiker, ruhlar aleminin andy gray 'i.

abi sana karşı bi önceki girimde ne itham ettiysem özür diliyorum. ben bir eşekim. okulum da bitti artık, ilk işim yanımda futbol almanakları ve futbolcular hakkında 1000 gereksiz bilgi ciltleriyle gelmek olacak. manda b.kluğumu mazur gör. anladım ki ululardan uluymuşsun hazreti ertem. hörmetlerimi sunuyorum, saygıyla eğiliyorum. son olarak bir daha hangi şampiyonlar ligi maçını sunacaksan bu gece uykum esnasında rüyamda ilettiğin takdirde harıl harıl girişip iki klübün de antreman sahalarını sulayan hademelerin donlarının desenlerine kadar öğrenebileceğimi belirtir, huzurlarınızdan ayrılırım hocam. büyüksünüz.
    (lefteyenine, 29.09.2006 16:26 ~ 23.04.2007 20:37)
  22. şu anda bayern münih-ac milan şampiyonlar ligi çeyrek final maçının içine etmekle meşgul olan spiker. (spikeri lafın gelişi dedim) ilk 15 dakika içinde beni maçtan soğutmayı yine yeniden başarmıştır. adam maça bakmadan ezberden anlatıyor ve saçma sapan bilgiler (güya bilgi) veriyor ve beni delirtiyor ulan.
    adam yerden 2 metre yüksekten pas atıyor, ertem bey: " yerden bir pas". kaleye şut çekiyo herifin biri, şut benim yürüme hızımın biraz üstünde, "çok sert bir şut". bir grup oliver kahn'a şarkı yapmış, adı olli kahn mış. maçtan önce bu çalmış. ıvır da zıvır. delirdim ulan. çıldırdım. çok sinirliyim be sözlük.
    (alkolik2000, 11.04.2007 22:20)
  23. ekrana kim gelirse ya da kim topla oynarsa 3 isimden 1'inde* kesinlikle o kişi hakkında bilgi veren kişi. korkuyorum ki bir gün taraftarlara da el atacak.

- top dida'nın kontrolünde, aut. aut atışını dida kullanacak. dida hakkında ilginç bir not, milan kulübünün onursal başkanı berlusconi dida ne kadar kolay gol yese, ne kadar başarısız da olsa ben ölene kadar milan'da kalacak demiş.

(ekrana bir taraftar gelir)

- evet az önce gördüğünüz milan'ın amigolarından paletti, kendisi fossa dei leoni'nin eski gediklilerinden. hemen ilginç bir anekdot aktarayım; bir gün milanoda kulüp ürünleri satan dükkandan bir kaşkol alıp çıktıktan sonra kendisini bir pizzacıya atmış, orada da milan'ın o zamanlar ünlü futbolcusu van basten'le karşılaşmış. o akşam sabaha kadar milano barlarında eğlenmiş bu ikisi. futbolcularla oldukça yakın temas içindedir.

merakla bu tarz bilgileri de bekliyoruz senden ertem abi. arkandanız*!
    (sycrone one, 11.04.2007 22:45 ~ 22:51)
  24. topun nereye gittiğini söyleme ihtiyacı hisseder mutlaka.
    "reklam panolarına"
    "tel örgülere"
    "stadın dışına"
    (snitch, 11.04.2007 23:22)
  25. bence ilginç bir spiker. galatasaray maçlarını sunmadığı sürece anlattığı maçlara ayrı bir heyecan getirdiğini söyleyebilirim. hakem olay yerinde söz kalıbı bizlere bir hırsız polis filmini çağrıştırmaktadır. dışarı giden her topun reklam panolarına gitmesi de ilginç bir istatistiktir. dediğim gibi ben anlatışından değil ama verdiği gereksiz bilgilere ve ronaldinho aşkına gülüyorum ve maçlarda sıkılmıyorum. ama beğenmeyenler için de bunları hatırlatmak istiyorum:
    (bkz: ilker yasin)
    (bkz: artık onlar düşünsün)
    (caddebostan, 16.04.2007 21:32)
 sayfa  / 7

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil